Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matchmaker agencija Aglaia

Matchmaker agencija Aglaia

Živjo, Zanima me, če ima kdo izkušnje z matchmaker agencijo Aglaia? Bi jo priporočili, obstaja v Sloveniji še kakšna podobna agencija s tovrsnimi offline storitvami? Poznam dogodke za samske, a tisto so zmenki na slepo, ki mi milo rečeno res niso pisani na kožo. Lepo prosim za verodostojne informacije in nikar mi ne ponujajte spletnih portalov za zmenke. Hvala.

ne poznam agencije Aglaia, ampak mogoče te bo tole zanimalo Vaš link

Tudi sama iščem kake reference za agencijo aglaia. Ob zelo visokem strošku za sodelovanje z njo se zdi logično,da sprva malce preverim, da ne temelji le na dobrem oglaševanju brez korektnega efekta.
Hvala za odgovore.

Konkretnega efekta ne obljubljajo, ker ga ne morejo. Lepo ti povedo da je to odvisno od tebe same. Lahko se z osebo povsem ujemaš vendar ji nisi všeč in obratno. Ljudje smo zapletena bitja, ženske še toliko bolj. Slovenci na splošno pa germansko hladen narod prežet z egoizmom, ki se vsak dan pokaže tudi na cestah. Lahko se nekdo s partnerjem povsem ujema ampak nasprotnemu partnerju ni všeč nastop, videz, okolje iz katerega oseba izhaja, socialni status itd., zato oni poskrbijo da se podobne osebe skupaj najdejo, ampak to še vedno ni zagotovilo da bo do zmenka sploh prišlo ali da bo morebitni zmenek uspešen. V mislih imej da to ni investicija in da boš lahko več zapravila kot dobila. To je tako kot loterija, lahko 100 let igraš in nič ne dobiš, lahko pa 1x igraš in sedmico dobiš. Pretiravajo le v temu da so nadpovprečno uspešni, vendar ti že sama logika pove da je to marketing in kjer je marketing je vedno vse bolj lepo kot bi dejansko bilo. Navsezadnje je izbira ljudi, ki iščejo osebo na ta način majhna. Slovenci imamo en tak lep pregovor in sicer “Vsaka lastna hvala se pod mizo vala.” Podobno kot ONA-ON. Glede na veliko število članov bi bilo precej nenavadno da ne bi kdo srečal pravega partnerja, ampak glede na število parov, ki so se našli skupaj jih je za moje pojme še vedno zelo malo. Srečna naključja so, ampak so zelo redka.

Pa ste jih že kontaktirali? Na netu res ne najdem kakšen bi bil strošek. Zanima pa me kako so odzivni pri kontaktu? Hvala

Jo močno odsvetujem iz lastnih izkušenj.

Obljubi veliko, vzame denar, nakar se ne javi na telefon. Se reklamira po televizijskih odajah in po Ljubljani vozi s pregrešno dragimi avti in oblačili. Drugih storitev (npr. pravnega svetovanja pri poroki) noče nuditi, kljub temu da je pravnica.

Na splošno agencije niso primerne za moške nad 30 let, ker v Sloveniji žensk kronično primanjkuje in ti lahko prodajo kvečjemu lažne obljube, ne pa možnosti za realno zvezo.

Jo močno odsvetujem iz lastnih izkušenj.

Obljubi veliko, vzame denar, nakar se ne javi na telefon. Se reklamira po televizijskih odajah in po Ljubljani vozi s pregrešno dragimi avti in oblačili. Drugih storitev (npr. pravnega svetovanja pri poroki) noče nuditi, kljub temu da je pravnica.

Na splošno agencije niso primerne za moške nad 30 let, ker v Sloveniji žensk kronično primanjkuje in ti lahko prodajo kvečjemu lažne obljube, ne pa možnosti za realno zvezo.

Ravno danes so mi odgovorili iz agencije, pa sem še prej moral preverit, kaj o tem pravijo tisti, ki imajo izkušnje s to agencijo. Glede na zapise tukaj in na https://forum5.over.net/viewtopic.php?t=11213600&utm_source=forum&utm_medium=sorodnevsebine&utm_campaign=SorodneVsebine#p13601250

…me je minilo do sodelovanja z njimi.

Ravno danes so mi odgovorili iz agencije, pa sem še prej moral preverit, kaj o tem pravijo tisti, ki imajo izkušnje s to agencijo. Glede na zapise tukaj in na https://forum5.over.net/viewtopic.php?t=11213600&utm_source=forum&utm_medium=sorodnevsebine&utm_campaign=SorodneVsebine#p13601250

…me je minilo do sodelovanja z njimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close