Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastni&suhu lasje

mastni&suhu lasje

tezave imam z lasmi. kak dan do dva po pranju so ob lasiscu mastni, na konicah (lasje so malo daljsi) pa suhi, ze kar slamnati. ima katera podobne tezave, kaksen sampon uporabljate?

Cau!

Sli{ala sem,da obstaja {ampon (se mi zdi da od Fructisa),prav za take lase in ena mojih kolegic je z njim zelo zadovoljna.Imela pa je isti problem kot ti.

Jaz si lasisce umijem samo s samponom, potem obvezno uporabim balzam za suhe lase, vendar samo(!) na spodnjem delu las(ne le na konicah). Ne si prevec stvari dajat gor, kot so kapljice za razcepljene in suhe lase itd. Meni se je stanje samo se poslabsalo zarad tega. Lase si posusi samo na pol s fenom, ce se da pa si jih sploh ne susi s fenom. Pa razcesi si jih 3krat na dan, ker si tako porazdelis mascobo z lasisca po celih laseh—->to najbolj pomaga! Good luck

Ta Fructis je čisto zanič – moje mnenje, razen maske za lase so dobre!

Res je. Šamponi naredijo trde lase. Maska la lase pa je OK. Imam isti problem. Lase si umijem z Elvive šamponom od l’oreala Liss Nutrielum ali tistega za poškodovane konice , dodam masko la lase od iste znamke ali pa 3 minutno la suhe lase od Fructisa. 4 dni imam lase povsem zdrave in čiste, 5 dan pa se začnejo mastit. LP

Tudi jaz sem imela podobno težavo kot ti, ampak sem jo pred kratkim rešila. Začela sem uporabljati Keune šampon za mastne lase (linija Care line), nato pa še regenerator (tudi od Keune) za barvane lase.Ti šamponi so res malo dražji, ampak vredni svoje cene.

Veliko uspeha!
Jona

New Report

Close