Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mater … to pa je bil vikend …

Mater … to pa je bil vikend …

:))))))))))))))))))))))))))))))) He he … … a veš kok je bil zdej zlati. Me je prišel obiskat … sva šla na pijačko … in mi je kupil enega prašička iz peluša … da me bo na delu spominjal nanj … ker mu skoz pravim, da je prese … :))))))) … hi hi hi …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A je tebi prašičko kupu?hehehehe…

He he … ne ne … meni je prašičkota kupu … jst bom pa njemu prašičko kupla … da ga spominjala name … ;))))) :)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Izdajalce smo včasih pred zid!

Pa gate dol!

Pa polulali smo se…..;-))))))

Zakaj pa izdajalce?????????????????????????????????????????

Kdo je izdajalc????????????

Čeprav tisto ob zid pa gate dol se ne sliši glih tko slabo … :)))))))))))

Lp, Bgv

Ja zid je bil izdajalec!Ker nisem mogu čez njega splezat!Pa smo ga polulali,ne!
😉

Zdej ti pa ne sledim več … :))))))))))))

Kej ma to veze z mojim gornjim postom????????!!!!!

lp, Bgv

Neč!!!!!
V tem je štos!
🙂

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ma ku si … zmešan … :))))))))))))

Lp, Bgv

Čimveč takih komplimentov…..rajš te imam!
Na cmoka na jošk!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne mi ti “Šeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!” Veš, da jst takoj narobk zastopm … pol pa ratam prec mokra spodi … … In kdo misliš, da me bo posušu????? Moj Sončko je že šol domov spat!! :))))

Lp, Bgv

Zadnje cajte sam še ližem…če ti to ustreza…sem na voljo!
:-)))))

A sam ližeš? … Hm … ma ne vem, ne vem … … premalo zame … … … :)))

Lp, Bgv

Ko je polizano vse,se lotimo pa še kaj drugega,kanede?
😉

No no … tko pa je že mal boljše … … …

… torej …

Kej pol … prneseš ti sladoled, al ga grem iskat jst??

:))))

Lp, Bgv

A greva k Štumpiju?

Jst bi že rajš vidla, da pride štumpi dol … k’ se mi tko nč ne da … da je prav groza … … :(((

Zdej morem glih tolko moči zbrat, da grem do štrcune kruh pa mleko kupit (osnovna živila) :)))) … da se na nek način priplazim domov … dam kej v želodček, čene dol padem … in da se vržem v postelko in zaninam … hm … verjetno da kar do jutri zjutro … :))))))

Lp, Bgv

Te bo senzor za sex spodaj prebudil!
;-)))))

Eh … danes hvalabogu ne bo Sončka zraven … čene res spet ne bi nč spala … …

Pa si lahko misliš … Delat celo noč … zvečer … in bila sva zjebana ko mavre … in vseeno sva sexala ko zajca … … … :)))))))))))) … He he … kaj takega še nisem doživela … :))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Uživaj dokler traja…..ker vsake pravljice je na žalost enkrat konec..:-(
Pa ti sam vse full najlepše zaželim!

New Report

Close