Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastna koža

mastna koža

Imam zelo mastni in tudi aknasto kožo. Do sedaj nisem uporabljala krem, ker je bilo vedno samo še slabše. Tudi tiste kreme, ki so namenjene mastni koži in mozoljem nispo pomagale, koža se je še bolj zapacala. Ko sem uporabila razne kreme za matiranje pa sem imela neprijeten občutek filma na koži, in mi je bilo bolje, če sem si sprala kremo.
Sedaj imam že 26 let in imam še vedno težave z zelo mastno kožo. Zanima me katero kremo mi priporočate?

Živjo! Tudi jaz sem imela podobne probleme s kožo kot ti. Ne toliko z aknami, vendar pa sem imela zelo mastno kožo, katera se je neprestano svetila in to me je zelo motilo. Sedaj pol leta uporabljam sistem za mastno kožo (gel, tonik, krema) od Artristry in moja koža je lepa, zdrava in sijoča. Poskusi in videla boš če bo ustrezala tudi tebi. Če pa hočeš še več kot le kremo, pa je super tudi gel za preprečevanje mastnega sijaja in pa alpha hidroxy serum tudi oboje od atrtristy.

Pa lp.

Pozdravljena Punči,

kje pa kupiš to kolekcijo?
v drogerijah namerč nisem opazila, da bi imeli to blagovno znamko.
Pa cene?

hvala

to kolekcijo dobiš le pri ljudeh ki se ukvarjajo (distributerji) ali so včlanjeni kot kupci v Amwayevo trgovino…cene so primerljive s kozmetiko višjih cenovnih razredov iz drogerij (lancome, …)

aja pa še nekej…sama mam isti problem, stara sem 24 let in mam kožo k ena najstnica..mastno, aknasto…no men ta artistry kozmetika ni nč pomagala, s tem da sem tudi uporabljala njihovo masko iz gline…se mi je zdelo da je stvar samo poslabšala…tko da sem potem imela eno obdobje nenehnega menjavanja raznih krem in tonikov in oh in sploh..zdej sem pristala na kolekciji (gel tonik krema) od sinergie za normalno / mešano kožo…se mi zdi, da je še najboljša do zdej, k je krema res samo vlažilna iz sadnih izvlečkov al neki..sam mezolasta sem pa še zmeri…ne vem do kdaj bo to trajal, matr! bo treba hormone ubit al neki! bom 80 stara pa še kr mezolasta! da ne omenm kok antibiotikov sem že na ta račun pogoltala..ogabno!

Tudi jaz ti priporočam to kozmetiko. Preizkušeno, deluje!
Anja

ciao! tukaj ti posiljam en recept, ki pri meni DELUJE:
potrebujes: 1 beljak, malo limoninega soka, malo olivnega olja. iz beljaka naredis sneg, v sneg vmesas sok in olje, namazes obraz in pustis delovati 10 min.
speri s toplo vodo.
cudezno!
pisi, ce ti uspe!

Že nekaj mesecev uporabljam kremo Vichy Normaderm, ki uravnava delovanje mastne kože, preprečuje nastajanje mozoljev in ogrcev. Meni je pomagala, dobi pa se v lekarnah.

New Report

Close