mastni lasje
Zadnje čase opažam, da imam že takoj naslednji dan po umivanju mastne lase. Umivam se jih samo z šampon brez balzema, ter si jih tudi nikoli ne posušim z fenom. Najprej sem uporabljala šampon od Vichey-ja za mastne lase, vendar nisem dobila zaželjenga učinka. Sedaj uporabljam šampon od Niveje za mastne lase, vendar se mi zdi, da ta tudi ne pomaga. Zanima me ali sploh obstaja šampon, ki bi preprečil mastenje vsaj za dva dni (imam srednje dolge lase) . Zanima me, če se vam zdi šampon za mastne lase od kozmetične hiše L’Occitane vredu.Ali mi priporočate, da uporabljam kakšne maske?Katere? Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.
Pozdravljena. Da bi lahko zdravili je potrebno poznati vzrok.! Ko boš ugotovila, ali s pomočjo dermatologa, zakaj se ti lasje tako mastijo, bo lažje izbrati način kako to odpraviti. Samo šampon ni nikoli dovolj. Potrebne bi bile še ampule in zdrav način prehranjevanja. K mastenju las pripomore tudi stres… o mastnih laseh, saj je to najpogostejša težava, sem že kar nekaj napisala. Če prebrskaš med odgovori, mogoče najdeš kaj tudi zase uporabnega,.
lp alenka
Tudi jaz sem imela probleme z mastnimi lasmi… zdaj pa se zadeva le malo normalizirala, tako, da perem lase 2 x tedensko. Meni je pomagal navaden koprivov šampon za mastne lase (mislim, da je proivajalec Ilirija – zelena embalaža), občasno pa lahko lase spiraš tudi s koprivovo vodo (koprive skuhaš kot čaj)!
Za poskusit je, a ne !
Tudi jaz sem imela probleme z mastnimi lasmi… zdaj pa se zadeva le malo normalizirala, tako, da perem lase 2 x tedensko. Meni je pomagal navaden koprivov šampon za mastne lase (mislim, da je proivajalec Ilirija – zelena embalaža), občasno pa lahko lase spiraš tudi s koprivovo vodo (koprive skuhaš kot čaj)!
Za poskusit je, a ne !