Masterchef
Meni je to še vedno čudno – Jure je dolgo veljal za favorita, zdaj pa že nekaj časa njegove krožnike kritizirajo na polno. Miša mi ni simpatična že od začetka, zadnjih nekaj oddaj pa se mi zdi, da je že kar prepričana, da je najboljša. Barbara P. se pa preveč boji izpostaviti in se mi zdi včasih že kar lažno skromna. Škoda, ker je šla Natalija ven, fajn punca.
Miša letos izstopa samo zato, ker so drugi toliko slabši. Če primerjam letošnje tekmovalce s tekmovalci prejšnjih sezon, so za nekaj stopničk nižje. Če bi bil sotekmovalec Miše npr. Bruno, le – ta ne bi tako štrlela iz povprečja. Ima pa to prednost, da je prepričana vase, posledično ji sledijo tudi sodniki, in ji “odpustijo” kakšno napako, ki je drugim ne bi. Barbara Poljanec je Miši po znanju konkurenčna, le karakter bi moral biti bolj zdravo samozavesten, kar bi si upravičeno lahko privoščila.
Nekaj zna samo Miša. Pa Barbara P. seveda sladice, kar je logično, ker je slaščičarka, na slanih jedeh pa razen tiste piščančje rolade ni nič pokazala. Meni se ona zdi zelo protežirana s strani sodnikov. Jure ni masterchef, kar se je včeraj lepo pokazalo. Pa tisti, ki tako zelo kritizirate Mišin značaj, kaj pravite na to, kako je razdelila bokse? Meni se je zdelo lepo in pošteno.
Anonimno 1071, 10.06.2025 ob 07:28
Meni je to še vedno čudno – Jure je dolgo veljal za favorita, zdaj pa že nekaj časa njegove krožnike kritizirajo na polno. Miša mi ni simpatična že od začetka, zadnjih nekaj oddaj pa se mi zdi, da je že kar prepričana, da je najboljša. Barbara P. se pa preveč boji izpostaviti in se mi zdi včasih že kar lažno skromna. Škoda, ker je šla Natalija ven, fajn punca.
Se strinjam, namesto Jureta bi bolj ustrezal Dan in namesto Barbare R. pa Natalija. Sta se mi zdela boljša, več idej in vrhunskih krožnikov, res pa je, da zafuraš eno kuhanje ob nepravem času in greš ven.
dbjdk, 10.06.2025 ob 10:15
Vse je en bla bla in mišo se poriva v finale namerno in je že zmagala saj je po scenariju in sodniki to zelo kažejo korupcija na polno Slovenija pač
Ja, je res. Samo – kaj na to poreče Spar, kot glavni sponzor? Ker Miša jim prodaje ne bo dvigala, s tistim svojim ”evil look”… Tako da, ne vem, kam gledajo ti sodniki, če se že odločajo mimo narave samega šova.
Zato ker je Slovenija foušaritna in bohnedej, da si nekdo nekaj upa. Mišini hejterji lahko še tako nevtralno stvar obrnejo tako, da vidijo kot da se Mišo poriva naprej s strani produkcije. Dejansko je pa sama naredila tak korak naprej pred ostalimi tekmovalci. Če bi dali v vrsto vse krožnike, ki so jih posamezniki ustvarili, bi močno odstopala od ostalih. Ampak lej, ne v zloveniji, sploh če maš 3 skrinje pa 5 frižiderjev…
Miša je odlična kuharica, rečem brez zadržkov. Ampak, ravno zato je ne bi bilo potrebno porivati naprej na balkon kot se je do sedaj nekajkrat že zgodilo. Npr. ceviche ki ni zgledal kot ceviche, nagradili so jo z balkonom tudi ko je bila del poražene ekipe, potem nazadnje s to sladico idrijskih žlikrofov in še kaj. Torej, ne oporekam, da je pokazala veliko in verjetno od vseh največ, ni pa OK ta odnos sodnikov. Sploh Mojmir je zgubil vso kredibilnost.
483k82, 10.06.2025 ob 09:34
Se strinjam, namesto Jureta bi bolj ustrezal Dan in namesto Barbare R. pa Natalija. Sta se mi zdela boljša, več idej in vrhunskih krožnikov, res pa je, da zafuraš eno kuhanje ob nepravem času in greš ven.
