Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Matiz novi pokrovi za platišča

Matiz novi pokrovi za platišča

Živjo,
ali bi se dalo za Matiza dobiti kakšne cool rat kape? Te, ki jih imam sedaj so že čisto uničene (prvi lastnik jih je dodobra zmatral, pa še jaz sem kakšen pločnik dodala), tako da bi bilo res fajn imeti kaj novega.
Ali moraš pri nakupu pokrovov gledati na to da jih rabiš točno za ta avto, ali pa moraš vedeti samo premer kamor paše kapa?
Na uradnem servisu so mi rekli da originalana 1 kapa stane 5.000 SIT, približek pa bi lahko dobila že za 2.900 SIT za eno kapo. Pa mi je potem kliknilo, da res ne rabim originala da bi prišla ceneje skoz ali kako? A bi se dalo za moj avto dobit tudi kakšne bolj “odpuljene” ali “bolj športne” kape? Jaz bi hotela imeti rdeče. Kdo se sploh ukvarja s prodajo česa takega. Uradni serviser je kar obmolknil za sekundo, ko sem prijavila, če se da dobiti rdeče, he, he. A naj malo po oglasnikih pogledam? A se sploh prav reče to kar iščem: pokrovi za platišča = “rat kape”?
Hvala za kakšen namig.

Običajno so originalne najbolj kvalitetne. O njihovi “lepoti” boš morala sama presoditi, tistih originalnih in tistih bolj “odpuljenih”.
Obstajajo tudi “univerzalne” pomambna je velikost platišča.
Glede barve. Rdečih še nisem videl, je pa barvanje v katerokoli barvo izvedljivo. Izvede pa naj jo mojster. Sicer bo vprašljiva kvaliteta. Oz bo po določenem času uporabe nastal bolj pisan “odtenek”
LP, Škorpjon

New Report

Close