Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Matjaž Nemec maneken , barbi ken, blefer ali propadli politik ?

Matjaž Nemec maneken , barbi ken, blefer ali propadli politik ?

Poslanec stanke SD Matjaž Nemec je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri kosi travo, zraven pa pripisal, da mu zmanjkuje “špage” za “nahrbtno kosilnico”. “Lahko kupim kruh, ne morem pa ‘špage’. Kje je tu logika?” se je spraševal.

Saj mu je Gorenak poslal meter in pol laksa za kosilnico, da bo revež prebrodil čez prvo krizo.

Spet se politiki med sabo ljubčkajo, za malega človeka pa jih nič ne zanima. Nemec ima sicer čisto prav.

Nesposobni glumac je z dvema talevima – seveda jo lahko kupi – moj petrol Trgovina jo ima, kolikor hočeš, univerzalno, pa naj si jo navije na “Kolut”.

Tudi meni jo je zmanjkalo,za Black&Gecker kosilnco – pa brez problema kupljeno v ePetrol Shopu, univerzalna varianta….

Naj gospodič tule pobrska, plača s kartico in guala:
https://eshop.petrol.si/SearchDisplay?searchTerm=nitka+za+kosilnico&categoryId=&storeId=10201&catalogId=10151&langId=-11&pageSize=18&beginIndex=0&sType=SimpleSearch&resultCatEntryType=2&showResultsPage=true&searchSource=Q&pageView=

En brezvezen tip, nesposoben. Glumi na lepoto, kar je za tipa graužasto.
To so frajerji primorski….. kot Pahor, pa Plestenjak se je tega nalezel, pa un frajer, ki je bil neki cajta prometni minister… …….. zajebantji, ki nimajo pojma.
Vedno bodo dobili šjore, ki jim ga bodo po/ fafale. Kaj več pa niso sposobni.

Skupaj fantazirajo, se režijo in drug dan spijo do kosila. Na stopnji opice.

misliš šjorote, ne šjore….

Se strinjam, un je bil pa še Vlačič patrik..
Pa mislim, da ne dobijo punc niti za to, kar si napisal..

Jaz bi takoj seksal z njim! Tako je seksi mmmm

Meni deluje kot težki blefer, ki zna leporečiti.

Sicer palim na zenske ponavadi … ampak tuf jst bi kaj z njim pocel. Me zanima kako disi ..

New Report

Close