Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

A mi lahko prosim kdo razloži kaj je z ženskam starrim 28+ let narobe? Čisto skoz, ko eno spoznam po parih mescih že napeljuje temo o skupnem družinskem življenju in bivanju ter otrocih (to me tok odbije da vam sploh neznam opisat HUGE TURNOFF!)

Mater a ženske teh starosti ne štekajo, da je treba ene par let bit skupaj v zvezi, da osebo spoznaš do potankosti preden narediš tako velik korak ? Btw star sem 30 let.

Priganja jih že malo biološka ura, a prava bo že vedela, kako se stvari streže, lahko pa vsaki svetuješ in bo morda bolj previdna, če se med vama nd izide za prihodnjič.

Bodi ti tisti, ki boš začel ta trend in ko se bo žogica začela kotaliti, se bo to morda preneslo tudi na druge, pomoč drugemu je vedno dobrodošla in tudi sam se boš veliko bolje počutil. 🙂

Malo si pozen. Pri teh letih bi moral bit že dolgo vezan, če bi želel imeti partnerico svojih let. Če se vežeš šele zdaj je boljše, da poiščeš kakšno mlajšo. Ne moreš 30letnici zamerit, če razmišlja o otrocih, nima več veliko časa. Če se s tabo spoznava 5 let, ugotovita da ne bo šlo, pa se potem še z naslednjim spoznava 5 let, pa ugotovi, da bo šlo, poskusita imet otroke in ugotovita, da imata težave z zanositvijo je stara že 40+. Če se IVF ne prime takoj, ostane brez bioloških otrok. 20letnica ima čas spoznavat se, 30letnica pač ne. Saj so take, ki so pripravljene, ampak večja verjetnost je, da boš našel kar iščeš med mlajšimi.

In btw, ne moreš človeka spoznat do potankosti dokler nimaš z njim otrok. Ker se marsikaj spremeni.

Saj s pogovarjanjem še ne narediš otroka. 🙂 Razen, če si tak fenomen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vrjetno njo muci to, da imajo vsi ze otroke, ona pa ne. Pokazi malo razumevanja – in če misliš, da ni zate, da nebo mama tvojih otrok jo pusti zdajle, povej direktno da ni zate, ko da se menita še par mescev o tem brez učinka….

Mislim da je tud s tabo nekaj narobe, da napises mater kaj je s temi zenskami narobe? Ni nič. V krvi imamo materinstvo, iščemo pravega atija za otroke. Če nisi ti ta, povej čimprej da nisi, da bo iskala dalje enga ki bo vesel te vloge.

Sj s tem ni nič narobe, da hoče imeti enkrat partnerja s aterim bo imela otroke sam jaz sem pač mnenja, da nemoreš ravno po pari mescih težit v tej smeri…mislim da rabiš vsaj tri leta bit z eno osebo, da ugotoviš koliko sta kompatibilna če sploh sta jaz si ne predstavljam kasneje se z nekom ločevat pa met razdrto družino…

1.leto —> da sploh vidiš kako funkcionirata pa če sta za skupaj dolgoročno
2.leto —> spoznavanje staršev in ožje familije, pač to je že začetek resne faze
3.leto —> vselitev skupaj, da vidiš kako sploh funkionirata v gospodinjstvu in pač skupnem življenju

Šele po tem sem za idejo o otrocih itd…

Sj s tem ni nič narobe, da hoče imeti enkrat partnerja s aterim bo imela otroke sam jaz sem pač mnenja, da nemoreš ravno po pari mescih težit v tej smeri…mislim da rabiš vsaj tri leta bit z eno osebo, da ugotoviš koliko sta kompatibilna če sploh sta jaz si ne predstavljam kasneje se z nekom ločevat pa met razdrto družino…

1.leto —> da sploh vidiš kako funkcionirata pa če sta za skupaj dolgoročno
2.leto —> spoznavanje staršev in ožje familije, pač to je že začetek resne faze
3.leto —> vselitev skupaj, da vidiš kako sploh funkionirata v gospodinjstvu in pač skupnem življenju

Šele po tem sem za idejo o otrocih itd…
[/quote]

Mislim, da kar pravilno razmišljaš. Ne se sekirat pa umiri se in se ne razburjaj preveč in boš lažje predelal dileme, ki te pestijo.

jbl_
Nekaj je narobe s tabo, ker misliš, da je z žensko pri tridesetih nekaj narobe, če se želi pogovarjat o otrocih in skupnem življenju.
Ne razumem zakaj bi bila to “prepovedana” tema?…

On_

Zato, ker ženske, ki o tem napelujejo temo po parih mescih že dajo občutek oz. me hočejo prepričat, da je že čas za to…ja če se gleda po letih torej starosti je ja ampak kar se tice stanja zveze pa definitivno ne….samo idioti si grejo po parih mescih ppznavanja ene osebe delat otroke mislim wtf

vzami ločenko – ta ti ne bo težila z otroki (ker ima že svoje ha ha 🙂 🙂

mimogrede … S temi ženskami

Očitno jih z nečim prepričaš, da začnejo razpredat o teh stvareh, da ti zaupajo. Lahko bi se počutil počaščenega ti pa to dojemaš kot idiotsko…
Ene osebe grdo delat otroke, drugim kar rata že po parih mesecih… in?
A imaš kako zagotovilo, da bo boljše, če boš čim dlje odlašal s tem?
Jaz ga ne vidim, sploh ne pri tridesetih.

