Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

In katere vse poti ti zagovarjas. Pises namrec tako kot da jih je vec, a kdor te bere, vidi le eno. Zenske iscejo providerja in temu prilagojeno zivis, kdor pa ne, je kmetavzar, beli vitez ,… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Smiliš se mi, to je vse.

Človek, ki je tako poln sovraštva, prezira, sarkazma, cinizma in dobesedno zlobe, piše cele eseje o nevrednosti ljudi, ki jih sploh ne pozna, ob enem pa je mnenja, da je samo on in le on najboljsi na svetu, žal ne more biti normalen.

Imej RES jajca, pa pokaži vse te svoje zapise, s katerimi si že leta daješ tukaj duška povsem brez maske, kakšnemu res vrhunskemu in neodvisnemu strokovnjaku s področja človeške psihe. Pa poslušaj kakšno diagnozo ti bo postavil.

Boš pol videl zanimivo čtivo :))))
[/quote]
Tebi marsikaj ni jasno. Za zacetek citat nedavnega intervjuja ob dnevu državnosti.
“…V Sloveniji je tisti, ki misli drugače, sovražnik. Gledamo iz te ozkosti, nespoštovanja, iz tega, da pravzaprav ne cenimo ničesar, kar je nekdo naredil,ne izhajamo iz predpostavke dobre vere.”

Napisano ste mi jasno in glasno demonstrirali tudi tukaj. In to ze od samega zacetka. Jaz namrec razmisljam drugace od velike vecine vas. Posledicno tudi zivim drugace. In ravno zaradi tega me velika vecina vas od prve se kako dobronamerne teme preprosto povedano ne prenasa, niti tolerira ne. Kaj vse mi niste napisali in prisodili preden sem kogarkoli kakorkoli uzalil. Skratka, v svoji ozkoglednosti agresivno forsirate eno samo, svojo, pot. Vse drugo pa dajete v nic. Za enoumneze smo vsi drugi nezreli nedorasli bedaki.

Tudi prav. Ce se pa tako obnasate, se vam bom pa prilagodil. In povedal kaj si mislim o taksnih ljudeh. O ozkogledih zaplankanih enoumnezih, ki agresivno in neredko brutalno pljuvate po vsakemu, ki ne tuli v rog vasega enoumlja. In tu imate kar ste zeli. To si zasluzite. Svoje zivljenje si zasluzite. Ker boljsega niste vredni. Sam ne napadem nikogar, ki me ni pred tem ze napadel. Tu pa dobro veste kateri ste se me lotili zaliti in provocirati. Ker ste dobili nazaj. Tako da kar sama kreni do psihologa in najprej zanaliziraj svojo glavo. Samo kaj ko bo ta tvoj psiholog podoben enoumni zaplankanec. In ravno tu tici razlog, da vas je velika vecina tako zaverovanih v “eno in edino pravilno” pot. Ker se v svojih zaplankanih zivljenjih vrtite v krogu lastne enoumnosti. Podobne dinamike smo danes prica pri agresivnih levicarjih sirom sveta. Tako dolgo se ze forsira kolektivisticno agendo, da nimate vec prav nobene tolerance na drugace mislece. In slej kot prej vas potem imamo tudi drugace misleci poln kufer. Ne ker drugace mislite. Ne. Zaradi vasega agresivnega posiljevanja.

Tako vas vecine tudi jaz vec ne toleriram. Ne zato ker drugace razmisljate. Ne. Zato, ker ste mi dokazali, da vi ne tolerirate moje drugacnosti. Zato se mi jebe za tebe in kaj si mislis o meni. Ker ko jaz zaprem ta ekran, grem v svet, ki nima s tabo nic skupnega. Ti pa zivis v tem svojem svetu enoulja in netolerance do vsakega, ki ne tuli v tvoj rok.

