Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-

30-letnik si lahko dobi še kaj mlajšega od 25-letnice. Poznam kar nekaj primerov, ko si je tip 30+ dobil 20 let staro ali še manj. Odvisno je od mentalne odraslosti določene osebe. Tudi sam sem se že v družbi 18-letnice počutil, kot da bi bil v družbi svoje generacije, po drugi strani pa se z ženskami svoje generacije v večini primerov ne štekam.
[/quote]

A praviš, da si mentalno zrel tu nekje kot 18-letnica?

Mislim, da tista primerjava z rakom ni na mestu.

Nihce se ne odloci, da bo zbolel za tem ali onim rakom, kjer je npr. umrljivost 80%. A ne?

Medtem ko gre pri poroki (ali ekvivalentni zvezi) za zavestno odlocitev s statisticno gledano predvidljivimi posledicami. Vec kot ocitno je, da slednje marsikoga od poroke, druzine, itd (se) ne odvrnejo. Vendar si upam trditi, da je temu tako predvsem, ker se vecina verjetnosti uspeha in morebitnih posledic neuspeha sploh ne zaveda. Skratka, v to se podajo naivno, neinformirano.

Javno dosegljivi statisticni podatki namrec kazejo naslednje:
– 50% prvih, 67% drugih in 74% tretjih zakonov se v ZDA konca z razvezo.
– najvecja je verjetnost razveze z zensko, ki je pred tem imela vec kot 10 spolnih partnerjev kar pa je danes nekaj najbolj normalnega.
– v ZDA poda vlogo za razvezo 90% zensk med tistimi z univerzitetno diplomo
– sodna praksa v primeru razvez kaze, da 80% otrok mlajsih od 12 let ostane pri materah in le 7 pri ocetih.
– v ZDA je med tistimi, ki placujejo allimony kar 97% moskih in le 3% zensk

To je javno dostopna statistika. Za populacijo 300+ milionov. V drzavi kjer ne manjka ljudi iz celega sveta. Stevilke se od raziskave do raziskave sicer nekoliko razlikujejo. Vsekakor pa so relevantne.
No, nasteto si poglejte s trezno glavo in mi povejte, da je strah pred posledicami locitve, se posebno za moskega porocenega z cisto obicajno promiskuitetno univerzitetno izobrazeno partnerko, s katero si ustvari druzino, danes iracionalen. No?

Sedaj pa dodajmo se eno malenkost. In sicer zensko hipergamijo. Posledica slednje je, da zivljenski standard marsikaterega moskega v povprecni zvezi nekoliko pade, v primerjavi s tistim prej. Razumem, da slednje ni nujno reprezentativno za slovenske pojme. Vsekakor pa velja zame.
Druga malenkost, ki bi jo omeniti, pa je ta, da zenska, ki se zgornje statistike zaveda, moskega tako rekoc drzi za jajca. You better do as I say or… kiss your money and kids good bye.

Kakorkoli ze, poroka in ekvivalentna resna zveza je predvsem stvar zavestne odlocitve. Moskim, ki se v to podajo zavedajoc se vsega zgornjega, nic ne ocitam. Le obilo srece jim zelim. Ker, kot statistika kaze, jo bodo potrebovali. Sem pa trdno preprican, da se vecina mladih “odloci” za ta korak brez vsakega resnejsega treznega premisleka treganj, itd. Drugace povedano, naivno.

Jaz sem si kalkulacijo ze naredil. Risks, cost and benefits analysis. In pod danimi okoliscinami se tega (vec) ne mislim iti. Vsaj priblizek tistega kar bi pridobil, s plusi in minusi, lahko dobim tudi kako drugace, ob bistveno manjsem tveganju in stroskih. Ali, suma sumarum, samostojno lahko zivim bolj kvalitetno zivljenje. Ostali pa, po zelji, samo ne mi razlagat, da sem nezrel otrocaj, ipd. Ker za razliko od velike vecine zelo dobro vek kako stvari stojijo. Ne pred 20 leti. Danes.

30-letnik si lahko dobi še kaj mlajšega od 25-letnice. Poznam kar nekaj primerov, ko si je tip 30+ dobil 20 let staro ali še manj. Odvisno je od mentalne odraslosti določene osebe. Tudi sam sem se že v družbi 18-letnice počutil, kot da bi bil v družbi svoje generacije, po drugi strani pa se z ženskami svoje generacije v večini primerov ne štekam.
[/quote]
Glede na to, koliko opravka sem kot ~40-letnik imel z zenskami pod 30, in to ne glede na kraj bivanja, se mi ne zdi nic cudnega, ce se 30 letniki zabavajo z bruckami.

