Mastrubiranje – kolikokrat uživate?
Oh, zakaj pa nebi bilo normalno, da kakšen moški ne masturbira? jaz mislim, da nekdo, ki ima dobre spolne odnose, tako v čustvenem, kot seksualnem smislu, res uživa s partnerko in ji je predan, normalno nima potrebe po masturbaciji.
Lahko bi celo rekel, da če imaš potrebo po masturbaciji ob partnerju, potem ni vse tako kot misliš, da je v tem odnosu. Sicer pa:-ali ni čudovito, da te spodaj poboža njena roka?Ali ni to za ponoret lepo? Zakaj bi potem še sploh rabil svojo roko? Za njen užitek, seveda.
Ko si mlad imaš čas se usklajevat z drago in seksat po rednem urniku, da ti ni treba na roke delat.
V zrelih letih pa pride vse sorte stvari, ko ti draga ni ravno takrat pri roki ali pa jo večkrat glava zaboli in potem je to tako. ::)
Ja to je pa tudi res. razumem.
vsak dan 🙂
Kako pa je tale Duhovnik povezal Svete tri kralje z drkanjem, pa res višek. Ti alksandra pa da se ne boš obesila slučajno.
mogoče kakem okol vratu, ampak nisi u navarnosti :))))
sem že misla, da bom prebrala kokrat drkaš, pa si me spet razočaral s svojim pisanjem haha
Zanima me kako čim bolj uživati pri mastrubiranju???
Tudi midva bereva tole temo.
Stara sem 65 let: sex je prisoten le še 1 x na 10 dni, se pa zato večkrat tedensko zadovoljujeva drg drgega, vsak sam pa le redko, Sedaj , ko so otroci odšli je zopet več časa samo za naju.
Tudi v starosti je še lahko lepo. Poznava prijateleje pri 88 letih, ki trdita, da se še igrata – sex verjetno ni več možen božanje pa še ostane tudi spolno.
Lepo pozdravleni!
Znajdi se.[/quote]
he he če ne drugega se nasmejem ob takih :)))
Jaz sem stara 18 let in seksam nekje od 3x do 4x na teden. Glede mastrubiranja ja no to je pa kr prisotno vsak dan. Pač ne seksam sam z enim fantom ampak tko če pride pride ane. Drgač pa ja ponavad pa tut s fantom tko nardima da se on uleže na hrbet je se pa tko nanga sam da mam js glavo tm k ma on noge in pol mu ga js lužem on pa men in je probite to je fajn.
Hehe, čisto pravilno!
jaz pa masiram samo ženske, če vas zanima mi pišite: [email protected]
kwa???? jao jao
kwa???? jao jao
js sn star 13 leta in drkam 2 dnevno
Ssex 1-2x na teden, sam najmanj 1x na dan. 45 let.
Pri meni doma je celi dan mir po bajti, ko se spravim drkat pa ravno takrat majka vdre v mojo sobo… PM
Drkam vsak dan če se le da,spolni odnosi 3x na teden, z partnerko s katrero sem 16 let,dva otroka.star 40. Mislim pa da to počno vsi tako moški kakor tudi ženske. Aja pa še nekaj,tekom dneva ga zdrkam in tako zvečer pri sexu dlje zdržim.
kwa???? jao jao[/quote]
Če se ne motim, se temu reče položaj 69 … in je klasika, v čisto vsaki knjigi.
kwa???? jao jao[/quote]
Če se ne motim, se temu reče položaj 69 … in je klasika, v čisto vsaki knjigi.[/quote]
Očitno sem naletel na strokovnjake:
sam se že celo življenje sprašujem kakšna je razlika med položajem 69 in položajem 96?
Hvala za potrpljenje in razumljiv osvežujoč odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.