Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Masterchef 2025 – kdo bo zmagal?

Po moje Miša. Res, da je najbolj naduvana in samovšečna, ampak, če smo iskreni, brez razloga že ne. Kar precej ima pojma, včasih je več nivojev nad drugimi. Se je pa včeraj izkazalo, da sta upoštevanja vredni še Natalija in Barbara P.

Kaj menite, kdo bo zmagovalec? Pa Jure? Kaj bo z njim? Včeraj se je slabo izkazal…

Počasi se bliža konec? Koliko delov še?

Mojmir ima kar vidno mehka kolena, ko jo vidi…

Ja, saj res veliko ve, ampak je tudi ljubljenka sodnikov. Kar malo jo forsirajo. Bi bil pa res čudež, če bi ona izpadla.

Odgovor na objavo uporabnika
torej počasi, 03.06.2025 ob 09:07

Počasi se bliža konec? Koliko delov še?

Ne več kot 4.

Verjetno res Miša, ima daleč največ znanja in samozavesti. Barbara ni rojena za zmagovalko, je preveč sramežljiva in nesamozavestna.

Samo upam, da ne Miša. Je tako zelo nesimpatična, zoprna in naduvana. Pa preveč očitno jo forsirajo in ji prizanašajo. Enkrat so jo celo poslali na balkon, čeprav ni ona zmagala. Pritlehno od sodnikov.

verjetno, 03.06.2025 ob 09:31

Verjetno res Miša, ima daleč največ znanja in samozavesti. Barbara ni rojena za zmagovalko, je preveč sramežljiva in nesamozavestna.

Se strinjam. Barbara nima dovolj samozavesti in posledično nima mentalitete zmagovalca. Miša to ima.

Sicer pa mislim, da bo več delov na sporedu, ne samo štirje. Saj gre vsak teden domov samo eden.

Barbaro P zna pokopati le njena nesamozavest, ki ob naduvani Čehinji še malo bolj pade v ozadje, žal.

Sodniki so pa tudi pristranski kar se je nekajkrat videlo iz vesolja in bi tudi ona lahko že odfrčala, pa so jo nagradili za izjemni trud in jo kljub temu, da je ekipa izpadla porinili na balkon.

Včasih dobiš občutek, da ji nekdo vse na pladnju prinese.

O Mojmirju pa raje nič. ker se bo verjetno do konca kar na njen pult “zložu”.

Miša ve kaj želi. Zelo mi je simpatična. Odločna ženska. Vsi imajo iste pogoje, iste priprave na kuhanje. Zame je zmagovalja. Pa tudi Jure. Za oba dva navijam.

Drugace pa ja ok Barbara ima tudi znanje, vendar, da pa pri teh letih nisi odločen in se skrivaš v sramežljivosti.. Nevem no. Saj pa ni edina, ki je niso marali v OS.

Mislim, da bojo naštimali tako, da bosta v finalu Miša in Barbara P. Zakaj? Ker je nekakšen antipod Mišini samozavesti in malo tudi samovšečnosti. In tako dosegli navečjo možno gledanost. Od ostalih pa se mi zdi, da sta morda še Natalija in Anamarija sposobni priti v finale, a verjetno nista dovolj konsistentni in jima dajem manj možnosti. Sta pa dovolj drzni in znata dostaviti vrhunsko jed. Jure, Barbara R in Davida pa po mojem nimajo šans za finale. Bomo videli …

fritula, 03.06.2025 ob 10:04

Mislim, da bojo naštimali tako, da bosta v finalu Miša in Barbara P. Zakaj? Ker je nekakšen antipod Mišini samozavesti in malo tudi samovšečnosti. In tako dosegli navečjo možno gledanost. Od ostalih pa se mi zdi, da sta morda še Natalija in Anamarija sposobni priti v finale, a verjetno nista dovolj konsistentni in jima dajem manj možnosti. Sta pa dovolj drzni in znata dostaviti vrhunsko jed. Jure, Barbara R in Davida pa po mojem nimajo šans za finale. Bomo videli …

Pa ravno Jure in Davida in Barbara R. so najbolj simpatični… ampak to je tekmovanje, tako da bo Miša zmagovalka.

Ja, je videti groba, arogantna, vzvišena, prav malo pasja. Ampak je pa kar svetlobna leta pred vsemi, ne rabi ona sodnikov, ki naj bi jo potiskali naprej. Ona se loti in naredi. In naredi na hudo visokem nivoju. Ostali se pa trudijo, pa jim včasih rata, včasih pa niti približno.

Drugače meni ni všeč, me kar malo zmrazi, tisti njen pogled. Še ko se nasmeje, ni videti mehko in prijazno. Ampak – saj je nimam doma za mizo, tako da zmago ji glede na videno privoščim.

