Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Masterchef?

Masterchef?

Kdo ve, zakaj danes ni Masterchefa?

Zaradi praznikov po moje. Naslednji teden je spet.

Ja, jaz sem tudi jezna. Pa kdo gleda te slovenske nadaljevanke. Jaz sem nehala pri Sosedih, pa še to sem gledala samo zaradi Alojza Sveteta. Zdaj pa kar naprej neke nove nadaljevanke. Pa kdo to sploh gleda?!

Res jih ne razumem. Pa kaj če je danes praznik. Sej je vse v naprej posneto. Jim je tak problem zarolat oddajo. Brezveze. Oddaja Zvezde plešejo je bila na Veliko noč. Je v živo in so kljub prazniku speljali, ne vem zakaj zdaj masrerchefa ne bi mogli predvajat. Res so čudni!

Se strinjam, saj včeraj niso šli vsi na morje, da ne bi nihče gledal tv. Marsikomu bi ravno zdaj pasalo malo vedriti pred televizijo, tudi zaradi vremena. Aja, v nedeljo ne bo oddaje Zvezde plešejo, dobro, tukaj jih razumem, računajo na to, da bodo ljudje zunaj, na kresovanjih, in zato ne bi bilo cvenka od glasovanja.

Tudi oddaje zvezde plešejo to nedeljo ne bo. Masterchef je res posnet vnaprej, ampak sedaj med prazniki ga ne snemajo, zato ga tudi ne predvajajo. Kar je edino logično.

Vsi sodelujoči v takih oddajah, ne samo tekomovalci, si zagotovo zaslužijo par dni dopusta, tako kot vsi ostali, ki hodite v službe. Tempo teh oddaj je ubijalski in sploh se ne zavedate, koliko ljudi pri produkciji take oddaje sodeluje in koliko časa traja, da jo posnamejo. Par dni dopusta je totalen luksuz.

Prav veselila sem se včeraj zvečer Masterchefa. In zelo sem bila razočarana, da ga ni bilo. Saj je vse naprej posneto, bi pač končali en teden prej, ne pa da takole naredijo luknjo in ravno takrat, ko bi nas res veliko gledalo.

Ne sodi po sebi, da bi veliko ljudi gledalo, ker je veliko ljudi odšlo že včeraj zvečer na dopust, še več jih pa odhaja danes. Za prvi maj SLovenci veliko potujemo in to se na gledanosti pozna.

Tudi jaz sem na morju in seveda vidim slovensko televizijo. V čem je problem?

New Report

Close