To kar danes velja za “mentalno odraslost” je zgolj konstrukt sodobnega okolja, ki normalizira obnasanje modern zenske. Da se upravici zeljo 20-letnic, da se iznorijo, po tridesetem pa “zresnijo” in morebiti ustvarijo druzino. Taksno razmisljanje je seveda pisano na kozo zensk. Nic cudnega, saj zivimo v feminiziranem svetu. Namrec, dvajseta so tista, ko ima punca najvisjo ceno in se vsi za njo slinijo, ji ponujajo, itd. Zato pa so sele pozna dvajseta tista, ko tako ali drugace (uspesnemu) moskemu cena resneje naraste. Obratno velja le za genetsko in drugace izrazite svojestransko nadarjene, ki kot odrasli potem iz sebe vec nic ne naredijo. Kar si nekateri seveda cisto po svoje razlagajo. Ampak to je ze druga tema.

Jaz se naprimer se najbolje razumem, ujamem, z ljudmi, ki so 10 in vec let starejsi od mene. Pa to se ne pomeni, da me tudi v romanticnem smuslu kakorkoli zanimajo toliko stare zenske. Pa ne gre le za seksualno privlacnost do mlajsih.

Mimogrede, dobro poznam primer, ko je 36 letni frajer vec let hodil s punco, ki jih je na zacetku veze imela 16. V Sloveniji. In se vec podobnih. Tako da, marsikaj se dogaja. Samo to niso bili neki brezvezni 30+ letniki.

Torej ima mlad in naiven človek 50% možnosti, da mu že v prvo rata. Meni se to zdijo kar visoke možnosti za naivnega in nevednega človeka. Če se pa iz izkušenj še kaj nauči, si možnosti samo poveča. Takih je pa potem že manj, po statistiki sodeč. Saj nauči se iz izkušenj vsak kaj, le malo je takih, ki se naučijo kaj koristnega, torej kaj takega, s čemer si možnosti za uspeh povečajo.
Sicer pa razveza ni enako smrt ali konec življenja, da bi se je moral tako zelo bati samo zaradi ene statistike, kot si ti prikazal.
Da bi se oziral na statistiko pri stvareh, ki me zanimajo, privlačijo in imam sam 50% (50 pa partnerka) vpliva za uspeh v svojih rokah, to je šele naivno. Za uspeh je pač treba kaj narediti, ne pride sam, to bi kot nek uspešen poslovnež ali kaj že si, moral sam še predobro vedeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej ima mlad in naiven človek 50% možnosti, da mu že v prvo rata. Meni se to zdijo kar visoke možnosti za naivnega in nevednega človeka. Če se pa iz izkušenj še kaj nauči, si možnosti samo poveča. Takih je pa potem že manj, po statistiki sodeč. Saj nauči se iz izkušenj vsak kaj, le malo je takih, ki se naučijo kaj koristnega, torej kaj takega, s čemer si možnosti za uspeh povečajo.
Sicer pa razveza ni enako smrt ali konec življenja, da bi se je moral tako zelo bati samo zaradi ene statistike, kot si ti prikazal.
Da bi se oziral na statistiko pri stvareh, ki me zanimajo, privlačijo in imam sam 50% (50 pa partnerka) vpliva za uspeh v svojih rokah, to je šele naivno. Za uspeh je pač treba kaj narediti, ne pride sam, to bi kot nek uspešen poslovnež ali kaj že si, moral sam še predobro vedeti.
[/quote]
Jaz na te reci gledam malo drugace. Pa ne gre tu za to, da ti vidis kozarec na pol poln jaz pa na pol prazen, kot se nekako trudis prikazati. S tem, da se ze teh 50% meni zdi porazen rezultat. Namrec, oba veva, da to se ne pomeni, da 50% parov “uspe”, karkoli ze to pomeni. Koliko parov samo ostane skupaj v mrtvem zakonu/vezi, ker druge moznosti, npr. zaradi financ, enostavno ne vidijo.

Pomembno in pogosto individualno vprasanje je kaj clovek z vezavo in/ali morebitno razvezo pridobi in/ali zgubi. Kdor s tovrstno vezavo precej pridobi, zgubiti pa nima prav dosti, ta res ne rabi imeti nekih resih zavor. Kdor pa pridobi bolj manj, zgubi pa lahko precej, – skratka, obraten scenarij – no, pri taksnem je pa ze malo drugacna racunica. Pa da ne bo pomote, tu seveda ne gre le za denar, ipd. Zadeva je dosti kompleksnejsa.

