Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastna koža

mastna koža

Stara sem 22 let. Na obrazu imam bolj mastno kožo, oz. hitro se začne svetiti. Katero kremo mi svetujete za vsakodnevno nego? (Nimam mozoljev).
Katero bi bilo tudi najprimernejše čistilno sredstvo za obraz?

Lep pozdrav!

Glede nato, da imate masten tip kože vam svetujem predvsem uporabo tako imenovanih vlažilni fluidov. To so vlažilne emulzije, ki vaši koži dajejo predvsem vlago, vendar vam kože ne zmastijo. Obenem so odlične podlage za puder. Skoraj vsaka blagovna znamka ima linijo za masten tip kože. Kaj je najboljše, je težko odgovoriti, kajti tudi mastne kože so lahko različne. Pišite mi kaj ste do sedaj uporabljala in kako se je koža odzvala na produkte.
Glede čiščenja pa vam svetujem predvsem uporabo kombinacije čistilnega gela in čistilnega tonika. Čistilni geli rahlo izsušijo kožo in odprejo pore. Obvezna je uporaba čistilnega tonika, ki pore po uporabi čistilnega gela zapre.
Ali je koža po vsem obrazu mastna?
Ali se ličite in ali uporablajte tudi puder v parahu?
Prosim odgovorite, kajti to so informacije in tudi smernice za odgovore katera blagovna znamka bi bila primerna za vašo kožo.

Lp Nada

Do sedaj sem uporabljala Nivea aqua beauty, vendar mi po začetnem navdušenju ni bila preveč všeč. Zdaj imam LOreal Plenitude hydrafresh, ki se mi zdi sicer v redu, vendar ne vem če je ta krema zadosti tudi za čez zimo.
Ličim se, vendar pudra v prahu nikoli ne uporabljam, ker bi se z njim počutila kot da imam na obrazu masko. Največkrat samo korektor (prej od Lumene, ki mi je naredil kožo še bolj mastno), zdaj imam pa od Revlona colorstay (v taki embalaži kot lip glosi) in sem z njim zelo zadovoljna. Sem in tja dam na obraz še tonirano kremo od Nivee.
Zelo se vam zahvaljujem za prejšnji nasvet. Če pa mi boste svetovali še kakšno kremo ali puder pa bi bila zelo vesela.
Lep pozdrav.

New Report

Close