Masterchef tikanje sodnikov
Včeraj sem gledala Masterchef Slovenija. Pa mi je čudno, zakaj sodniki tekmovalce tikajo, oni njih pa vikajo pa gre v dosti primerih za starejše ljudi. Pri vseh drugih šovih se povadi vsi tikajo (Zvezde plešejo, X factor, Slovenija ima talent…), zakaj ravno tukaj tak odnos? Pa roko na srce; v vseh ostalih šovih so sodniki izobraženi, v Masterchefu pa so sodniki neki Kekci s triletno gostinsko šolo!! Ali tako hrepenijo po spoštovanju? Ker obnašajo se res tako, kot da so tik pred tem, da na tržišče dajo zdravilo za raka, ali pa za korono. Pomembni in pametni da je joj!
Točno tako, to vse pove o sodnikih.
Vsi bi se morali, če imajo vsaj malo slovenske kulture med seboj vikati, saj niso skupaj krave pasli !
Še v srednjo šolo ko prideš iz OŠ, te učitelji vikajo. Ti kekci pa zahtevajo, od tekmovalvcev, da se jih vika, oni pa sami tikajo tekmovalce, ki so tudi starejši bolj šolani, pa morda tudi pri kuhanju, samo, da niso polni sami sebe.
Po mojem ta Luka Jezerškov več kot srednje poklicne gostinske nima….
Res pa je, da znajo vsi nakladat o hrani in okusih, vprašanje pa je, če znajo sami tudi tako dobro pripravitii jedi, kar pričakujejo od tekmovalcev.