Na primer, vsi vemo, da zenska z lahkoto pride do seksa/intime, tudi custvene zveze, ce le dovolj spusti kriterije ali pristane na vlogo ljubice. Pri veliki vecini moskih to seveda ni tako. Posledicno je za marsikoga resna zveza edina opcija do kakrsnegakoli odnosa z zensko.
Vemo tudi to, da vsaj v Sloveniji ze nadpovprecen par s tezavo pride do lastne nepremicnine, ki je visoko cenjena nacionalna komoditeta, kaj sele posameznik. Gre ze se en motivator v prid resne zveze s sobivanjem. Podobno velja tudi za dopustovanja in se marsikaj kjer se stroski utegnejo porazdeliti. Da ne omenjamo niz drugih situacij, ko ljudje skozi vezavo resujejo svoj stanovanjski problem, nezaposlenosti, psihicne tezave, itd, itd. Vse to pa niso zanemarljive okoliscine, ki ljudi tudi kasneje dodatno motivirajo, da ne gredo narazen. Veste, eksistencne potrebe so mocan motivator. Slednje se lepo odrazi ze pri statistiki, da visoko izobrazene zenske podajo bistveno visji odstotek vlog za locitev od slabse izobrazenih. Namrec, gola eksistenca jim je v povprecju manj ogrozena, imajo kam iti, ustvarjeno si porazdeliti, itd. Seveda pa gre na koncu pri vsem tem za individualne zgodbe in posledicno tudi odlocitve.

Kljucno kar zelim reci je, da ni nezrelo, ce se posameznik, po premisleku specifik svoje situacije, okolja in pravil igre, odloci za drugacno zivljensko pot kot jo morda vecina se vedno dozivlja za “normalno”. Ce se mene vprasa, je nezrelo to, da se ljudje podajo v to ali ono brez zavedanja morebitnih posledic. Pa naj gre za wanna-be starse, ki entuziasticno stancajo nove socijalne problem, ali imajo otroke za zdravljenje lastnih psihicnih motenj, ali se posilijo z nakupom nepremicnine, potem so pa vsi drugi krive, ce je vec ne morejo odplacevati, ali…

No, s statistiko si ti začel, ne zdaj meni uturavat teorije s kozarci. 🙂
Glede na odebeljeno torej statistika sploh ni pomembna. Vsak bo pač moral sam preizkusiti svoje zmožnosti in to kar si v življenju želi, ne pa da se odločal na podlagi statistike drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako uspešen, menda, pri babah zaželjen, spet menda, pa ga je sram napistai preprost stavek:

Samski sem, ker tako hočem.

To pa je res polom, ko se celo kvazi samostojni samci zgovarjajo na statistiko, menstruacijo, zakone…da bi legitimizirali lastna stališča…

Cena naraste tistemu, ki je znal že kot reven študent punce neobremenjeno pecati in kakšno tudi za-pecati. Enemu, ki je celo mladost predrkal pa cena nič ne naraste, mogoče si končno dobi eno babo, to je pa tudi vse.

Mimogrede, jaz imam občutek, da da nad trenutno situacijo dost bolj pritožujejo moški, kot ženske, tolk o cenah…

Mimogrede, če bi radi fu.kali, delajte več na mišicah, kot na denarju. babe tridjo obratno, ampak koga to briga? Absolventke na izletih v Grčiji ne iščejo bogatih tipov, ampak iščejo samo seksi tipe z definiranimi telesi.

lepo in zdravo telo in nizek procent maščobe in definirane mišice, to odpšira vrata do avantur.

Čustvena inteligenca, razumevanje, situiranost…to pa odpira vrata do poti zadovoljne bete, lol.

A res ne zmores razumeti razlike med “samski (po lastni izbiri ali neprostovoljno” in “ne v legalno obvezujoci zvezi”?

Cena naraste tistemu, ki je znal že kot reven študent punce neobremenjeno pecati in kakšno tudi za-pecati. Enemu, ki je celo mladost predrkal pa cena nič ne naraste, mogoče si končno dobi eno babo, to je pa tudi vse.

Mimogrede, jaz imam občutek, da da nad trenutno situacijo dost bolj pritožujejo moški, kot ženske, tolk o cenah…
[/quote]
To, da tebi z leti cena ni narasla, mi je ze popolnoma jasno, lol.

Broke-ass student z game je s svojimi cari (ali druzinskim statusom) res lahko rastural sceno. Zato pa bo isti broke-ass 40-letnik lahko le se drkal. Drugega mu ne bo preostalo. Ta del predvidevam, da ti je precej znan, lol. Pa ne broke-ass vzeti prevec dobesedno. Gre bolj za to, kaj je clovek iz sebe naredil.

