Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek matevž

matevž

Kako zrihtate matevž in repo?na olivnem olju prepražim česen in ocvirke ter zabelim krompir ter fižol?S čim pa fižol zmečkate ali s paličnim?
Repo pustite ali jo tudi kako zabelite?

HVALA

jaz česen zmečakm s soljo in ga svežega v pire. Pretlačim pa ga ročno, s tisto tlačilko za pire krompir.

Krompir in fižol zmečkate skupaj s tisto tlačilko za pire?
Kako pa repo ali zelje zrihtate?

Potem pa pire na krožnik in zraven zelje in repo, zraven pa še malo ocvirkov, po okusu ali pa ne.

Potem pa pire na krožnik in zraven zelje ali repo, zraven pa še malo ocvirkov, po okusu ali pa ne

Prvo, za matevž olivno olje ne bo ok, ampka to je stvar okusa.

Jaz ga delam takole:
Skuhan fižil in krompir in še vroče potresem s sekeljanim česnom, nato pa vse skupaj prelijem s praženimi ocvirki, čebulo in nekaj masti/olja. Stlačim s tlačilko za pire in ko dam na krožnik povrhu posujem še z ocvirki.

hvala.potem na masti prepražim ocvirke in česen.
Repo pa pustim kot je.

Jaz repo skuham in ji dodam malo marajona, malo masla, mogoče pikico lovorja in malo podmeta.

New Report

Close