Masturbiranje
Pozdravljeni. Imam 46 let sem vezan in imam reden sex nekje dvakrat na teden. Vseeno se samozadovoljujem vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. Zanima me ali tudi drugi to počnete, sploh ženske, ali partnerji vedo za vaše početje. Me pa zelo rajca če se pogovarjam z tujo žensko po telefonu , ali pa poslušam par pri sex-u .
Piši za mal nagajivega
Štajerska 1972, 26.04.2024 ob 10:39
Ni lepšega kot zadovoljevanje med čakanjem z avtomobilom v koloni…..
Falotka ti Štajerska 1972. Taka si mi všeč. Sem ti že enkrat sporočil, da bi te z veseljem spoznal. Vsaj preko e-pošte…
Živijo, bi me veselilo imeti takšno prijateljico. Prav danes sem napisal v drugi temi 😉
Navihano vezano – brez seksa
Anonimno 5814, 25.04.2024 ob 07:16
Pozdravljeni. Imam 46 let sem vezan in imam reden sex nekje dvakrat na teden. Vseeno se samozadovoljujem vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. Zanima me ali tudi drugi to počnete, sploh ženske, ali partnerji vedo za vaše početje. Me pa zelo rajca če se pogovarjam z tujo žensko po telefonu , ali pa poslušam par pri sex-u .
Čisto normalno za normalnega zdravega tipa
Tudi sama se pogosto božam tam spodaj. Pri sexu zelo težko in poredko doživim orgazem, doživim ga le če mi partner liže pičko, vendar je to zelo poredko. Če si jo sama božam pa vedno doživim orgazem, to najraje počnem zvečer pod tušem, sigurno 1x na teden ,ko me zagrabi pa je lahko tudi vsak dan , sploh ko imam menstro.
Anonimno 2777, 17.05.2024 ob 07:04
Tudi sama se pogosto božam tam spodaj. Pri sexu zelo težko in poredko doživim orgazem, doživim ga le če mi partner liže pičko, vendar je to zelo poredko. Če si jo sama božam pa vedno doživim orgazem, to najraje počnem zvečer pod tušem, sigurno 1x na teden ,ko me zagrabi pa je lahko tudi vsak dan , sploh ko imam menstro.
A Ti jo malokrat poliže men je pa to tko všeč moji pa ni to bi jaz vsakič počel mmm
Jaz pa rad lizem. Pravijo punce da mi gre kar dobro.
Ce bi se srecala pisi, mogoce pa kaj rata.
Lp
Anonimno454
Piši mi na: [email protected]
Tudi sam se večkrat zadovoljujem v pisarni pod mizo ali pa v avtu med vožnjo….skoz potreben.
jaz isto potreben, vsak dan drkanje… ka pa vem, pali me tudi da me kdo gleda in jaz da gledam druge ki si ga drkajo, ja.. prek snapchata…
če si želiš take izkušnje piši na [email protected]
Tudi jaz ga rad drkam. Še kdo? Piši mi [email protected].