Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Matcha – zeleni čaj v prahu – vprašanje

Matcha – zeleni čaj v prahu – vprašanje

Za darilo sem dobila zeleni čaj v prahu (matcho).
Zelo rada bi si ga pripravila, a se vedno naredijo grudice.

Prebrala sem, da je potrebno za pripravo čaja imeti posebno metlico iu bambusa, s katero se čaj premeša in speni.

A morda kdo ve, če kaj takšnega prodajajo kje pri nas?
Izgleda pa takole:

Hvala za pomoč!

Pozdravljena!

Po internetu iščem nekaj v zvezi z Matcho in sem naša tvoj post.
Sicer je minilo že veliko časa od kar si pisala pa vendar se mi zdi vredno, da te napotim po metlico, ker je čaj zares odličen in vreden svojega denarja, če ga pravilno pripraviš.

V Ljubljani v čajnici Cha imajo vse, kar potrebuješ za pripravo.
Na njihovi spletni strani tudi najdeš navodila za pripravo. Navedene so tudi cene, vendar imajo tudi cenejše produkte, kot so objavljeni na internetu.

Upam, da boš videla moj odgovor in da se kljub minilemu času odločiš za nakup, če tega nisi že storila.

Veliko užitkov ob Matchi!

Lep čajanski pozdrav,
M

Živjo vidim, da iščete dober matcha čaj in pripomočke. Včeraj se je odprla nova spletna trgovina http://www.zenoaza.si in ker obožujem matcho sem takoj naročila in sem totalno navdušena. Take matche jaz pri nas nisem še nikoli pila niti je nisem dobila v trgovini pa sem jih kupila že pomoje vse kar jih imajo pri nas. Božanska matcha , tko da če kero zanima mal počekirite. Jaz iskreno ne kupim več druge. Sem pa fulll vesela ker imajo tudi paketke in dobiš vse skupaj metlico , žličko in matcho.

Uau, to pa je res odlična izbira. Naj najprej pohvalim izbor izdelkov, ki je res čudovit. Sam sicer nisem še nikoli poskusil matcha čaja, vendar mislim, da me bo kaj kmalu zamikalo.

Kako se to z metilco dela, lahko kdo kaj več napiše?

Vse za peko!

New Report

Close