Nevrjetno…kok retardov je tuki…

Mislim, da ti je Njanja najbolje odgovorila.
Kot prvo, išči mlajše, npr. 20letnice..
Kot drugo, išči ženske, ki imajo še kakšne druge osebne ambicije kot takoj otroke imet, npr.študirajo, imajo interes nekaj ustvarit (karierno), nekaj sveta videt (potovanja) ipd.
Kot tretje, se vprašaj, zakaj TI “priletiš” ravno k takim, ki bi se takoj šle gnezdenja? Oz., zakaj te privlačijo ravno take?

In ja, se strinjam s tabo, da je vse KAR JE MANJ, kot tri leta skupnega življenja V DVOJE, ponavadi prehitro za ustvarjat otroke, se it familijo..Ne glede na leta..

Očitno jih z nečim prepričaš, da začnejo razpredat o teh stvareh, da ti zaupajo. Lahko bi se počutil počaščenega ti pa to dojemaš kot idiotsko…
[/quote]

Oh, ti starokopiten relikt nekega že davno preteklega časa. 😀
Če si z nekom par mesecev v zvezi, se ne pogovarjaš o otrocih.
Tudi ne forsiraš nekaj na silo, da bi si pa moral on avtomatsko želeti otroke?
Aja, ker je ona 35 in bi bil čas za otroka. Te ženske, če bi bile poštene, bi pač ostale brez otrok, v kolikor ne najdejo ustreznega partnerja, kakor pa da na silo poskušajo najti darovalca sperme, ker vloga očeta je še kaj več in enako pomembna kot materinstvo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kot drugo, išči ženske, ki imajo še kakšne druge osebne ambicije kot takoj otroke imet, npr.študirajo, imajo interes nekaj ustvarit (karierno), nekaj sveta videt (potovanja) ipd.
Kot tretje, se vprašaj, zakaj TI “priletiš” ravno k takim, ki bi se takoj šle gnezdenja? Oz., zakaj te privlačijo ravno take?

In ja, se strinjam s tabo, da je vse KAR JE MANJ, kot tri leta skupnega življenja V DVOJE, ponavadi prehitro za ustvarjat otroke, se it familijo..Ne glede na leta..
[/quote]

Ampak če se o tem pogovarjaš, to še ni ustvarjanje otrok no, dajmo nehat pretiravat. Fant ima občutek, da mora takoj imeti otroke, ker ga ona malo potipa, kaj si o tem misli. Haloo. Pa naj ji povej, tako kot je povedal nam. Ja, otroci in familija so super, ampak jaz s tem ne hitim. Ali pa jo vpraša, koliko časa si nameravata dati, preden se takih stvari lotita zares.
Vsekakor pa, če je tak paničar, je bolje iskati mlajše. Bi pa rekel, da je tam kaka druga ovira.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne moreš pri teh letih ne spregovoriti o teh rečeh in se delati, da ti niso pomembne, če pa so ti. Kaj boš potem, 2 do 3 leta z nekom preživel in ne boš niti vedel, kaj si misli o otrocih, o družini in boš šele takrat začel o tem debatirat? In potem ti pove, da niti pod razno ne želi (želi) družine. Meni je to povsem nerealno, da ne rečem idiotsko. 🙂

[/quote]

Aja, ker je ona 35 in bi bil čas za otroka. Te ženske, če bi bile poštene, bi pač ostale brez otrok, v kolikor ne najdejo ustreznega partnerja, kakor pa da na silo poskušajo najti darovalca sperme, ker vloga očeta je še kaj več in enako pomembna kot materinstvo.
[/quote]
Hočeš povedat, da tisti, ki se pri 30+ odločajo za otroke oz se o tem pogovarjajo s svojim partnerjem so retardiranci?
Onim bolj sodobnim so otroci zgolj stranski produkt seksa o katerem je škoda zgubljati besed… 😛

Marko nič se pogovarjat sploh ne o otrocih, verjetno tudi o seksu ne… vsaj tri leta nič. 😉