Sedaj si pa pri dezurnih fukfehtarjih in belih vitezih hitro malo napumpaj ego. Bo lazji jutri. Ker resnice tako ne preneses. Sploh, ce jo pove nekdo, ki ga zaradi drugacnosti ne tolerirate. Namrec, v postu na katerega si me napadla, nisem nic takega napisal, kar niso v zgornjih videih drugi ze povedali. Nic. So go fuuc.k yourself. 😉
[/quote]

A ni škoda vseh teh odlomkov za eno opico ki itak tega ne bo razumela? 🙂

Ne more dojet tega, al pa podjebava, sumim da je ženska ono debela starunklja 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Eh Markec no… zagovarjanje ene poti je domena copatarjev in seveda žensk, ki vedo da brez svoje pičke za marsikerega tipa nimajo vrednosti…

Večine nas nič ne moti copatarstvo, samo to samozanikanje je ogabno 🙂 Pa samozanikanje bi še šlo, ampak predstavljanje copatarstva in zavijanje v celofan je še hujše… meni je vseeno če si ti copatar in tudi srat ne greš brez da ti Petrica ne dovoli… samo ne tega obračat kot nekaj pozitivnega ali nadpovprečnega…. pač povprečno dolgocajtn lajf povprečnega moškega v 1950tih 🙂 sam da moj deda je vsaj na pivo šel in se ga natreskal, za tebe ne upam trdit da si upaš brez pasivnega blagoslova šefice.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako siromasno izpades, ko druge sodis po svojih revnih izkusnjah. Hehehe. Rajse bi vprasal za kak nasvet. Recimo kako ostati svoboden v resni zvezi? Tega si ti niti predstavljati ne znas.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V nobeni zvezi ne moreš biti tako svoboden kot samski… Aja ne, ti si svoboden ampak ne želiš pol stvari delat ki jih samski lahko brez da bi se dogovarjal in pogovarjal in izmišljeval 🙂

Matkic, si ti prostovoljno samski? In meniš, da si svoboden? A res? 🙂

V nobeni zvezi ne moreš biti tako svoboden kot samski… Aja ne, ti si svoboden ampak ne želiš pol stvari delat ki jih samski lahko brez da bi se dogovarjal in pogovarjal in izmišljeval 🙂
[/quote]

Seveda si lahko.

[/quote]

Seveda si lahko.
[/quote]

Ne morš, čim se moraš pri eni stvari prilagodit drugi osebi nisi več enako fraj kot samski 🙂 Že če samo pomisliš da bi šel tja na dopust ali karkoli in spremeniš zaradi partnerke je konec…

Si že manj svoboden kot če bi bil samski… pač sprijazni se, bo lažje, saj ni nič slabega če si copatar ali kaj približno podobnega, samo ne se zavajat 🙂

[/quote]

Seveda si lahko.
[/quote]
Ne si ne moreš. Mogoče 2 urci na dan da lahko počneš kar želiš (ponavadi ko se že vsi odpravjo spat), večino časa pa namenjaš ženi in frocem.

Če se res močno zaljubiš v nekoga, se mi zdi normalno, da si želiš tudi otroka z njim. Vsaj pri meni je tako. In je bilo tudi, ko sem bila stara 18 let. Sploh nikoli še nisem seksala z nikomer, ki ga ne bi videla kot očeta svojega otroka. Mislim, saj temu je seks namenjen in vedno je bilo tako. Del spolne privlačnosti je tudi želja po potomcih s to osebo. In tega se preprosto ne da racionalno razložiti.

Hormonska kontracepcija npr. ubije spolno slo, povzroča suho nožnico itd. To pa ravno zaradi tega, ker ženska v času jemanja ni plodna. Namen spolnosti je reprodukcija, in takrat je tudi želja največja.

Meni se zdi, da če ima neka punca željo imeti otroka z moškim, je to kvečjemu kompliment. To ne pomeni, da te ima sam zato, da bi imela otroka, ampak da ji tako veliko pomeniš, da si v njej zbudil željo po otroku. Spermo se itak da kupit v tujini za par 100 eur, otroške dodatke, kot ste že sami ugotovili, priskrbi država, tko da če bi bla kateri res taka nuja imet otroka po vsaki sili, ni noben problem.

In ni treba 3, 5, 10 let da nekoga spoznaš. Oziroma zares poznati ga itak ne moreš nikoli, ker se ljudje spreminjamo in ker bistvene reči lahko leta ostanejo zlagane in zamolčane.

