Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

Ker mu je nedoumljivo, da mu težijo s svojimi problemi, njemu! Si moreš mislit, kako so lahko tako predrzne?….
In sedaj si mora spet drugo iskat, ki bo zadovoljevala njegove potrebe.

Če ne zna z njo dokončat teme, se pogovorit na način, da bi nekako razrešila zadevo, ni čudno da mu vedno znova najeda. Ampak njemu to itak ni interes, ker ga njeni problemi ne zanimajo.
Saj je še nam napisal, da smo “retardi”, ker mu zgolj razlagamo svoj pogled na zadevo.
Razumevajoč poba ni kaj 😉

Čeprav se človek ob takih temah, sprašuje ali so sploh resnične ali samo nekdo nabira klike za forum :/
[/quote]

Verjetno je žal res, kar si napisal..in jaz še vedno iščem vsaj nekaj pozitivnega.. 🙂

Mogoče, ker mi je osebno težko razumet, da te kot punco, pri 25+ že grabi panika gnezdenja..
Da te najprej ne zanima partner, da nimaš želje bit z njim, ga spoznat, se z njim zabavat, kam it, kaj doživet itn.
Da nimaš želje sama najprej sebe mal spoznat, kaj narest v življenju zase…

Kako se lahko kvalitetno, umirjeno, zadovoljno posvetiš otroku, če še sam nisi praktično nič doživel, videl, spoznal, se naučil?
[/quote]

Kvalitetno in umirjeno otroku skreiraš prijavo na MON-u, pa je! ;P

1. Si polpismen.
2. Si paranoičen.
3. Si egoističen.
4. Si reva.

Verjetno je žal res, kar si napisal..in jaz še vedno iščem vsaj nekaj pozitivnega.. 🙂

Mogoče, ker mi je osebno težko razumet, da te kot punco, pri 25+ že grabi panika gnezdenja..
Da te najprej ne zanima partner, da nimaš želje bit z njim, ga spoznat, se z njim zabavat, kam it, kaj doživet itn.

Kako se lahko kvalitetno, umirjeno, zadovoljno posvetiš otroku, če še sam nisi praktično nič doživel, videl, spoznal, se naučil?
[/quote]

Kvalitetno in umirjeno otroku skreiraš prijavo na MON-u, pa je! ;P
[/quote]

Ja, to bo res najbolje! 🙂

Ker mu je nedoumljivo, da mu težijo s svojimi problemi, njemu! Si moreš mislit, kako so lahko tako predrzne?….
In sedaj si mora spet drugo iskat, ki bo zadovoljevala njegove potrebe.

Če ne zna z njo dokončat teme, se pogovorit na način, da bi nekako razrešila zadevo, ni čudno da mu vedno znova najeda. Ampak njemu to itak ni interes, ker ga njeni problemi ne zanimajo.
Saj je še nam napisal, da smo “retardi”, ker mu zgolj razlagamo svoj pogled na zadevo.
Razumevajoč poba ni kaj 😉

Čeprav se človek ob takih temah, sprašuje ali so sploh resnične ali samo nekdo nabira klike za forum :/
[/quote]

[/quote]
Vse to je res, čeprav po moje niti niso toliko težile kot je on tu naložil.
Punce nas rade mal provocirate, čit tako, da sprobate s kakšnega smo 😉
Če bi bil to nek alfa (kot se je o njem tu veliko pisalo) bi prevzel pobudo in s tem tudi obvladal situacijo tako je pa izpadel slabši kot copata – strahopetec, ki nima lastne besede, ne zna argumentirat, ni sposoben vodit.
Je to moški, ki premaga medveda in se postavi v bran za svojo družino? 😉

[/quote]
Če bi bil to nek alfa (kot se je o njem tu veliko pisalo) bi prevzel pobudo in s tem tudi obvladal situacijo tako je pa izpadel slabši kot copata – strahopetec, ki nima lastne besede, ne zna argumentirat, ni sposoben vodit.
[/quote]

Alfe ob pravem času obrnejo in grejo in se jim jebe… tip je sicer pusi copatar ampak prav je da jo je odjebal, ker ženska je mentalno pokvarjena do mere ko ji je več do otroka ki ga še ni kot do žive osebe…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, dobra tale.
In prekleto resnična.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

[/quote]

Alfe ob pravem času obrnejo in grejo in se jim jebe… tip je sicer pusi copatar ampak prav je da jo je odjebal, ker ženska je mentalno pokvarjena do mere ko ji je več do otroka ki ga še ni kot do žive osebe…
[/quote]

Ponavadi so imeli alfe potomce, vsi ostali pa ne. Po tvoji definiciji je pa ravno obratno…
Nima veze, ker je to itak zgrešeno.

