Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Masterchef Slovenija

Masterchef Slovenija

A gledate letošnjo sezono Masterchefa? kakšni se vam kaj zdijo tekmovalci?

Moje videnje:

Jerneja – neprebavljiva
Ana – cmera
Gašper – kuhar sicer nek hud ni, je pa fant simpatičen. Pa zdi se mi najbolj inteligenten in razgledan od vseh noter (vključno s sodniki)
Kaja z rdečimi lasmi – kar ok
Kaja z blont lasmi – pain in the ass
Tanja in Kristina sta mi OK.
Žiga – zabaven
Žan – vzvišen in aroganten.

Tudi jaz sem taksnega mnenja. S tem, dasem se vceraj zvecer odlocila, da ne bom vec gledala dokler bo jerneja v oddaji. Ker to je pa poden od zenske. Jaz ne vem ali je v resnicnem zivljenju tudi taksna ali samo v tej oddaji

Ahoj! Ja, se kar strinjam s teboj!! Mogoče, bi samo rekla, da Jerneja, sicer zna biti, čisto preveč zatežena…. Ampak se mi zdi, da ni tako slaba, samo kot, da ima neke komplekse, ki pa jih žal razkazuje na otričji način.
Recimo Kaja z blond lasmi, sicer lušna ful, ampak mi je pa antipatična, uh… Poleg tega pa ima tudi, kašne take otročje, da ne veš a so odrasli al ne hehe lep dan še naprej 😉

Iza je dalec najbolj normalna, nivo kulinarike v showu pa katastrofalen napram licencnim oddajam v tujini.
Poden od podna, lulcki in mlecni riz, pa kaj to gledamo no? To naj bi bil Masterchef? Vsaka podezelska kuharica jih scat pelje.

Se strinjam, sploh z zadnjim stavkom. Jaz vedno občudujem ženske, ki se znajo obrniti v kuhinji, da pripravi obrok za več ljudi, in to konkreten, ne samo nekih pikic na krožniku. Grem stavit, da bi večina tekmovalcev pogorela na celi črti, če bi morali pripraviti eno pošteno kosilo za večjo družbo.

Ja, Jerneja je na ravni dveletnika. Pa ne mislim žalit dveletnike.

Kolne pa kot kak star dedec.

Ona je sramota za ženski spol.

nsploh ne zna prenesti poraza in potem še žali druge. naj gre ven čimprej, ker ni za prenašat – naduta do amena.

nekak tako tud jst vidim – ne prenesem žige, jerneje in kaje blondinke. ostali so mi ok – ana res bolj čustvena, ampak ji tega ne zamerim, ne bi rekla ravno cmera… Mi je ok, simpatična.

Kulinarika nikoli ne bo na ravni tujih šovov. Ker tam dobijo vsi tekmovalci, zmagovalec pa sploh nešteto možnosti za zaposlitve in uspeh v gostinstvu. Zato tudi ljudje pustijo službo, prekinejo s šolanjem, da bi prišli v šov.

Pri nas ti žal šov ne prinese ničesar. Mogoče zmagovalcu. Ampak daleč od zagarantiranih visokih zaslužkov. Zato je tudi izbor tekmovalcev pičel. Študenti in brezposelni.

Letos mi v bistvu noben od tekmovalcev ni preveč simpatičen. Daleč v negativo pa iztopata Jerneja in Žan, ki sta naduta do konca. Mislim, raje do konca življenje ne jem več tort oz. sladic, kot da bi morala jesti Jernejine. Ker ta njena negativna energija se odraža v njenih jedeh.

Kako kuhajo ne vem, ker ne morem probat. Najbolj naj naj bolj normalna je Iza, Jernejo težko gledam in zaradi nje tega pač ne gledam več. Tako daniti ne vem, če je Iza šr v oddaji.

Se strinjam z večino, da je Jerneja neprebavljiva! Kar utišam TV, da je ne poslušam, ko ima ona svoj monolog pred kamero in preklinja kot najhujši pijani primitivec. Ženska je sramota za celo Prlekijo!
Ana je res čustvena in hitro zajoka, ampak meni se ne zdi slaba. Mi je kar všeč in ji privoščim, da pride čim dlje.
Gašper je ena taka hecna pojava. Simpatičen. Zanimivo besedno izražanje:)) Teoretično mu kuharija kar gre, v praksi se pa ravno ne izkaže.
Kaja z rdečimi lasmi – tudi kar OK, ampak nič posebnega.
Kaja z blond lasmi – strupena, jezikava in škodoželjna babnica, zapakirana v luškano zunanjost.
Tudi Tanja in Kristina sta.mi simpatični in tudi njima privoščim vse najboljše.
Iza je pozitivna, v redu.
Žiga ni naredil nekega hudega vtisa.
Žan – vzvišen, aroganten, nesramen. Obup od fanta. Škoda, ogromno simpatij bi požel, če bi bil prijaznejši. Me zanima, če je bil tako tečen tudi, ko je imel 50 kil več?

Skratka, vesela sem, da takih kot so Jerneja, blond Kaja in Žan ne poznam v živo. Simpatiziram z vsemi, ki jih morajo prenašat.

Ne gledam slovenskega MC ker so vsi sodelujjoči katastrofa, od letos pa tudi amerskega ne bom več, ker se mi je jeguljasta podgana Ramsey totalno zameril. Ob začetku korona krize je namreč vse zaposlene v svojih restavracijah odpustil in se odpravil fijakat po svetu. V oddajah se pa tako lepega in družbeno odgovornega dela. Podgana.

Zanimivo, kako je Gašper vsem simpatičen. Meni se zdi poln kompleksov, ves čas jamra in se daje v nič. Če vam je to simpatično, go for it. Žan je itak že prepričan v svojo zmago, aroganten, se strinjam. Cmerjenje Ane in ves čas vlečenje ven, kako je bila posvojena, mi je že glupo. Jerneja je tečna, se tudi strinjam. Rdečelasa mesarka Kaja nič posebnega, zna imet tudi strupen jezik. Blond Kaja, bah… jaz je ne vidim tako grozno zatežene, je pa res pocukrana. Tanja je brez kakšnih hudih pripomb v javnosti, ampak vprašanje, če ni malo zahrbtna. Iza je mogoče res najbolj kul. Kristina? Sem mislila, da je tip v začetku… okej, tudi ona je kar v redu.

Mah un Ramsey je itak vedno imel odnos, kot da drži boga za jajca. Bog varuj, da mu je kdo kaj rekel, s čimer se ni strinjal. Kako se je fijakal po svetu? Z zasebnim letalom ali kaj?

In zakaj v petek ni bilo Masterchefa??? A bo samo ob četrtkih ali kako?

New Report

Close