Ime ali vzdevek, 03.06.2025 ob 11:25

Ja, je videti groba, arogantna, vzvišena, prav malo pasja. Ampak je pa kar svetlobna leta pred vsemi, ne rabi ona sodnikov, ki naj bi jo potiskali naprej. Ona se loti in naredi. In naredi na hudo visokem nivoju. Ostali se pa trudijo, pa jim včasih rata, včasih pa niti približno.

Drugače meni ni všeč, me kar malo zmrazi, tisti njen pogled. Še ko se nasmeje, ni videti mehko in prijazno. Ampak – saj je nimam doma za mizo, tako da zmago ji glede na videno privoščim.

Z Vsem se strinjam. Miša sposobna, a nesimpatična.

Znanja ima, a je tu v prednosti pred ostalimi, ker ima doma možnost poskušanja, učenja. Ima prav vse kuharske in ostale pripomočke.

Zato zmago bolj privošcmčim drugim, jim bo bolj prav prišla.

Možača mi je antipatična, zato ji zmage ne privoščim, čeprav je MasterChef iz leta v leto slabši in tekmovalci zelo zelo povprečni.. ona zdaj malo izstopa, ker so ostali tako slabi, jebatga. Itak pa jo forsirajo sodniki dalje. Ampak tako antipatična kot je ona, mi ni nihče v oddaji. Bljak, karakter res nikakav.

Ja, preverjena informacija….v finalu sta Miša in Barbara P.

Mišo kar malo preveč očitno forsirajo naprej.

Meni pa je Miša izredno lepa ženska, pametna, izobražena in edina primerna za zmago.

Miša tega ne rabi. Za ostale tekmovalce bi bila zmaga dejansko neka življenjska prelomnica, za njo pa zgolj še ena stopnička in trofeja v vitrini. Slabo so to zbirali, da so njo pomešali med ostale. Zakaj niso dali kar Karima ali Mojmirja tekmovati zraven?

dirdir, 03.06.2025 ob 13:49

Miša tega ne rabi. Za ostale tekmovalce bi bila zmaga dejansko neka življenjska prelomnica, za njo pa zgolj še ena stopnička in trofeja v vitrini. Slabo so to zbirali, da so njo pomešali med ostale. Zakaj niso dali kar Karima ali Mojmirja tekmovati zraven?

Točno tako! Vsem ostalim, še posebej Nataliji, Barbari P. tudi R, Juretu…bi nagrada prišla izjemno prav!

Pa ne gre za rabi, ali ne rabi.

Taki naduti osebki ne bi smeli zmagat. Ona je taka prava BIČ, žleht.

Meni je všeč zdravnica. Pametna, umirjena, veliko zna, prijetna…Tudi Jure bi bil v redu zmagovalec, ali pa taluštna Barbara.

Naduvana,,samovšečna,…pa tudi najbolj šteka.

O Mojmirju pa raje nič. ker se bo verjetno do konca kar na njen pult “zložu”.

Haha, a veš da sem dobila prav tako asociacijo po zadnji oddaji?

Uh. Natalija je v predzadnji oddaji kljub ODLIČNIM jedem po mnenju sodnikov ostala pod balkonom, ker se jim je zdelo, da ni uporabila pravega krožnika. Bruh za sodnike.

Kako je bilo lepo že večkrat slišati kako Barbara P. deli svoja znanja, kako skupaj poizkušajo tehnike. Nikoli od nobenega sotekmovalca nisem slišala, da Miša in Anamarija delita svoja znanja, ki ga po njuno imata za izvoz.

Anamarija mi je tako od daleč “1 skrita” rihta. ki se je v skupinskih izzivih tudi privlekla na balkon s pomočjo drugih. Pa saj vem, shov must go on, sodniki so si že izbrali svojo ljubljenko, ki jo bodo furali do konca.

Meni je pa Miša všeč. In svetlobna leta pred ostalimi kar se kuhanja tiče. Ker gre za kuharsko tekmovanje, bi morala seveda zmagati. A Jure se vam pa ne zdi naduvan, ko se samo hvali, naredi pa nič?

Tudi Miša kiskne sem pa tja in tega ne zna dobro prenesti. Spomnite se tistega izziva s sladico, ko je Barbara P pometla z vsemi in je Miša komentirala, češ saj je logično, kot bi me dali igrati košarko z NBA igralcem. Občutek je bil, kot da Barbarin trud ni enakovreden ostalim, saj  je vendar slaščičarka. Ampak isto bi lahko potem rekli za Mišo pri kakšnem drugem izzivu, saj ima doma po lastnih besedah tri hladilnike, štiri skrinje, vse možne pripomočke (tiste, ki delajo peno, celo tri) in tako dalje, ter se lahko igra in poskuša različne jedi, tehnike, … In pazi to, na Norveškem je lovila trikrat večje skuše kot je bila tista v izzivu! Je treba še kaj dodati?

New Report

Close