Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matej Zupančič Masterchef

Matej Zupančič Masterchef

Kako to,da ni njegova mama nikjer omenjena.Vedno je samo njegov oče prišel.

Pa nikjer nič ne piše o njem. A to je tisti ta mlad. Vse je ugnal, dva moška in žensko. Super…

Matej ni zmagal. Darko mi je zelo simpatičen, ne morem pa mimo tega da je bila žirija malo pristranska, po drugi strani pa če pogledamo čez celotno oddajo pa je Darko res bil najboljši.

Seveda je komisija ocenjevala finalista skozi cel šov in ne samo po finalnem tekmovanju! Saj je “mali” super,ampak Darko je za amaterja pokazal OGROMNO znanja,idej in je imel veliko topline do sotekmovalcev,ne samo tekmovalnost.Sigurno bomo pa o Mateju še veliko slišali!

lejte
nuima veze če je mlad, če se bo še slišal zanj
tamal bi mogu zmagat
ker točno tazga so iskal oz išščejo
ker pa je bil darko seveda tudi dober in še simpatičen
in skoz so bolj njega hvalali
in mateja kr neki prsal sploh ženskla…
mali zna in je znal in bo znal in miren, hladen ko špricar z levo roko kuhal res zakon

pa so druzga zbral, ni bilo fer
ćeprav sem za darkota navijala

Sploh ne vem kdo je zmagovalec, ali Jelena, Lovro, Matej ali Darko. Kdo je Darko-ta debel, ki zelo slabo govori.
Prosim za en link.
Hvala.

Hja, tudi jaz sem pričakovala kakšno razlago. Pri pokušanju so hvalili ob praktično enako.

mama od mateja ni bila niker omenjena k sta starša ločena matej pa je use to razkril in je zelo jezen na mamo zato živi sam z očetom in bratom in starimi starši in menda s punco ali celo fantom kot sm nekje slišal

Matej zupancic je sicer s punco pricakuje otroka. A iz prve roke vem da matej obozuje fante. Vem k sm gej in poznam dva fanta s kerima se matej dobiva

Matej je gej sj je sexi z mano sva se ljubila mela oralni sex lizal mi supak lohk povem d z mano se dobival ko mel nosečo babo zj pa se kao javno kaže k cool fotr a to use sm d skrije d gej več let sva sexsala

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4902, 07.09.2022 ob 18:41

Matej je gej sj je sexi z mano sva se ljubila mela oralni sex lizal mi supak lohk povem d z mano se dobival ko mel nosečo babo zj pa se kao javno kaže k cool fotr a to use sm d skrije d gej več let sva sexsala

kaj

mi lahko kaj več poveš o teh prjatlih a punca njegova nič ne ve o tem ,čudno res

ja ta Matej ima rad tipe. Meni ga je do konca pofafal, sem mu prišel na njegov jezik. Tip obvlada oralno.

jst pa mislim.da so to samo govorice

New Report

Close