MATEJAT!!!!!!
Ženska, ne se hecati s tem – spodnjo temo mislim! Daj, če rabiš varstvo, ti bom jaz počuvala tvoja dva! Itak ne živimo tako daleč, da ne bi šlo, pa H. je že velika. Samo povej. Nimam tvoje telefonske, da bi te poklicala. Vem pa, da zna biti to zelo boleče in ne nujno nedolžno!
Javi se!!!
Sem ti ravno poslala telefonsko na mail. Če boš rabila pokliči. Res vem, kake so to bolečine in ni nič luštno, verjemi. Moja sestra je dala kalvarijo skozi…
Če bo tašča zatajila, me kar pokliči! Drži se!
Aha, zanimivo… ali pa smešno… še bolj pa žalostno. Če bi bila jaz na tvojem mestu, ne bi bila prav nič potolažena. Zastrupitev s hrano brez prebavnih motenj ali bruhanja??? Meni je tole malo čudno. Kakorkoli, želim ti vse dobro, če pa ne bo boljše, pa nazaj k zdravniku!
Lahko noč!
Vladka
Mateja, čez vikend me sicer ni bilo, tako, da sem zdajle padle semle notr… če gre za zastrupitev, potem je najbolje, da vzameš oglje, ki bo vezalo nase kar je sumljivega v tvojem želodcu. Dobi se v lekarnah v obliki tabletk.
Želim ti čimprejšnje okrevanje in absolutno nazaj k zdravniku po napotnico za laboratorij.
Z.