Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mater me razpali

Mater me razpali

Čuj, če prideš v Mb sem dovolj pahjena da še res kaj skupaj spacam….

To maš res v 10 minutah narejen. Samo jaz sem že jedla, pa še v pižami sem.

Malina jaz sem tud v pižami pa še sprejemam obiske….

Ne kar pojdi spat.Moj srčki že spijo in tudi nisem lačna,pa še iz LJ-okolice smo.Se vidimo kdaj na kavi ok?

Ziher se da zgodit. Sicer pa jaz tud sedaj zaključujem, ker me postelja že kliče, drugače bo zjutraj kriza. Lepo se imej. Lahko noč.

Primož ma ti bi pa lahko seštel 1+1. Samo eno zadnje dni grozno motijo vse teme.Je malček užaljena ker se je nekaterim (tudi meni) zdelo preveč pisanja o bb.
Kakor se ena tem ponovi 2x že teži.

Primož je zmeden. Ne moti ga BB, dokler je v eden, motijo ga omake, kjer je nekoga preusmeril na prehrano, ne motijo pa ga pivski trebuhi, kjer se mu pije. Da bo kaj pogruntal.

Malo čudno se sliši, a če pomisliš, niti ni.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Draga Kitty,
vem da si noseča, da ti tudi hormoni zato nagajajo,
vendar:
dne 28.3.2007 je bilo oprtih 18 TEM, ki spadajo v PREHRANO!!!
pa 6 ali 7 tem, ki so se nanašale na DOHODNINO!!!

Sem jezna (upravičeno), kajti 18 TEM NA DAN ni bilo nikoli odprtih na temo BB.
Da sploh ne upoštevam tega, da prehrana ima svoj forum, BB ga nima.

Če izluščiš tle logiko, je bom vesela!

Srečno!

Jaz vsaj vem kaj me muči 🙂 Ampak verjemi da niso hormoni vzrok mojemu razmišljanju. Možgane sem imela pred nosečnostjo in jih bom imela tudi po porodu. Nekatere očitno razmišljate s hormoni sicer ne bi pisala takih neumnosti.

Sicer pa nimam kaj izluščit. Če bi boljše spremljala mi nobena ponavljajoča tema všeč. Naj bo to bb, dohodnina ali kaj vem kaj. Ravno tako skozi govorim, da bi nekdo moral teme selit v zato namenjene forume.

Ampak ker se nekaterim ne da prebrat dveh vrstic in zato ponavljajo ene in iste teme ne bom jaz odprla osem drugih da dokažem ne vem točno kaj. In to počneš ti.

Drugače povedano če nekdo nekaj dela narobe ne pomeni da lahko tudi ti.
Zato zame delaš nered in povzročaš prepire kar mi ni všeč in je zelo moteče.
Ta forum je prav prijeten ko ni takih izgredov. Nisi pa ne prva ne zadnja.
Veš o vsem se da pogovorit kar očitno tebi ne leži preveč.

Sicer si se pa hitro našla v mojem opisu.

big sister, če kaj spremljaš tale forum, se res najde “svega i svašta”, če paše sem ali pa ne. Ampak v valovih. Danes so omakce :), včasih dohodnina, pa imena, pa… Ampak pride tak dan, če je kaj hudo vročega mogoče dva, potem pa zamre. Kakor je bil tale BB zastavljen že čisto na začetku je bilo pa res kritično. Potem pa sam pri sebi malo zračunaš, da če je takole zdaj, ko se še nič ne dogaja, in če bo trajal 3 mesece in če bo iz dneva v dan (vsaj upam) bolj zanimivo in napeto, potem pa vsak z malo soli v glavi stopi po bremzi.
Iskanje po “bb” v naslovu vrne ta hip natančno 643 zadetkov. Žal so to vsi prispevki, nimam podatka, koliko različnih tem je to. Tukaj niso vključeni posti, kjer je naslov drugačen, tema pa ista. Če to ni solidna številka, glede na to, da se je vse skupaj prejšnjo soboto šele začelo, potem pa tudi ne vem.

ne moti me 20 postov na temo hrane, ne moti me 10 postov na temo dohodnine, ne moti me 30 postov o imenih, me pa izjemno moti 30 postov na temo BB, ker pišete vedno o enakih stvareh. problem je v temu, da se najdejo ljudje, ki odpirajo novo temo samo zato, da bo njegovo mišljenje bolj opazno, ker če ne bi se porazgubilo med 80. posti.

ko rataš prava mati ni več časa bit za tukaj, torej kaj delaš tu, pojdi vzgajat!!

Ali pa utihni in bodi tu, mislm, kaj ti ti zdaj, vsak po svoje, mene pa razpali ena taka kot si ti, kr neki tule, pa omake zakaj ne, bo vsaj otrok dobro jedel!!

Oh, kako smo danes nasajeni?!

New Report

Close