Tip očitno ni sposoben vodit, raje pobegne ob prvi težavici. Seveda je bolje, da se umakne, če ni kos izzivu kot pa da naredi še večjo štalo v svoji nesposobnosti. Podobno kot pri plesu, če ne misliš vodit plesalke jo raje pusti, da se ne ne boš osmešil še sploh, če se nočeš učit, ker si sam najbolj pameten že prišel na svet…

[/quote]

Ponavadi so imeli alfe potomce, vsi ostali pa ne. Po tvoji definiciji je pa ravno obratno…

Tip očitno ni sposoben vodit, raje pobegne ob prvi težavici. Seveda je bolje, da se umakne, če ni kos izzivu kot pa da naredi še večjo štalo v svoji nesposobnosti. Podobno kot pri plesu, če ne misliš vodit plesalke jo raje pusti, da se ne ne boš osmešil še sploh, če se nočeš učit, ker si sam najbolj pameten že prišel na svet…
[/quote]

Tule pa malo mešaš živalski in človeški svet. Med ljudmi so te reči malo drugačne.

[/quote]

[/quote]
Kako zelo je povprecnezu nazamisljivo, da tip zensko odjebe, a ne? Se grem stavit, da v zivljenju ene same zenske nisi odpikal. Ene same! 😉

[/quote]
Kako zelo je povprecnezu nazamisljivo, da tip zensko odjebe, a ne? Se grem stavit, da v zivljenju ene same zenske nisi odpikal. Ene same! 😉
[/quote]
Kolikor vem si ti še vsako odjebal 🙂
Slab si pri izbiranju, da vedno nek krš pobereš s katerim ti ni dolgo za živet….. 😀

[/quote]

[/quote]

Ja ponavadi, nekoč v davnini je bilo tako, ampak to omenjaš ti, ki si tako proti temu primerjanju živalske narave in projeciranju na moškega, češ da mi smo boljši kot to kajne? A ko ti ustreza pa pograbiš? 🙂

Zamenjuješ razumevanje biti kos nečemu in nekaj si želeti!!! Če meni ženska gleda otroške vozičke in govori o otroku po nekaj tednih zveze, ji ga dam samo še v 2/3 lukenj 🙂 zdaj pa ugibaj katero zagotovo spustim… Če bi pa še pol težila pa naj kr gre, boljše kot pa da živce z njo zgubljam, otrok ni nekaj kar danes je, pa čez 2 leti rečeš da več nočeš ampak je “večen”, v teh časih se ni pametno “večno” na karkoli vezat!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[/quote]

Tule pa malo mešaš živalski in človeški svet. Med ljudmi so te reči malo drugačne.
[/quote]

Hočeš rečt, da živali ne plešejo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
Slab si pri izbiranju, da vedno nek krš pobereš s katerim ti ni dolgo za živet….. 😀
[/quote]

On je tak dober, da ne rabi izbirat. On je izbran. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]
[/quote]
Tudi mene je kaksna pustila, tako ali drugace. Prej kot slej seveda obzalovala. Se poskusala nazaj vstuliti. Vidis, meni ni problem biti iskren.

Ti si pa druga zgodba. Neizkusen starokopiten out-of-touch-with-reality naivnez. In, kot ze receno, se grem stavit, da v zivljenju nisi ene same zenske odpikal. Nobene! V bistvu bi bil presenecen ze, da si imel intimni odnos z vec kot eno zensko. Pa se s to, bi stavil, imas ze lep cas relativno slab odnos v katerem je seksa za vzorec. Namrec, vedno izpostavljas predvsem starsevstvo in vstrajanje v odnosu za vsako ceno. Ej, tvoja stvar. Me prav nic ne moti. To kar hocem reci je da o partnerstvu v danasnjem svetu nimas tri ciste, delas pa se kot da si popil vso pamet tega sveta. Pa pojma o pojmu nimas. 😉

[/quote]
Tudi mene je kaksna pustila, tako ali drugace. Prej kot slej seveda obzalovala. Se poskusala nazaj vstuliti. Vidis, meni ni problem biti iskren.