483k82, se ne bi mogla bolj strinjati s tabo!
fr4456, 10.06.2025 ob 10:40
Miša je odlična kuharica, rečem brez zadržkov. Ampak, ravno zato je ne bi bilo potrebno porivati naprej na balkon kot se je do sedaj nekajkrat že zgodilo. Npr. ceviche ki ni zgledal kot ceviche, nagradili so jo z balkonom tudi ko je bila del poražene ekipe, potem nazadnje s to sladico idrijskih žlikrofov in še kaj. Torej, ne oporekam, da je pokazala veliko in verjetno od vseh največ, ni pa OK ta odnos sodnikov. Sploh Mojmir je zgubil vso kredibilnost.
Poriva se jo zato ker ne moreš imet v finalu takih krožnikov kot jih imajo trenutno drugi. Drugače finale iz vidika produkcije in nasploh nekega šova ne bi bil zanimiv. V finalu se pričakujejo krožniki ki jih lahko samo gledaš. Miša pa itak prekaša vse tekmovalce, in si finale ter zmago tudi zasluži. Spomnim se da so isto naredili tudi z Brunotom. On je enkrat kar fejst zajebal in so ga skoraj poslali domov, ker pa je skozi celotni masterchef bil ravno on tisti ki point šova razume, ki gleda na hrano čist drugače so ga spustili naprej. Danes je izšolan kuhar iz Pariza. Jebiga, to je šov.
Ja, kako bi bil lahko kdorkoli drug letos zmagovalec kot Miša? Pa meni je tudi po značaju všeč. Niti malo mi niso všeč taki, ki po 30 letih po tv jokajo, da niso imeli prijateljev v oš. To se razčisti drugje, ne v kuharskem tekmovanju. Pa lahko bi jim s temi boxi včeraj Miša ful ponagajala, pa ni, kar se mi zdi zelo pohvale vredno, ne glede na količino hladilnikov doma. Pa Anamarija mi je tudi všeč, se mi zdi, da zelo napreduje.
YeahRight, 10.06.2025 ob 10:31
Zato ker je Slovenija foušaritna in bohnedej, da si nekdo nekaj upa. Mišini hejterji lahko še tako nevtralno stvar obrnejo tako, da vidijo kot da se Mišo poriva naprej s strani produkcije. Dejansko je pa sama naredila tak korak naprej pred ostalimi tekmovalci. Če bi dali v vrsto vse krožnike, ki so jih posamezniki ustvarili, bi močno odstopala od ostalih. Ampak lej, ne v zloveniji, sploh če maš 3 skrinje pa 5 frižiderjev…
Sploh tisti sladica-žlikrofi, ane?
Na tistem izzivu jo je Barbara P. pač povozila… zato so sedaj komentarji, kot so.
Tega, da je Miša najboljša od vseh se ne zanika, ma na žlikrofih je pač pušnila.
Na Mišo so pač vsi alergični, ker ima tiste oči tako naštelane, da skoz zleda bossy in tega Slovenček ne bo oprostil.
Kaj je pa s hladilniki?
Mi smo navadna kmečka družina in imamo pri bajte 4 zamrzovalnike in 4 hladilnike.
1 je za svinjsko in govedino
1 za piščance in ribe
1 za zelenjavo
1 za ostale stvari – recimo če je sladoled v akciji vzamemo večjo količino – ali pa kruh – ali pa svaljke, štruklje ipd
In svojo SE.
Anonimno 1970, 10.06.2025 ob 11:09
Ja, kako bi bil lahko kdorkoli drug letos zmagovalec kot Miša? Pa meni je tudi po značaju všeč. Niti malo mi niso všeč taki, ki po 30 letih po tv jokajo, da niso imeli prijateljev v oš. To se razčisti drugje, ne v kuharskem tekmovanju. Pa lahko bi jim s temi boxi včeraj Miša ful ponagajala, pa ni, kar se mi zdi zelo pohvale vredno, ne glede na količino hladilnikov doma. Pa Anamarija mi je tudi všeč, se mi zdi, da zelo napreduje.
Se strinjam z vsem! Miša je fantastična in včeraj je pokazala ,da je dobrega srca. Barbara P. pa mi gre na jetra, se obnaša kot 3letno dekletce.