mass-akcija
včeraj sem v massu kupila čevlje za otroka (se pravi 2 para). danes pa dobim reklamo, da ima mass akcijo. če kupiš 3 artikle, dobiš najcenejšega brezplačno. akcija velja od 26. dalje. zdaj mi je žal, da tega nisem vedela že včeraj, ker bi potem vzela še kake copate za tamalega. prodajalka mi ni tega povedala. čevlji niso bili znižani. mislite, da lahko kaj dosežem?
sploh ni res…in od kje ti, da je naloga prodajalke da ti vse na pladnju prinese.zato pa so napisi, če ne znaš brat al pa če si prelena je pa tvoj problem…ste pa dobil domov letak in na vhodu v trgovino piše na plakatu, če si pa kot slepa kura al pa kot fjakarski konj je pa to tvoj problem in kar naj ti bo zdaj žal…vse po liniji najmanjšega odpora…
vsak poklic je časten…
Oh, Sasheen, ne bi taka, no. Mi smo reklamo recimo dobili šele danes in bi bila tudi jezna, če me ne bi opozorili na akcijo in bo popušila pri nečem, kar mi priprada. Klinc, pa taka prodajalka.
V videoteki imajo recimo akcijo vzameš tri, četri zastonj in zmeraj opozorijo, da si izberi še enega. Valjda. Seveda ja vsak poklic časten. Ampak je prepogoj, da ga dobro opravljaš.
vzemi s seboj račun, pojdi tja in izberi še en par.
Po možnosti cenejšega od včerajšnjih dveh. Če bo to najcenejši, povej da ga boš odnesla, z računi pa naj naredijo kakor vedo in znajo. Povej prodajalki, da je od njih zelo neposlovno, da te na akcijo včeraj niso opozorili.
Če ti bodo komplicirali, zahtevaj pa šefa.
Bodi prepričana, da te ni opozorila zato , ker ima osebno korist od tega! Zato pa je osramotila prodajalno, znamko in seveda bo dobila svojo porcijo, če jo boš prijavila – nadrejenim, lastniku….
Mene so še vedno opozorili na take stvari, saj pomen akcije je njihova reklama – dober glas gre v deveto vas!
Hm…no, jaz pa mislim, da ni prodajalka nič kriva, kaj pa naj bi pravzaprav imela od tega? Sama sem kot študentka delala v eni priznani ljubljanski trgovini s prestižnimi znamkami in so nam zabičali, da niti slučajno stranke ne smemo opozoriti na prihajajoče popuste ali razprodaje. Pa je lahko stranka kupila kostim za 200.000 tisoč sit (takratnih), pa nisem smela povedati, da bo jutri 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust. Saj vem, ne gre za enako stvar, ampak želim povedati, da imajo morda takšna navodila od nadrejenih. vseeno lahko poskusiš iti do te prodajlke, ampak mislim da ne boš nič uredila, gre po sistemu videno, kupljeno.
lp, Peggy
a se vi vsi zavedate koliko ljudi se dnevno obrne v trgovinah…a prodajalkam na čelu piše, da so strelovod za vse vaše probleme in muhe, ki jih imate…za vse, ki ste študirane in zraven nepismene, ki ne znate brati opozoril, navodil in akcij…a se zavedate kako ste težki ljudje (ne jaz v trgovinah nisem in vem zakaj nisem, če je prodajalka tečna se raje obrnem in grem)…vedno morjo imet za vas nasmeh na obrazih in prijazen ton glasu…bruh…dejte mal se zamislite, kako bi blo če bi bili na njihovih mestih ali na mestu smetarja itd…ne morjo vsi delat po pisarnah…kaj bi bilo, če bi bili vsi dohtarji…kdo bi vam pa z nasmehom na obrazu prodal vaš vsakdnji kruhek…
še enkrat prodajalka vam ni dolžna polagat računov, ker imate vse napisano, samo prebrat je treba…
uf dobr da mi ni treba delat s takimi ljudmi…
Hvala za informacijo. Mislim pa da ne moreš nič doseči. Bi pa te jaz kot prodajalka na akcijo sigurno opozorila.
Če prineseš na blagajno dva para, pač imaš namen kupit dva para (ker mogoče tudi potrebuješ samo dva), zakaj bi ti prodajalka ponujala še tretji par – pa čeprav zastonj? Meni je šlo nekaj časa prav na živce, ko so me blagajničarke na blagajni v Mercatorju spraševale: “Gospa, a boste še kakšno malenkost, da bo še ena pika…?” Halo?
Jaz pa nisem dobila nobene reklame za to akcijo domov, sploh nisem vedela da je
Zanima pa me ali velja tudi za obutev za odrasle ali samo za otroško obutev kot je napisal nekdo zgoraj?!
Uf, upam da je za odrasle tudi. Moje nogice bi bile vesele kakšnih novih čevljev, če ene dobim zastonj pa še toliko bolj
mogoče google