Mastercard kartica pomoč
kaj čmo ti pomagat, če nimaš denarja gor a naj ti nakažem 500 flik, da boš nehala težit[/quote]
na mojo srečo nisem takšna kot ti. če pa imaš,ja mi lahko daš,kar dobim se ničesar ne branim.A na žalost si poln samih praznih besed,tako kot dejanj.želim,ti da boš imel dovolj denarja za preživetje in pusti kreditne kartice,če nimaš za polog. Srečno
aleksandra: te nisem vprašala za nasvet. priporočam kakšno knjigo ali pot nazaj v šolo,ker vidim da ti besede delajo težave.
gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang
kaj čmo ti pomagat, če nimaš denarja gor a naj ti nakažem 500 flik, da boš nehala težit[/quote]
na mojo srečo nisem takšna kot ti. če pa imaš,ja mi lahko daš,kar dobim se ničesar ne branim.A na žalost si poln samih praznih besed,tako kot dejanj.želim,ti da boš imel dovolj denarja za preživetje in pusti kreditne kartice,če nimaš za polog. Srečno
aleksandra: te nisem vprašala za nasvet. priporočam kakšno knjigo ali pot nazaj v šolo,ker vidim da ti besede delajo težave.
gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang ;)[/quote]
glej, sem ti napisala, delaš nedovoljene transakcije z gotovino, zato pa ne moreš dvigovat več…
gotovine: te ne briga kaj delam z gotovino.ja,sem kreten,pa saj veš,da besede letijo nazaj kot bumerang ;)[/quote]
glej, sem ti napisala, delaš nedovoljene transakcije z gotovino, zato pa ne moreš dvigovat več…[/quote]
:)))))) toliko nepismenosti pa že doooolgo ne. Me kar v smeh spravlja.
grem kuhat kosilo,da bom popolna mona. Uživaj ti še kar tako naprej
Menda nekatere banke res ne dovoljujejo dviga gotovine z Mastercardom. Preveri po starih postih, je bilo o tem že napisanega. Ne vem, jaz lahko, sicer je svinjsko drago in tega ne počnem, imam pa na mesečnem izpisku napisan znesek, kolikšen je limit dviga gotovine.
Možnosti je več – ali kartica dejansko ne velja več, ker so ti jo preklicali. Mogoče je razmagnetena. Mogoče si že presegla limit dviga. Mogoče se še ni resetiralo stanje, saj je danes šele 18-ti (in se bo resetiralo jutri). Mogoče je tudi kaj drugega, res pa tukaj ne moremo vedeti.
Najbolje bo, da pokličeš na banko in povprašaš. Ker če ti banka ne dovoljuje dvigov gotovine, te lahko doleti še kaj bistveno hujšega kot le to, da ti na bankomatu izpiše, da kartica ni veljavna.
besede mi ne delajo težav, za razliko od razumevanja kaj si hotela napisati, šol sem pa naredil ravno prav, vsaj za sedaj, da mi trenutno ni potrebno ponovno drgniti kakšnih šolskih ali drugih klopi, ja preživeti se pa za sedaj še znam in zmorem, ko mi zdravje to ne bo več dovoljevalo ti sporočim.
Verjetno ni nič narobe z njo. Meni se je zgodilo podobno, sicer z BA kartico. Šla na bankomat, mi je napisalo, da je kartica neveljavna, sem šla na drugega, pa je popolnoma normalno delala.
Verjetno je težava v bankomatu.
Meni vedno kartica na plačilni dan ‘ne deluje’. Čeprav je znesek plačan zjutraj, jaz nikoli ne morem uporabljati kartice 18. v mesecu. Na to sem se že navadila. Nekaj časa sem se pizdakala in pisarila na banko, potem sem pa obupala, ker mi vedno razložijo, da je na ta dan zjutraj plačan znesek, in da mirno lahko kartico uporabim popoldne. Pa jo ne. Če imam gor še denar ali ne. Je čisto vseeno. 18. v mesecu je Mastercard zame neuporaben.