Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MatejaT.

MatejaT.

Naša Hana bi rada hodila k mažoretkam.Ko sem jaz pred mnogimi leti hodila smo se takrat vpisali ,mislim da je bilo tam kjer je Šentjakobsko gledališče.
Če ima katera kakšno konkretno inf.naj mi prosim napiše kam in kako.

Hvala

Sem mal zamočila-Naslov-in moje ime!!!

pozdravljena Mateja!

Kolikor je meni znano so imele mažoretke treninge v OŠ Jarše, najbolje je če pokličeš tja in preveriš.

Še eno vprašanje zate, kdaj si hodila k mažoretkam. Jst sm se tudi tam vpisala in hodila 6 let, učila me je Ivica.

Lp

joj av eš da ne vem točno -enkrat 84,85 leta-mislim pa da je na avdiciji bila ga.Knavs.ki je njprej pogledala moje noge -bila pa že takrat zelo stara,saj tako se mi je zdelo

ja ta ga. Knavs Ivica še zmeraj uči, vsaj meni se zdi. A si pol trenerala ali ne. Ker če si bi te morala poznat. Veš, da če bi pa jaz imela punčko bi jo tudi vpisala. Če dobim slučajno kakšno tel. št. od mažoretk ti sporočim.

Treninge nimajo na OŠ Jarše ampak OŠ Janeza Levca in OŠ Moškrič, sprejemajo pa deklice stare od 7 let naprej toliko sem zvedla

lp

Ne nisem trenirala dolgo ene 2 meseca k pol ta sošolka ,s katero sva hodili ni več hotela,jaz pa nisem hotela sama.Se pa spomnim da sem bila ful jezna in še danes si ne morem oprostit da nisem več hodila.No pol sem šla v Kazino in tam 3 leta plesala.

Ja kaj naj rečem ,zelo lepo in prijazno od tebe,da si se ponudila za info če kaj izveš.

Lep večer in upam da se še kaj”slišiva”

Mateja

New Report

Close