Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maske za lase

Maske za lase

Kupila sem si neke maske za lase, pa ni bilo nič extra učinka. včeraj si dam za probo kokos na konice, pa dodam še gel aloe vera za lasišče, pustim čez noč-. danes so lasje božanski. Je to možno, da kokos in aloe vera posekata vse drage l’oreal maske?

razmišljam, da so to ayurvedska zdravila za lase, lasišče. Pred 5000 leti so vedeli več kot danes vodilni kozmetični strokovnjaki. vede so zakon

seveda je, logicno. dodas se zraven malo medu ali pa jajcni rumenjak. pri izpiranju pa uporabis jabolcni kis. brez heca, ni ga boljsega za lase.

Jelena, a si daš tako masko pred vsakim pranjem las? drugače pa ja, navdušena sem nad rezultatom.

Pa ne loreala no. Sem za naravne, kokos je tes dober za lase. Uporabim ga na dva tedna.

Seveda je možno 🙂 naravne sestavine so vedno boljše od neke umetne drage maske, ki še bolj poškodujejo lase. Riževa voda tudi dela čudeže na laseh… za lepe lase samo stran od kemije

suzie, pa balzam, ga uporabljate?

Če dam pred umivanjem las gor kokosovo olje, ne potrebujem po pranju balzama 🙂 lasje so ful mehki in se zlahka razčešejo 🙂 … zelo vredu so tudi naravne maske od eterike, meni malo smrdijo po eteričnih oljih, ampak so top, veliko boljše kot te trgovske

New Report

Close