Ti si pa druga zgodba. Neizkusen starokopiten out-of-touch-with-reality naivnez. In, kot ze receno, se grem stavit, da v zivljenju nisi ene same zenske odpikal. Nobene! V bistvu bi bil presenecen ze, da si imel intimni odnos z vec kot eno zensko. Pa se s to, bi stavil, imas ze lep cas relativno slab odnos v katerem je seksa za vzorec. Namrec, vedno izpostavljas predvsem starsevstvo in vstrajanje v odnosu za vsako ceno. Ej, tvoja stvar. Me prav nic ne moti. To kar hocem reci je da o partnerstvu v danasnjem svetu nimas tri ciste, delas pa se kot da si popil vso pamet tega sveta. Pa pojma o pojmu nimas. 😉
[/quote]

:))))

To da se posmehuješ sogovorniku je tvoj edini argumenti? Ni čudno, da ne zdrži nobena s tabo. 😛

Izpostaviti starševstvo, živeti z eno partnerico, ne pomeni “neseksati” kot si ti to razlagaš. Pri moških je to tako, želel bi več kot v resnici zmore 😉
Ne rečem, da sem z denarjem bolj na kratko in je hiša bolj uboga… če je pa česa v izobilju je to… eh, kaj bi ti govoril, ko itak ne boš razumel…. 😀
Ravno tako je zgrešeno tisto tvoje večno nabijanje o poveličevanem seksu s čimveč partnerji, ker zgolj tako….blablabla…kr neki.
Ne vem kako si predstavljaš pametovat o partnerstvu, če tega sploh nisi sposoben, vsaj ne za daljše obdobje? Po prebranem sodeč se tvoj domet konča pri zaljubljenosti, ko iluzija izpuhti se zate konča tudi partnerstvo….če pa človek hoče živet z nekom več deset let pa mora gradit nek globlji odnos drugače nima smisla.

[/quote]

Ja ponavadi, nekoč v davnini je bilo tako, ampak to omenjaš ti, ki si tako proti temu primerjanju živalske narave in projeciranju na moškega, češ da mi smo boljši kot to kajne? A ko ti ustreza pa pograbiš? 🙂

Zamenjuješ razumevanje biti kos nečemu in nekaj si želeti!!! Če meni ženska gleda otroške vozičke in govori o otroku po nekaj tednih zveze, ji ga dam samo še v 2/3 lukenj 🙂 zdaj pa ugibaj katero zagotovo spustim… Če bi pa še pol težila pa naj kr gre, boljše kot pa da živce z njo zgubljam, otrok ni nekaj kar danes je, pa čez 2 leti rečeš da več nočeš ampak je “večen”, v teh časih se ni pametno “večno” na karkoli vezat!
[/quote]
???

O čem ti to pišeš?
Ničesar jaz ne “pograbljam” to je tvoje besedišče o nekem “neustrašnem alfi”, ki ga otroški voziček požene v beg…. kaj voziček, zgolj omemba le tega… 😛

Nekdo, ki zivi v resni zvezi leta z druzino, nima pojma. Nekdo, ki pa zensko menja vsak mesec, pa o nam tu predaval o razmerjih. Hahaha. Bom rekel tako, eni zivijo, drugi pa pametujejo.

Vraga vi živite, temu se ne reče življenje. Odvzeta vam je svoboda, ker vse kar naredite je, da boste ugajali ženski.

Tud Marko bi jahu kako blond 10/10 študentko, samo mu žena tega ne dovoli, more bit zvest kuža pa ubogat.

[/quote]

Hočeš rečt, da živali ne plešejo?
[/quote]

Dobra! :)))))

Kaj boš ti govoril, ko živiš tako, kot ti lulek reče. Pa še to ti ne uspeva. 🙂

Vsaj poženščen nisem. Ti razmišljaš isto k ženska, še mal pa boš tud scal sede, pa liku majčke ob 6ih zjutri.

