Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matija Dedić

Matija Dedić

A je bil bolan?

Nekdo na hrvaških straneh je napisal, da je bil nekaj časa velik alkoholik…in da so bile posledice.Več ne vem…Da ga je Arsen pil, sin pa lokal…toliko.

Dober glasbenik. Njegova mama pa krasna pevka. V Zagrebu je veljala vmlajših letih za najbolj elegantno pevko.Tudi Arsen je bil izjemen.Evo sem se spomnila, da je bila Gabi zMatijo na naslovnici Jane.

Sem prebrala prejle na Hrvaškem forumu, da je bil že 2006 viden v bolnišnici Rebro v Zagrebu na psihiatriji in da se je trikrat zdravil zaradi alkohola…Je pa njegov oče enkratno zapel tisto : Pegasto dekle, njegova mama Gabi pa: Vino I gitare.

Škoda. Žalostno. Sem ga poslušala v živo, je bil res dober. Arsen in Gabi pa tudi. Gabi sem nazadnje videla v odaji A strana. Kljub letom odlična.

Zal mi ga je, premlad je umrl. Velike tezave z alkoholom po vsej verjetnosti kazejo na globoke travme, psihicne tezave, katerih ni lahko premagati. Odvisnosti so vedno beg pred travmo, bolecino. Nenadna smrt pa lahko pomeni samo dvoje: samomor ali infarkt/kap. Imam obcutek, da je bilo prvo ampak upam, da se motim. Naj pociva v miru.

Slovenci brigajte se zase.

New Report

Close