Se vidi, da moškim za te punce oz. ženske dol visi, samo namesto umetne vagine jih imajo, pa da jo izkoristijo za kuhanje in za pranje svojih gat. Zraven pa še pišejo nesramnosti o njih po forumih. Seksala nisem že ohoho let, in ko berem, kako moški razmišljajo, me itak mine. Vi sploh ne veste, da tisto, kar vi tukaj pišete o ženskah, je v bistvu refleksija vašega lastnega razmišljanja, kar se mi je tudi že večkrat potrdilo. Iščete torej eno, da vam bo kuhala, prala, izpolnila razne fetiše in spolne perverzije (zraven bila na tabletkah po 10 let in več seveda), ko se bodo gospodje spomnili, pa bodo iskali maternico na dveh nogah ki jim bo rodila tista 2 potomca, da bodo pred sosedi izpadli normalni. Hvala lepa, raje sem do smrti samska, kot pa da živim s takim moškim.

Seveda si lahko.
[/quote]
Ne si ne moreš. Mogoče 2 urci na dan da lahko počneš kar želiš (ponavadi ko se že vsi odpravjo spat), večino časa pa namenjaš ženi in frocem.
[/quote]

Se ti sam odlocas komu ali cemu bos namenjal svoj cas? Jaz se.

on meni, da je v zvezi svoboden, ker mu je tudi na splošno svobodna odločitev, da ljubi eno žensko, ne pa da leta za mnogimi. če nimaš te potrebe, si lahko tudi v zvezi popolnoma svoboden, kar se tvojih želja tiče.

kdor pa misli da bo prikrajšan, če bo v zvezi in ne bo mogel letat za drugimi ženskami, pa bolje, da ne gre v zvezo, ni res? 🙂

ubistvu se mi zdi prav žalostno, da se vedno več ljudi bolj podi za nekimi neobveznimi površinskimi odnosi (kvantiteto) kot pa imeti tesen odnos samo z eno, pravo osebo, ki ti lahko nudi več kot cel kup ljudi (kvaliteto).

…ma u bistvu se strinjam z najboljšo sosedo…..če kdo ni dojel naj še enkrat prebere…:_)

on meni, da je v zvezi svoboden, ker mu je tudi na splošno svobodna odločitev, da ljubi eno žensko, ne pa da leta za mnogimi. če nimaš te potrebe, si lahko tudi v zvezi popolnoma svoboden, kar se tvojih želja tiče.

kdor pa misli da bo prikrajšan, če bo v zvezi in ne bo mogel letat za drugimi ženskami, pa bolje, da ne gre v zvezo, ni res? 🙂

ubistvu se mi zdi prav žalostno, da se vedno več ljudi bolj podi za nekimi neobveznimi površinskimi odnosi (kvantiteto) kot pa imeti tesen odnos samo z eno, pravo osebo, ki ti lahko nudi več kot cel kup ljudi (kvaliteto).
[/quote]

Nekaj meniti in dejansko stanje se ne ujemajo vedno, ampak TRDIT, da v celi zvezi ne pride do situacije ko bi ti naredil NEKAJ in se prilagodiš na nekaj drugega, je pač samoprepričevanje zavoljo podaljševanje agende češ sem “svoboden”…

Torej če jaz rečem, da me nobena oseba (ko govorimo v zakonskih okvirih) ne omejuje ko sem samski, pa zagotovo pride do situacije ko te ljubljena oseba omeji ker se prilagodiš…. tudi če se hočeš prilagodit,je dejstvo da je tvoj prvotni plan oz. želja bila drugačna, in zato si MANJ SVOBODEN…

Lahko se pa overall počutiš svobodnega, saj človeško samozanikanje ne pozna meja 🙂

[/quote]

Nekaj meniti in dejansko stanje se ne ujemajo vedno, ampak TRDIT, da v celi zvezi ne pride do situacije ko bi ti naredil NEKAJ in se prilagodiš na nekaj drugega, je pač samoprepričevanje zavoljo podaljševanje agende češ sem “svoboden”…

Torej če jaz rečem, da me nobena oseba (ko govorimo v zakonskih okvirih) ne omejuje ko sem samski, pa zagotovo pride do situacije ko te ljubljena oseba omeji ker se prilagodiš…. tudi če se hočeš prilagodit,je dejstvo da je tvoj prvotni plan oz. želja bila drugačna, in zato si MANJ SVOBODEN…

Lahko se pa overall počutiš svobodnega, saj človeško samozanikanje ne pozna meja 🙂
[/quote]
Ti samozanikaš samega sebe.

