Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mastercard kartica pomoč

Mastercard kartica pomoč

Danes so trgali z mastercard kartico.Ko grem na bankomat,da dvignem denar,pa mi izpiše,da kartica ni veljavna.Mi lahko pomagate?
kartica je veljavna do leta 2015 in tudi na kliku vidim,da je status aktivna

halo mastercard……..tam bojo ziher vedli kej o tej čudni kartici :)) ?

In preden vpraša, kje dobi telefonsko – izpisana je na hrbtni strani kartice levo zgoraj 😉

In preden vpraša, kje dobi telefonsko – izpisana je na hrbtni strani kartice levo zgoraj ;)[/quote]

mater, so pa res od hudiča te kartice, anede :))) vse je tam

sam dajejo jih pa tut vsem, a ne :))

mal koruze, akcija :))

če ne znaš odgovarjati,je potem boljše da ne smetiš temo.
Hvala

mogoče delaš kakšne nedovoljene transakcije z gotovino? dviguješ denar z mastercardom, da ga lahko položiš na račun, ko trgajo?

ker odkrito povedano, ne vem, kateri kreten dviguje denar z mastercardom…

kaj čmo ti pomagat, če nimaš denarja gor a naj ti nakažem 500 flik, da boš nehala težit

če ne znaš odgovarjati,je potem boljše da ne smetiš temo.
Hvala[/quote]

če ne znaš brat in kartice uprabljat, jo lih tut nazaj neseš, pa še tle bo mir :)))))

kaj čmo ti pomagat, če nimaš denarja gor a naj ti nakažem 500 flik, da boš nehala težit[/quote]

na mojo srečo nisem takšna kot ti. če pa imaš,ja mi lahko daš,kar dobim se ničesar ne branim.A na žalost si poln samih praznih besed,tako kot dejanj.želim,ti da boš imel dovolj denarja za preživetje in pusti kreditne kartice,če nimaš za polog. Srečno

aleksandra: te nisem vprašala za nasvet. priporočam kakšno knjigo ali pot nazaj v šolo,ker vidim da ti besede delajo težave.

gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang 😉

Banke menda pokrivanja luknje z gotovino ne marajo in potem ti ušpičijo kako tako, kot se dogaja tebi. Vseeno pokliči, da ti niso slučajno cele kartice preklicali in pobrskaj po stari pošti, če ti niso poslali ustreznega dopisa.

Hvala strupenjača,ampak ni nobenega pokrivanja;) če bi mi kartico preklicali,bi mi pisalo na kliku in tudi nič nisem dobila po pošti.

Saj bom poklicala na banko po 15 uri,a me vseeno prej zanima v kakšnih primerih bi mi to izpisalo
Hvala Ti in lep dan

kaj čmo ti pomagat, če nimaš denarja gor a naj ti nakažem 500 flik, da boš nehala težit[/quote]

na mojo srečo nisem takšna kot ti. če pa imaš,ja mi lahko daš,kar dobim se ničesar ne branim.A na žalost si poln samih praznih besed,tako kot dejanj.želim,ti da boš imel dovolj denarja za preživetje in pusti kreditne kartice,če nimaš za polog. Srečno

aleksandra: te nisem vprašala za nasvet. priporočam kakšno knjigo ali pot nazaj v šolo,ker vidim da ti besede delajo težave.

gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang ;)[/quote]

glej, sem ti napisala, delaš nedovoljene transakcije z gotovino, zato pa ne moreš dvigovat več…

gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang ;)[/quote]

glej, sem ti napisala, delaš nedovoljene transakcije z gotovino, zato pa ne moreš dvigovat več…[/quote]

:)))))) toliko nepismenosti pa že doooolgo ne. Me kar v smeh spravlja.
grem kuhat kosilo,da bom popolna mona. Uživaj ti še kar tako naprej

Pa si poskusila na še na katerem drugem bankomatu? Možno, da je čitalec zanič ali pa tvoja kartica podrajsana.

Menda nekatere banke res ne dovoljujejo dviga gotovine z Mastercardom. Preveri po starih postih, je bilo o tem že napisanega. Ne vem, jaz lahko, sicer je svinjsko drago in tega ne počnem, imam pa na mesečnem izpisku napisan znesek, kolikšen je limit dviga gotovine.

Možnosti je več – ali kartica dejansko ne velja več, ker so ti jo preklicali. Mogoče je razmagnetena. Mogoče si že presegla limit dviga. Mogoče se še ni resetiralo stanje, saj je danes šele 18-ti (in se bo resetiralo jutri). Mogoče je tudi kaj drugega, res pa tukaj ne moremo vedeti.

Najbolje bo, da pokličeš na banko in povprašaš. Ker če ti banka ne dovoljuje dvigov gotovine, te lahko doleti še kaj bistveno hujšega kot le to, da ti na bankomatu izpiše, da kartica ni veljavna.

besede mi ne delajo težav, za razliko od razumevanja kaj si hotela napisati, šol sem pa naredil ravno prav, vsaj za sedaj, da mi trenutno ni potrebno ponovno drgniti kakšnih šolskih ali drugih klopi, ja preživeti se pa za sedaj še znam in zmorem, ko mi zdravje to ne bo več dovoljevalo ti sporočim.

Verjetno ni nič narobe z njo. Meni se je zgodilo podobno, sicer z BA kartico. Šla na bankomat, mi je napisalo, da je kartica neveljavna, sem šla na drugega, pa je popolnoma normalno delala.
Verjetno je težava v bankomatu.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Men je pa prvi stavek ful dober: “Danes so trgali z mastercard kartico.”

He-he-hehh… trgali so s kartico…

Probaj jutri še 1x. Mislim, da 18. še ne sprostijo sredstev. 🙂

Sem bila že tako na dnu, da sem dvigala s to kartico in potem položila znesek, tako, da te čisto razumem. Glede kartice se ne sekiraj, ker je gotovo le razmagnetena. Sicer pa pokliči na banko.

Verjetno je bila avtorica teme na bankomatu, ki ne podpira dviga gotovine s kreditnih kartic.

Meni vedno kartica na plačilni dan ‘ne deluje’. Čeprav je znesek plačan zjutraj, jaz nikoli ne morem uporabljati kartice 18. v mesecu. Na to sem se že navadila. Nekaj časa sem se pizdakala in pisarila na banko, potem sem pa obupala, ker mi vedno razložijo, da je na ta dan zjutraj plačan znesek, in da mirno lahko kartico uporabim popoldne. Pa jo ne. Če imam gor še denar ali ne. Je čisto vseeno. 18. v mesecu je Mastercard zame neuporaben.

če so ti danes trgali iz računa, potem ti bo sproščena šele 20 , vsaj tako je pri meni.

Bi imel/a Mastercard?
FREE ( kartica,vodenje racuna,placevanje in 5x mesecno dvigovanje).

New Report

Close