Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Masterchef, Jerneja

Masterchef, Jerneja

Tako antipatične ženske že dolgo nisem videl. Nadležna, zoprna, škodoželjna, samovšečna … Ne vidim ene pozitivne lastnosti. Kocine se mi postavijo pokonci, ko je v kadru.

Se strinjam. Pa so mi sicer Prleki simpatični ljudje, ampa tale baba je pa… Uh.

Se strinjam. Pa so mi sicer Prleki simpatični ljudje, ampa tale baba je pa… Uh.
[/quote]

Obupna, na kratko povedano.

Se strinjam.

Prlecka pac.

Tudi meni je zoprna. Prav vsec mi je bilo vceraj, ko jo je ana prehitela s tisto cokolado. Haha. Pa zadnjic, ko je bila pametna kot da je cel svet pozrla. Ni pa vedela, da je sladica blejska grmada. Kje je ona videla pijano nevesto z rozinami. Slascicarka pa taka

Se strinjam. Tisto prijetno svetlolaso lepotičko pošljejo domov, tega zmaja pa obdržijo.

Vse za show in gledanost.

Res je popolnoma negledljiva.

Ni gršega od prostaške ženske. Njeno obnašanje ni ničemur podobno. Ubogi mož in otroci.

Prlecka pac.
[/quote]

Niso vsi Prleki taki!!! A sodiš vse Ljubljančane po enem? Pa vse Primorke po eni?
Je pa res, kar pravi ena nad mano. Ni gršega kot prostaška ženska!

Tudi meni deluje prostaška! To sploh ni ženska! Me čudi, da ji je uspelo dobit tipa. Moški se takih bab izogibajo v loku.

A to je una kao slascicarka? Zadnjic sem prvic gledala glih ko so imeli nalogo ugibanja jedi. Ona pri sladici…sanjal se ji ni…pol neki delajo…na sred “dramaticen” preblisk da ve kaj je in butne ven…pijana nevesta…jz mojga pogledam : cak a ni ona slascicarka? Kaksna nevesta z rozinami…zih je grmada…. na konc oddaje moj: ja res nj bi bla slascicarka… si je pa nardila reklamo.
.

Eva je čisti antipod možači Jerneji. Čudovito dekle, na zunaj in navznoter. Nič ne sili v ospredje, je prijazna in prizemljena. Škoda, res, z veseljem bi jo spremljal do finala.

Včeraj je spet izkazovala svojo podlost, zlobo, prostaškost, neženstvenost. Tako ostudne babe zlepa ne najdeš.

Ojoj, meni je tudi zoprna do kraja. Če mi je bila od začetka še simpatična, zaradi dialekta, je zdaj vse pokvarila.

Pa tista ta blont korošica je tudi kura. Ostali so mi zaenkrat u redu.

Kakšni nepomembni problemi. Ljudje dejansko umirajo dnevno in ti se ukvarjaš z eno osebo na televizjskem šovu. Žalostno…

New Report

Close