Matjažkove kvalifikacije
Matjažko daje polno nasvetov, analiz in reference, zato me zanima njegova uradno priznana izobrazba oz kakršnekoli kvalifikacije. Da slišimo prosim.
Ima srednjo šolo sploh ?
To da je prebral vse možne poljudne knjige iz bencinske črpalke mi je jasno.
Oz seznam knjig, ki jih je prebral ? Karkoli ? Al iz wikipedo, forumov in novic ven vleče ?
Kje se nahaja vir te siljne modrosti ? Prejšnjo življenje, diploma, magisterij, doktorat, lastne izkušnje, ljudsko izročilo, družinska tradicija ima dar dojemanja iz kozmosa ?
Ne napihuj se, v tvojem postu je vsaj 12 napak.
Med samimi običnimi skladiščniki in črpalkarji v tej neljubi Sloveniji brez plemiških korenin. V tvojih žilah se gotovo pretaka modra kri, tudi za izstiskavanje zobne paste imaš verjetno sluga kot angleški princ Charles, saj ne moreš opravljati umazanih manualnih del, kot je dvigovanje zobne ščetke, to je čista delavska klasa, se ne spodobi za človeka tvojega ranga. 😀 Človek tako visokega pedigreja, potem pa obsojen na to rovtarsko Slovenijo in na ta nespoštljiv MON forum, kjer nihče ne vidi in ne priznava tvoje veličine? Kmetavzarski neuki butli.. :))
Jaz za razliko od tebe ljudem ne svetujem nič. Če se pa kdo to sili pa naj prvo navede kvalifikacije.
Od kod črpaš literarne ispiracije – “prosto po marihuani”? 😀
Od kod črpaš literarne ispiracije – “prosto po marihuani”? :D[/quote]
Ne uživam nobenih substanc. Vse naravno aspirirano 🙂 Jebeš TURBO.
Od kod črpaš literarne ispiracije – “prosto po marihuani”? :D[/quote]
Ne uživam nobenih substanc. Vse naravno aspirirano 🙂 Jebeš TURBO.[/quote]
A naravno si prismoljen? 😀 haha
Ne uživam nobenih substanc. Vse naravno aspirirano 🙂 Jebeš TURBO.[/quote]
A naravno si prismoljen? 😀 haha[/quote]
A si ti naravno nepismen al maš tečaj za to ? Bi lahko odgovoril na vprašanje v velikem naslovu ali ne ?
Pa kaj menjaš temo, skačeš v druge strajnosti, se fokusiraš na vse kar je izven teme in se izogibaš preprostemu vprašanju. Če že deliš nasvete, me zanima podlaga za njih ? Iz kje črpaš ? Kje si modro kri in bogastvo privlekel in karkol.
Zanima me karkoli maš, lohk ležiš pod mostom zarad mene, peta generacija siromakov, kaj ma pedigre veze ?
Prvo uradna izobrazba, kaj imaš ? Kot drugo pa iz kerih knjig si črpal ? Vsaj nekaj, ajde da vidimo vsaj zasilne kvalifikacije za tvoje nasvete.
Al ne razumeš preprostega vprašanja, kar bi lahko sklepal iz tvojega prvega odgovora v tej temi ? A bo šlo ?
Še enkrat, kakšne kvalifikacije imaš ? Pomoč, da ne boš mešal s krvjo in ne vem čim vse. http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=kvalifikacija&hs=1
A naravno si prismoljen? 😀 haha[/quote]
A si ti naravno nepismen al maš tečaj za to ? Bi lahko odgovoril na vprašanje v velikem naslovu ali ne ?[/quote]
Ženske imajo rade divje, neobremenjene, neizobražane moške, živalske, ne pa kulturnike in intelektualce kot si ti, ki tudi navaden zrezek jedo z jedilnim priborom. Bolj je moški primitiven, raje ga imajo (v postelji). Poglej mene, skoraj ne znam prešteti do 2 in se podpisati, ker prihajam iz neke odročne vukojebine, ampak ženske pa nore za mano, kar je opaziti tudi na forumu. Tebe tudi malo sumim, če si res moški, ker uporabljaš toliko nikov, spremenljivost oz. nestalnost je bolj značilna za ženske, da jim ne paše ne tak in ne onakav nik, je prekratek, morda predolg, predebel, preveč zavit… Tebi vsi sedejo? 🙂
Pa drugo bi bilo, če bi ti le pisal tako kot ostali, pač mnenje. Samo ti se siliš izpasti učen, kvalificiran analitik, svetovelac, samo kar seva tvoja nevednost. Zato evo, če se že siliš dokazati nasprotno, imaš tukaj v posebni temi to možnost. Še enkrat, kot otročku. Izobrazba (dokončana/nedokončana) ? Ne to ni družinsko poreklo, razumeš kaj te sprašujem ? Si naredil srednjo ? Si naredil faks, kater ? Oziroma si samouk, črpaš iz katerih knjig oz iz kje ?
