Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mater me razpali

Mater me razpali

Ko odprem starševski čvek še samo o omakah čitam, kaj druga ko rataš mati ni nič več aktualnega?

?

Nekdo hoče prav po otročje dokazati svoj prav. Ne se sekirat. Od jeze rit raste :)))

Ti pa si ziher z našim ,,ondijem,, v žlahti, da imaš tak nick ????

pa odpri ti kakšno pametno temo… ta ziher ni :))

Meni pa že ne, ker se ne redim ko jem.

Moja ni, važno da je tvoja in da boš končno nekaj pametnega v taler dala.

ti si tista, ki se jezi, da ni nobene pametne teme… meni bi se zdelo škoda zgubljati živce za take malenkosti. očitno to tebe veseli. tako da se repenči še naprej 🙂

Oprosti tudi večna vprašanja v smislu – danes je moj sonček zjutraj izbruhal zajtrk. Le kaj naj bi to bilo? Naj ga peljem na urgenco?

Ali na SMS sem mojemu SLUČAJNO odkrila sporočilo od sodelavke – kaj naj si mislim?

Ali si za h ginekologu spodaj umislite ” frizuro “?

In še finale – ali mi kdo lahko posreduje naslov apartmaja – še bolje v hiši na samem tik ob obali, ki je primerna za male otroke ( mivka ) pa možnost sprehoda z vozičkom ( ne predaleč ) do mesta ” kjer se kaj dogaja “. Ne predrago seveda.

Imam rada omake – tudi na dopustu.

se strinjam, fanica BB ima preveč časa in hoče dokazati, da ima prav. mi pa v jok in na drevo.

Ja, sori, no. Sem se vsaj dobro najedla 🙂 Pa moja otroka tudi. A potem to paše na SČ?

a je še kakšna veja prosta zame? 😉

kakšno omako si naredila na koncu? si uporabila tudi poli salamo? 🙂

Sploh se ne jezim, pač uživam v branju Mon-a in jem napolitanke. Aja, pa kavo še pijem, se mi pridružiš? saj nisem fauš, ti rade volje kaj dam, sam da čas prej mine….

zakaj si se spotaknila ob omakah? nisi razumela, da je bil prvi post resničen, ostali pa parodija na prvega?

in še vedno sem mnenja, da če želiš bolj zanimive teme, jih lahko sama odpreš…

Ko sem Mon odprla sem videla en kup vprašanj glede kuharije. NAjprej sem mislila da sem zašla na kuharijo, po lpa vidim …hja, da sem prav, ampak eni se kuha….

Ma če me kaj zanima ziher odprem, ker sem že marsikaj pametnega našla tukaj.

Naredila sem omako iz smetane, pa parmezana in topljenega sirčka. Njam!

Majčken pretiravaš, res je od jeze rit raste, pač se nekomu kuha in nujno potrebuje tri omake, saj to da se ne spomni na forum prehrana in uporabi iskalec, ji nobeden ne svetuje, morda pa ne ve za ta forum???

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Sem vedela d aboš pisal, čeprav sem sama uživala ob zanimivih in nič napaddalnih odgovorov.

Pa sploh nisem bila jaz, no. Jaz sem rabila samo omako za njoke, potem so se pa druge totalno razpisale. Hodim pa samo na čvek in drugih forumov ne poznam.

A veš, da bom sedaj od tega vsega še nekaj koristnega potegnila in uporabila to tvojo omako??? Kaj bo ratalo pa jutri napišem…

Zraven omake pa paša tenstan krompir in meso iz juhe.

Zdaj pa dovolj kuharuje, ker nem šla spat ampak kuhat…))))))))))))

Sam res napiši :))))))

Pridemo probat nas povabiš,jaz sem pokonc do 1-2 zjutraj

New Report

Close