Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mateja t.

Mateja t.

Ej, mogoče te tole mal tolaži. Moja je tud kuhala celo noč, zdele sicer ne tolk, ampak pokašljuje. ****! Pa tolk mam za narest, celo stanovanje je v škatlah, med drugim tud termometer (pojma nimam v kateri od 150-ih), selit se je treba, jutri moram na sklad, pa zmenena sem z enim zarad oglasa……V glavnem totalno s….
Tko da veš, da nisi edina.
Pozdravite se čimprej.

Lp Andreja

NAJ GRE VSE V P.M. !!!!!
Tko pa sem se spucala!

No zato pa me tale moj PM asociira na grde besede. Kva če bi kr nick spremenila in se vam vsem skrila, hi hi hi.

Dans me mal razganja, ker sem naspana.

Uf sorrry!!!!! Sploh nisem pomislila na to. Sorry P.M.;-))))))))

Kaj a ti je ž. pustu spat?

lp

ja danes nima vročine.Tko da upam da mi res ne treba takov v bolniško-šla bi ven pa tok piha,joj kok je toplo.
Uf ti si pa res reva ,jaz se ne bom več selila saj 10 let!!!!

Vročina zginla bogve kam, tamala se obnaša kot da ni nič. Še jedla je ful ogromno porcijo krompirčka, cvetače in korenčka s kislo smetano. Je pa pokukal že 6. zobek. Kar čez noč. Neverjetno ta jih ma pri skoraj 7 mesecih že šest (spodaj dva, zgoraj štiri), ta prva je komaj dva mela pri tej starosti. Upam, da jih ne bo mela pri enem letu vseh 20;-)))
Me veseli, da je pri tebi tud ok. , Mateja.
Dan je že lepši. Mi ni treba vse v Piki Miki pošiljat ;-))))))) Se hecam, Pikica.
Upam, da boste tud vi spet spančkali kot včeraj.

Pozdravček.

Andreja

no lepo,mene pa kar mine ko pomislim da bom šla v Torek po 1,5 letu v službo:((((((((((((

Ti čist verjamem, kriza, mene tud čaka 1.marca, pa sploh pomislit nočem.
Ampak pol ko si en teden v službi maš itak občutek, kot da sploh nikol nisi bla na porodniški.
Sej bo!

Uživajte
Andreja

New Report

Close