Ne sede vsak vsakemu, jaz bolj sedem mlajšim, Starunkljo in Lepolasko sem odpisal. Ti bi lahko poskusil na tem težkem področju s trdimi oreški, kakor sta onidve, ampak odvisno od velikost tvojega hamriča? Ti se norčuješ iz mojih kvalifikacij, jaz pa rešujem ženska življenja z neizčrpno voljo pomagati ženskam v čustvenih stiskah in dobronamernim nasveti. 🙂
Aha sedaj pa tako 🙂 No ok, razumem sedaj. Mimogrede, tale tvoj odgovor je pa svetoven, me zanima kaj bodo ostali porekli na to. Če bi bil res tak oz. se vsaj tak kazal na forumu, ne bi rekel nič. Tak je nekulturni, pa se mi zdi prav posrečen, ker je tako kot je, je skladen s tem kar govori in dela. Ti se pa siliš izpasti učen analitik in svetovalec. Kdaj bereš za za sabo ? Če bi pisal tko kot si napisal, da si, bi bilo ok. Ne pa, da vidim kakšne kvazi stavke, k naj bi v tvojem upanju nakazovali kot zaključek neke super (učene).
analize
ti vsako odpišeš, ker te nobena dovolj ne občuduje… al vsaj ne tolk, kolkr ti misliš, da bi te morala :))
Glej ga, tebi pa čisto nič ni prav, kot kakšna baba si. Kaj jaz naj, če sem se rodil tak!? Kvečjemu je krivda na strani staršev, da sem pameten. 😀
Ne sede vsak vsakemu, jaz bolj sedem mlajšim, Starunkljo in Lepolasko sem odpisal. Ti bi lahko poskusil na tem težkem področju s trdimi oreški, kakor sta onidve, ampak odvisno od velikost tvojega hamriča? Ti se norčuješ iz mojih kvalifikacij, jaz pa rešujem ženska življenja z neizčrpno voljo pomagati ženskam v čustvenih stiskah in dobronamernim nasveti. :)[/quote]
No če res komu pomagaš, sicer dvomim, potem super, saj na koncu je samo to važno. Če zdraviš raka s kurjim drekom in deluje, je samo to važno. Bolj me je skrbelo da boš te mlade dekline, k so še naivne ko pes, prej zašuštral 🙂 Dvigne mi pokrovko, če se siliš tukajšne starešine učiti pod (tiho – v upanju da se sluti) pretvezo, da si Slavko Grum 🙂 Pravzaprav, če so ti všeč bolj poljudne zadeve k skrivajo tudi skrito plast, študiraj njega. No ok, potem, smo razčistili. Končano.
Glej ga, tebi pa čisto nič ni prav, kot kakšna baba si. Kaj jaz naj, če sem se rodil tak!? Kvečjemu je krivda na strani staršev, da sem pameten. :D[/quote]
Nene, ne gre za to. Tisti k stvar res razume zna tudi s preprostimi besedami napisat. Ti pa dostikrat namerno formiraš stavke, da bi izpadli plod neke “globlje” (strokovne) analize. V tem je fora 🙂 Drugega nič.
Ne sede vsak vsakemu, jaz bolj sedem mlajšim, Starunkljo in Lepolasko sem odpisal. Ti bi lahko poskusil na tem težkem področju s trdimi oreški, kakor sta onidve, ampak odvisno od velikost tvojega hamriča? Ti se norčuješ iz mojih kvalifikacij, jaz pa rešujem ženska življenja z neizčrpno voljo pomagati ženskam v čustvenih stiskah in dobronamernim nasveti. :)[/quote]
No če res komu pomagaš, sicer dvomim, potem super, saj na koncu je samo to važno. Če zdraviš raka s kurjim drekom in deluje, je samo to važno. Bolj me je skrbelo da boš te mlade dekline, k so še naivne ko pes, prej zašuštral 🙂 Dvigne mi pokrovko, če se siliš tukajšne starešine učiti pod (tiho – v upanju da se sluti) pretvezo, da si Slavko Grum 🙂 Pravzaprav, če so ti všeč bolj poljudne zadeve k skrivajo tudi skrito plast, študiraj njega. No ok, potem, smo razčistili. Končano.[/quote]
Čutim ,da sva z Grumom na globlji duhovni ravni povezana, vlečem idejne vzporednice z njim, zagotovo imava veliko skupnega – razen izobrazbe, ampak doktorat iz medicine lahko naredim kasneje nadknadno, da se ne bi potem kakšni kvazi intelektualni snobi tvojega tipa spotikali ob mojo neformalno izobrazbo. Važni so rezultati! 😀
vsaj nekaj, ker na fizični zagotovo ne moreta bit – on je imel možgane.
vsaj nekaj, ker na fizični zagotovo ne moreta bit – on je imel možgane.[/quote]
Verjamem, da jih tudi ti imaš, čeprav ne kažeš tega. 😀
saj tud puran ne verjame v življenje po božiču, ker ve, da mu ne stegne do tja…………..
saj tud puran ne verjame v življenje po božiču, ker ve, da mu ne stegne do tja…………..[/quote]
Stegenca, to pa… mladih kokošk… :))) Tvoja so že malo žilava, a ne? Najbolje, da ima moški protezo za močnejši ugriz? 😀
oh moja so bla od vedno žilava – kot so od vedno noge športnic
vem da ne moreš vedet, kako to zgleda, ker drugega kot zanemarjenih zašpehanih obupank ne moreš dobit :)))
Ja naredi, ti priporočam. Poleg tega, da utegneš kaj novega izvedeti, ni nujno :), bodo imele tvoje besede in dejanja skoraj neskončno večjo težo 🙂 Sej sam zato moraš narest, da te folk začne jemati resno, kar te sedaj ne 🙂 Oz da ga pravno ne najebeš, če gre kaj narobe. No tok časa sem ti namenil, ostalo pa je 50EUR/h, tud če ti prej pride 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.