Imas pa prav, da moski, ce je ze v studentskih letih zmrznil okoli zensk, ne bo nic kaj bolj na ceni, ker ima pri 35-ih neko brezvezno sluzbo s placo +/-jurja in vanila zivljenjem. V vsakem zivljenskem obdobju so zenskam zanimivi moski, ki izstopajo. Ne poprecnezi.

Nad trenutno situacijo se pritozjejo/navdusujejo tako moski kot zenske. Meni je sicer blizje izraz “ukvarjati se”. Ves, brati, razmisljati, debatirati, … intelektualnost se UKVARJATI. Tebi tuje, a ne?

Tip, ki je poslovno uspešen, v poznih 20-ih našel sebe, šarmanten bla bla…. je beta fegot, ki pobira ostanke razočaranih bab.

Vroče je. Vsi smo malo oblečeni. Koga gledajo mlade punce? Ziher ne debeluhov v klimatiziranih 5 let starih benfah, v xxl Tommy Hilfinger majicah, ne, prej pogledajo postavnega 20-letnega mladca, ki kar kipi od energije.

Lahko si vsi še malo lažemo, ampak kot čas teče babam, še hitreje teče dedcem. Narava je neizprosna, tič ti najbolj stoji, ko si mlad. Star do 25, po moje sem rekel še preveč.

Glavni đek ni tisti, ki v 30-ih na kao status pobira okoli razočarane babe ( kar se lepolaskam zdi uspeh), đek je tisti, ki je že v zgodnjih 20-ih žgal 16-letnice. Če smo že pri živalskih primerjavih, alfa ono, beta ono.

Vse ima svoj čas. Čas za punce je, ko si mlad. Lahko sicer 40+ letni kao uspešnež na status babe peca, ampak njegova najboljša leta, fiziološko gledano so mimo. Tiča morš nahranit, ko je lačen, potem pa mgtow.

Zelo preprosto, kaj je s temi ženskami. Nočejo več izgubljat časa in čakat na “pravega”. Želijo si ustvarit familijo z nekom, ki se jim zdi primeren in pač to takoj izpostavijo. Biološka ura tiktaka…
Zanimivo je, da se nate lepijo same take, nekaj je na tebi, da vidijo v tebi družinskega moškega.

Saj ne, da se z marsicem ne strinjam. Seveda je krasno, ce imas ze pri dvajsetih vse kar ti srce pozeli, od zensk do omenjenega avta in se marsikaj. Recimo niz super nepremicnin sirom sveta, privat letalo, par milijonov mesecnega djeparca in nobenih obveznosti. In komur to “uspe”, super. Ampak vse to se prileze tudi kasneje v zivljenju. Pa ceprav tic vec ni tako trd. In tudi takrat ko se moskemu vec ne seksa vsak dan. Pac spremeni dozo.

Kdo se tebi zdi dzek, je odraz tvojih vrednot. Tvoja stvar. Povedal bi ti le to, da se zivljenje sposobnega moskega pri 25-ih sele zacne. Vsestransko. Ne glede koliko se je do takrat naseksal. Medtem ko zenska z vsakim letom le se zgublja. In to ne glede na vse njene sposobnosti. That was my point. 😉

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=10575572

Toliko o “mlajših”. Pa to ti je stara tema. Kak ti je dans… mal zaviješ na mladi forum: https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=17

in beri teme.

Realno gledan so ti tamlajše veče tveganje kt starejše, čeprou ne enih al drugh ni za podirat. ker ne veš kak je s SPB/SPO.

Ok dajmo bit za trenutek iskreni pa povejmo resnico. POZOR večini ne bo všeč!!!

Avtor je izpostavil odličen problem. In se precej strinjam z njim in nekaterimi posamezniki, ki so odgovorili na to temo.

Problem, ki ga ima ta avtor (prav tako tudi jaz) vsaj jaz tako mislim je ta da je skoraj nemogoče vedeti ali (ženske v poznih 20ih ali zgodnjih 30ih, ko spozna novega tipa in želi imeti relativno hitro otroka z tem posameznikom) ima ženska tega posameznika resnično rada in se vidi z njim skupaj za celo življenje ali vsaj dolgo obdobje ali pa zaradi svoje koristi in tudi paničnosti saj biološka ura tik taka.

Osebno mislim, da bi se vsak par moral odločati o otroku na pameten način in ne enga hitro naštepat zato, ker se njej ali njemu mudi.
Pogostokrat takim, ki se ”mudi” tudi razpadejo zveze saj si partnerja niso izbrali iz pravih razlogov in niso investirali dovolj časa da nekoga resnično spoznajo.
Mislim, da je nekdo omenil v tej temi, da je za spoznavanje oz. odločitev o otroku potrebno vsaj 3 leta ( 1leto testiranje, 2 leto spoznavanje družine, 3 leto skupno življenje) in s tem se ABSOLUTNO strinjam!

