Mater pa kaj je z tem ženskam?! -_-
Pri 70 je večina moških impotentnih, ne samo da imajo probleme. Marsikdo že pri 50 žre viagro, da sploh še lahko kavsa. Če se družiš z ljudmi in si človek do njih, ti to tudi povedo. Tako da, kdor se ne nakavsa v mladih letih, je vse v zvezi s tem zamudil. Potenca je v mladosti daleč najboljša.
Kot tudi prezgodnji izliv. 🙂
Kot tudi prezgodnji izliv. 🙂
[/quote]
..nekdo je našemu Marku stopil na žulj! :)))))))
[/quote]
Zakaj? Saj ne nasprotujem napisanemu. Samo dopolnjujem. 🙂
Isto kot je naslov teme, bi lahko ženske rekle za moške… Sem malo preletela poste, ker me je prav zanimalo, le kaj se te dogaja za vraga milega z nami ženskami! Hmmm.. Nisem bila zgrožena, pač pa kar nasmejana nad napisanim =) Tople vode se ravno ni odkrilo, torej pogovor o nečem kar se dogaja bol al manj kr pri veliko ljudeh. Kot pa je veliko jih napisalo avtorju posta… —> ZAKAJ ne poveš ženski, ko pride do te teme da nisi pripravljen, ali da ji preprosto poveš, kar si “povedal” nam
Brez zamere – ko sem prebrala 1.leto zveze , 2.leto in 3.leto kaj in kako ti vidiš potek… KDAJ PA TOREJ PRIDE PRVI SEKS NA VRSTO ? Upam da takrat ko si spoznal njene starše in družino =D
Ampak kot sem rekla, brez zamere – zanimivo mi je in to je samo moje razmišlanje …
In s tem, ko je kera načela o otroku v 4em mescu zveze ( recimo govorim ) nevem če se jo je upravičeno odpikalo zaradi tega. Če si želiš zveze…, idealne ženske ki ti bo brala misli neboš našel . pa saj to že sam veš! Tako da bojšega recepta kot POGOVARJAT se, ga ni.
se pa itak najdejo tudi take, ko bi počakale 6 let ali več, da bojo prišle do tega, zdaj pa začniva delat na otroku…
Želim ti vse dobro in da se prikrade taka dama, ki bo doumela ponujen način življena.
Forum je zaprt za komentiranje.