[/quote]
Hočeš povedat, da tisti, ki se pri 30+ odločajo za otroke oz se o tem pogovarjajo s svojim partnerjem so retardiranci?
Onim bolj sodobnim so otroci zgolj stranski produkt seksa o katerem je škoda zgubljati besed… 😛

Marko nič se pogovarjat sploh ne o otrocih, verjetno tudi o seksu ne… vsaj tri leta nič. 😉
[/quote]

Veliko teh 30+, ki so spolno aktivne aktivne od 14-leta, bi potem na hitro rade družino, ni ravno več ‘svetnic’, zdaj bi pa jim ustrezal en umirjen družinski moški, po možnosti malo naiven in zaupljiv kot kak forumski ON, ki ne bi spregledal njihovih namenov, misleč, da so skoraj device. 😀

[/quote]

Veliko teh 30+, ki so spolno aktivne aktivne od 14-leta, bi potem na hitro rade družino, ni ravno več ‘svetnic’, zdaj bi pa jim ustrezal en umirjen družinski moški, po možnosti malo naiven in zaupljiv kot kak forumski ON, ki ne bi spregledal njihovih namenov, misleč, da so skoraj device. 😀
[/quote]

Matjažko dej ne seri…. 🙂
Ta zadeva se znuca v 100letih za en bukov list. 😉

Če hočeš bit prvi pejt na olimpijado.
V bistvu ni toliko pomembno, da si prvi, bolj pomembno je, da si zadnji, če že štejemo 😛

Očitno so nekatere morale dat skoz cel križev pot in Kristusove muke, da so pri 30ih dojele kaj si v resnici sploh želijo 😉

[/quote]

Matjažko dej ne seri…. 🙂
Ta zadeva se znuca v 100letih za en bukov list. 😉

Če hočeš bit prvi pejt na olimpijado.
V bistvu ni toliko pomembno, da si prvi, bolj pomembno je, da si zadnji, če že štejemo 😛

Očitno so nekatere morale dat skoz cel križev pot in Kristusove muke, da so pri 30ih dojele kaj si v resnici sploh želijo 😉
[/quote]

Tako je, spoznale so žensko poslanstvo – rojevanje. In brez moškega doprinosa to ne gre. Lahko si ponosen nase! 🙂

[/quote]

Ampak če se o tem pogovarjaš, to še ni ustvarjanje otrok no, dajmo nehat pretiravat. Fant ima občutek, da mora takoj imeti otroke, ker ga ona malo potipa, kaj si o tem misli. Haloo. Pa naj ji povej, tako kot je povedal nam. Ja, otroci in familija so super, ampak jaz s tem ne hitim. Ali pa jo vpraša, koliko časa si nameravata dati, preden se takih stvari lotita zares.
Vsekakor pa, če je tak paničar, je bolje iskati mlajše. Bi pa rekel, da je tam kaka druga ovira.
[/quote]

Pogovarjanje o tem ni problem, je celo normalno, da tema tudi tja nanese.
In če je “samo to”, debata, kakšno ima on mnenje o tem, potem avtor pretirava.
Jaz nisem dobila takega občutka.
Mislim, da je celo napisal, da jim pove, kot je tukaj napisal; ne takoj, na vrat na nos.

Poznam kar nekaj primerov, ko ženske komaj 25+ dejansko težijo in najedajo s tem.
Ponavadi se mi zdi, da je to takrat, ko so same nesigurne, ali vase, ali pa v to vezo, ali kar oboje. In jih žene strah, instinkt, da ga bojo prejkoslej zgubile, čutijo, da to ni to, a zaradi strahu biti sama, pa vse naokrog imajo kao tipe ipdtišijo raje v “katastrofo”.

Obstaja tudi obratno, sicer izredno redko, ampak so tudi mladi tipi, ki ženskam praktično takoj težijo za otroka.
Ponavadi taki, manj izobraženi, manj ambiciozni, manj atraktivni od partnerke.

Za vse, ženske in moške, ki partnerjem že prvo leto najedate in težite (upam, da razlikujete najedanje in teženje od normalne debate o tem) z otroci, familijo:

Nobena prisila nekoga v nekaj, pa četudi je to en mali ljubek otrok, ne bo rešil in ustvaril zadovoljivega odnosa dveh.
Lahko, da boste za nekaj let dejansko partnerja vezali, da bo tam, a dejansko ga imeli ne boste nikoli.
Ker ga niste “imeli” že od samega začetka.
Največja ironija je, da ste v sebi to že ves čas vedeli.
Talci so pa vajini lastni otroci.
Privezat nekoga v odnos, zaradi otroka je strahopetno in egoistično dejanje.

Pa naj avtor sam pove kaj si razlaga pod tezenje. Jaz vem, da je za veliko ljudi ze samo omemba nekega vprasanja, tezenje.

Res je.
Za nekatere je običajna komunikacija, o čemerkoli, teženje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close