Svoboden si ko ne čutiš potrebe, zato je svoboda subjektiven pojem in nap Marko ne čuti potrebe letanja za vsako kiklo, torej je v tem pogledu svoboden v nasprotju s tabo, ko imaš stalno neko potrebo.

[/quote]

[/quote]

Glej, če greš v zvezo z zavedanjem, da ne bo vedno vse po tvoje, potem se pač tudi prilagodiš. Enako kot se ti prilagodiš nekim družbenim pravilom, sosedom, sodelavcem in konec koncev tudi prijateljem. Eni smo pač bolj prilagodljivi, kot drugi. Lahko pa greš živeti na samoten otok in se pohvališ, da si popolnoma svoboden. Aja, saj res, nimaš se komu. :))

Ti da bi bil na samotnem otoku bi ziher mel tud wireless internet. Brez tega bi umrl.

Normalno, kako pa bi drugače hodil na dejte. 🙂

Pri tridesetih je najbolje, da iščeš od 5-10 let mlajše, tiste tvojih let pusti pri miru. Večina izmed njih je obremenjena s preteklostjo, nekatere imajo že otroke, tiste ki jih nimajo jih pa želijo imeti v naslednjih dveh letih. Imam jaz tudi takšne izkušnje, zato me nad 26 let nič več ne zanima. Mlade punce imajo rade starejše, spet pa je odvisno kak je tvoj genetski material. Če si plešast in zavaljen, nimaš šans. Če si mladostnega videza, gostih las in fit, potem te bodo še dijakinje napadle. 🙂

Kajti 20-letne študentke komaj čakajo v vrsti na 30-letnike, ki sami ne vedo, kaj bi radi.

Povprecna Slovenka je sicer izrazito indoktrinirana v miselnost, da je zanjo primeren le fant njenih let, +/-1,2,3. Ker pa se danasnje 25 letnice hocejo predvsem izziveti, bo marsikatera vseeno zainteresirana za mladostnega 30 letnika, ce ji ima kaj za ponuditi v smislu, da se punca lahko izzivi.

zanimivo je to, da je že tukaj nebroj tem, ki govorijo o tem, kako bi se ženske do tridesetega samo gonila in da ni nobene resne, zdaj pa tema o tem, kako bi vse imele otroka in resno zvezo. Vsak vidi kar hoče.
Če nekdo misli, da je resna zveza nesvoboda, potem ne vem zakaj obsoja (v obsojanju je večkrat skrita zavist) take, ki so v resni zvezi. In obratno.
Če se že 50% parov razide, se jih tudi 50% obnese ok. Spet gre za to, kar kdo hoče videti. Kdor hoče biti sam, naj bo pač sam, bogpomagaj. Saj tudi prav veliko ljudi ni uspešnih, pa to ne pomeni, da si zaradi tega nekdo ne prizadeva k uspehu. Gre za to, kaj si nekdo želi, za kaj se odloči, potem pa poskuša to dosegati, ne glede na statistike. Podobno je pri raku. Recimo, da je možnost za preživetje 20% – to ne pomeni, da bo bolnik rekel “ja potem je pa brezveze, se bom kar za smrt odločil”.
Dejstvo pa je, da obstajajo partnerji, ob katerih se da preseči omejitve, s katerimi je lahko življenje boljše, samo iskati je treba in ne obupati.

30-letnik si lahko dobi še kaj mlajšega od 25-letnice. Poznam kar nekaj primerov, ko si je tip 30+ dobil 20 let staro ali še manj. Odvisno je od mentalne odraslosti določene osebe. Tudi sam sem se že v družbi 18-letnice počutil, kot da bi bil v družbi svoje generacije, po drugi strani pa se z ženskami svoje generacije v večini primerov ne štekam.

Na tvojo žalost na mene čakajo celo 17-letnice. Na tvojo srečo pa med njimi ne more biti tvoja hči, ker je nimaš. 🙂

Čakajo nate, ja, na 30-letnika, ki že 5 let ni namočil in ne ve, kako s espraviti na babe. Koga ti farbaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close