Ustvarjanje družine z osebo, ki niti nisi skupaj niti 3 leta je enostavno NEODGOVORNO in to počnejo samo naivni ljudje, ki nimajo pojma o življenju.
Seveda obstajajo primeri katerim kljub temu, da partnerja ne poznajo niti 3 leta in si ustvarijo družino uspe vendar so to ponavadi ljudje, ki so ekstremno prizemljeni in so bili prav tako vzgojeni pač niso neki kurbirji ali kurbe, ki so se celo mladost okoli gonil. Povsod se najdejo izjeme vendar teh je v primerjavi z ostalimi norci premalo.

Ženske zelo rade mislijo, da se stvari lahko hitro uredijo in zrihtajo zato pa ko spoznajo tipa v letih ko je treba počasi pohitet veliko stvar spregledajo oz o pomembnih stvareh, ki definirajo pravega partnera za njo sploh nočejo razmišljat in ko tista zaljubljenost mine in tisti srečen občutek ob rojstvu otroka pa ugotovijo, da on/ona ni za njo/njega ni ta pravi partner za skupno življenje.

Seveda potem pa tukaj nastanjeo problemi varanje,ločitev,preživnina itd…
Medtem, ko se pa to dogaja je pa otrok tisti, ki najebe in trpi…

Iz racinalnega vidika štekam žensko zalaj se ji tok mudi amapk na dolgi rok to ni pravilno, ker potegne veliko stvari za seboj ampak ker se ženske rade sprenevedajo (pac to jim je v naravi) bodo vse igborirale samo da pridejo do svoji sebičnih neodgovrnih želja.

Žensko najbolj zajebe na koncu to, da je svojo mladost zapravila za jebivetre in se okol gonila. Grejo se eno igro, ki je pisana na kožo samo moškim in za nas to deluje saj je tako obnašanje pisano nam na kožo za to je narava poskrbela.
Proti naravi se pa nemoreš neki it, ker ti vrne dobro lekcijo…

Taksne zgodbe lepo demonstrirajo prepad med realnostjo in prepricanjem neizkusene in neinformirane vecine o razmisljanju in obnasanju danasnjih punc.

Za kondome si že slišal?

Seks pač ni šalabajzerska zadeva.

A za N-Nitrosamin si že slišal ?

http://www.dw.com/en/german-study-says-condoms-contain-cancer-causing-chemical/a-1220847

Neinformiranost ne pozna meja.

SPB se lahko širijo tudi preko oralca. Tukaj pa vprašanje koliko jih uporablja kondom.

http://www.ashasexualhealth.org/stdsstis/oral-sex-stis/

Ja sej, drka.či s enimate česa bat. Pr samozadovoljevanju ni spolnih bolezni.

So pa drugi… “izzivi”:

http://scholarlyanswers.blogspot.si/2013/01/22-harmful-effects-of-masturbation-in.html
http://www.homeoint.org/site/ahmad/masturbation.htm
(Some of the after-effects of masturbation are 🙂

Za punce: https://www.quora.com/What-are-the-harmful-effects-of-masturbation-for-a-girl
(komentar Sphria Choubey, Health Expert)

Hudo, same nevarnosti.

Kako dolgo boš imel delujočo sovjetsko raketo srednjega dometa, je odvisno od načina življenja in ne od let. Ljudje, ki ne kadijo, uživajo malo alkohola in se izogibajo mastni hrani ter skrbijo za telesno kondicijo tudi pri 70. nimajo problemov s potenco. Vsi ostali imajo seveda že zgodaj začetek kardiovaskularnih obolenj, kar je glavni razlog za probleme s potenco. Čas najhitreje teče tistim, ki živijo zdravju škodljivo življenje, ker bodo prej pod rušo.

Kaj nisi pred kratkim napisal, da že 5 let nisi imel nič z babami. kaj torej trdiš zdaj nekaj nasprotno. Ti si kapituliral, ko je večina na vrhuncu kariere.

Na neki točki sem res kapituliral, vendar so razlogi globlji in jih tukaj ne mislim razlagat. Takih mesecev življenja ne želim nobenemu. Vendar se je to mogoče moralo zgoditi, da sem lahko videl stvari, ki jih prej nisem. Sedaj je druga zgodba, vendar se zavedam, da me ženske hitro lahko izdajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close