A zato tak rad z mano debatiraš? 🙂

[/quote]

:))))

To da se posmehuješ sogovorniku je tvoj edini argumenti? Ni čudno, da ne zdrži nobena s tabo. 😛

Izpostaviti starševstvo, živeti z eno partnerico, ne pomeni “neseksati” kot si ti to razlagaš. Pri moških je to tako, želel bi več kot v resnici zmore 😉
Ne rečem, da sem z denarjem bolj na kratko in je hiša bolj uboga… če je pa česa v izobilju je to… eh, kaj bi ti govoril, ko itak ne boš razumel…. 😀
Ravno tako je zgrešeno tisto tvoje večno nabijanje o poveličevanem seksu s čimveč partnerji, ker zgolj tako….blablabla…kr neki.
Ne vem kako si predstavljaš pametovat o partnerstvu, če tega sploh nisi sposoben, vsaj ne za daljše obdobje? Po prebranem sodeč se tvoj domet konča pri zaljubljenosti, ko iluzija izpuhti se zate konča tudi partnerstvo….če pa človek hoče živet z nekom več deset let pa mora gradit nek globlji odnos drugače nima smisla.
[/quote]
Forumsko prepricanje cesa vse nisem sposoben, tudi kar se tice partnerstva, je seveda zgolj plod vase zablojene “domisljije”. Temu se sicer strokovno rece tudi confirmation bias.

Ravno zaradi vase neizkusenosti, zaplankanosti, nekateri, ki ste pac lep cas v resni zvezi, dejansko naivno verjamete, da ne vem kaj veste, razumete. Namrec, niti sanje se vam ne, kaj vse ve, se nauci, clovek skozi neprimerljivo bolj pestre izkusnje.

To je tako kot da si 50-letni sofer, ki dela po 5000km letno po lokalnih cestah na relaciji hisa-sluzba, domislja kako dober sofer da je, ker se ni imel nesrece, ipd. Pa ceprav gre kvecjemu dvakrat letno na 50km pot do bliznjega vecjega mesta. Ne, sorry, zgolj neizkusen, naïven in zaplankan je. In ravno zaradi tega si domislja kako obvlada.

Tebi in podobnim zaplankancem se niti sanja ne kako zelo ste neizkuseni. Ste kot zgornji sofer, ki ze celo zivljenje fura svojega golfa v radiju 20km od hise kjer se je rodil. Kak as, a ne? Ja, morda je srecen. Ampak ne govorimo o temu, govorimo o izkusenosti. In izkusen pac NI. Tako kot nisi niti TI.

Da ne bo pomote. Imam 50+ letnega prijatelja, sila uspesen clovek z doktoratom, ki se dobro zaveda, da o zenskah v bistvu nima pojma, pa ceprav je bil do nedavnega v dolgoletnem zakonu. Pa se hcerki je pomagal, da je prisla do svojega doktorata. Tu pa se najdete patroni, ki si domisljate, da ne vem kaj veste, ker ste pac v resni zvezi, sicer pa ste vsaj kar se tice zensk prakticno brez izkusenj,

Tu ne gre za zagovarjenje drugega pola. Da je 100 one night stands pokazatelj izkusenosti. Za razliko od tebe ima tak clovek le drugacne, se vedno sila omejene izkusnje. In nesmisel bi bil, ce bi si domisljal, da ne vem kaj ve o partnerstvu. Ker ne ve. Izkusenost je mix razno raznih izkusenj, skozi cas, z razno raznimi zenskami.
Ni isto parckati se pri 20ih, 30ih, 40ih, … Parckanje v 80’s, 90’s ali 2017 ni ista rec. Ni isto parckati se z nedolzno Spelco iz sosednje vasi in npr. povprecno ljubljancanko, za katero je pri 30ih 25 partnerjev. Da ne omenjam razlicnih kultur, razlicnih kalibrov zensk, osebnosti in osebnostnih motenj, druzbenih sprememb, pricakovanj in norm, raznih osebnih agend, feminizma, zakonodaje.

Svet je neprimerno bolj kompleksem kot se tebi sanja. Ker si preprosto povedano NEIZKUSEN, pa si lahko zaradi mene star 70 let in v 50 let trajajoci zvezi. Tvoje izkusnje so enake tistemu soferju golfa. In to je to. Potem pa se lotis pametovati o stvareh o katerih nimas pojma.

Ti lahko ostanes do smrti s vojo Spelco al kako ji je ze ime, pa se ne bos niti priblizal gleznju mojih izkusenj z zenskami. Samo, zaplankan kot si, tega seveda ne mores razumeti,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close