Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mastni lasje

Mastni lasje

pozdrav!
imam zelo mastne lase, zadnje čase si jih moram prat že vsak drug dan. poleg tega mi lasje bolj močno izpadajo. kaj lahko naredim, da moji lasje ne bodo tako hitro mastni? je kakšen poseben šampon?
ali trajna zelo uniči lase? moji lasje so tanki.

hvala!
lp

Trajna ful uniči lase, tako da ti jo toplo odsvetujem.

Za mastne lase je cel kup šamponov, ampak noben ni kaj prida. Tudi sama imam mastne lase in si jih perem vsaki drugi dan. Trenutno uporabljam Head & Shoulders citrus fresh in sm z njim zelo zadovoljna (dober je pa tudi mentolov).

Kakšnega posebnega šampona žal ni, jst si že od nekdaj perem lase vsaki drugi dan in zgleda, da bo tako še naprej. Vsaj jst še nism našla šampona, pri katerem bi se mi manj mastili.

Pozdravček !

Pomaga losijon od Recepta za mastne lase, ki si ga vtreš po umitih laseh. PREIZKUŠENO – DELUJE

Pozdrav

Poskusi Tigi šampone. Lahko jih kupiš v nekaterih frizerskih salonih. Paše frizer ti bo svetoval, kateri je najboljši zate. Jaz jih uporabljam že eno leto in sem navdušena. Tudi za oblikovanje pričeske in ostalo imajo super zadeve! Malce draže kot head and shoulders, mapak ni pretirano. In se zelo splača!

Poskušaj si jih prati malo manj pogosto, če se da. Naj se lojnice umirijo. Uporabi kakšen blag šampon, potem pa, ko lase izpiraš, dodaj vodi kis (če imaš svetle lase pa limonin sok). Suši na zraku, čimveč svežega zraka jim privošči.
(včasih preveč kemije škoduje).
Želim ti veliko uspeha.

Meni je pomagal samo šampon Elvital.

Uporabljaj profesionalne šampone, ki do lasišča niso agresivni (priporočam znamko Wella- res da ni poceni, se pa pozna kvaliteta) Ti šampone uporabljaš v majhni količini, saj so koncentrirani – torej jih ne porabiš tako hitro. Lp, ANA

New Report

Close