Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastna koža

mastna koža

Pozdravljeni!

Imam en problem in sicer: na čelu in licah imam vedno mastno kožo oz. se mi sveti. Naj še povem, da mozoljev nimam. Hvala bogu!
Ampak me pa ta mastna koža zelooo moti!!!
Prosim vas za kakšen nasvet!

Hvala!!!!!!!!

Na drugih mestih pa je tvoja koža v redu ali suha? Poskusi, kakšno kremo za mešano kožo ali pa vprašanj za nasvet v drogeriji ali lekarni.

Lp, ribica

Nivea ima novo linijo.. namenjeno prav za mastno kožo. En izdelek izmed te kolekcije preprečuje ta masten lesk – reklamni panoji so tak povsod… poskusi…

HVALA OBEMA!!!

ARTISTRY KOZMETIKA IMA GEL ZA PREPREČEVANJE MASTNEGA SIJAJA, KI MATIRA SIJAJ KOŽE IN JE PRIMERNA TUDI ČE IMAŠ BOLJ OBČUTLJIVO KOŽO. ČE TE ZANIMA KJE SE JO KUPI, SE OGLASI
LIDIJA

ME ZANIMA!

Alenka!
Kupila sem si tist nov izdelek od Niveje – Glanz reduzierendes feuchtigkeits fluid Mit shine control complex – Fur fettige Haut – to vse piše na embalaži. Aja no, hotela sem reči, da meni pomaga, pa še poceni je okrog 1000 tolarjev. Tudi gel za čiščenje iz te linije uravnava maščobo in baje tudi vlaži…. Čez noč uporabljam nočno kremo Annemarie Borlind – iz U linije …. no, koža na čelu se mi je popravila po nekaj nanosih, je manj mozoljev…. no ja… to so moje izkušnje 🙂

New Report

Close