Matjažkove kvalifikacije
Vedno prisotna v moških mislih, kako se te otresti, nemogoče. 😀 Fatalne ženske puščate neizbrisne pečate na moški psihi, kaj sedaj naj, revež sem, ni mi več pomoči, ko si se mi 1x prikradla v nebrzdane divje moške fantazije? 😀
Koliko si stara, koliko kg imaš in kako si visoka?
Imaš lase dolge do rite?
Imaš lase dolge do rite?[/quote]
40+, 90+, 160+, ne – zadovoljen z odgovori matjažek?
Imaš lase dolge do rite?[/quote]
40+, 90+, 160+, ne – zadovoljen z odgovori matjažek?[/quote]
Lepo. Lepa bunkica. Takšne so mi všeč in če še temperamentno migljaš, si za v zaklad,;)))
matjažko, vsako delo je sveto, bolje kot da nič ne delaš kajne ?
oh moja so bla od vedno žilava – kot so od vedno noge športnic
vem da ne moreš vedet, kako to zgleda, ker drugega kot zanemarjenih zašpehanih obupank ne moreš dobit :)))[/quote]
lepa&lasata: ne ga tako precenjevati … bo spet 3 mesece nadrkaval kako so vse nore na njega ☺
to bo v vsakem primeru 🙂
itak jst nisem za njega, on ima rad device v feredžah 🙂
to bo v vsakem primeru 🙂
itak jst nisem za njega, on ima rad device v feredžah :)[/quote]
no ja … če nima fernkov, je tudi to opcija ☺
Matjažkota poznam že skoraj vse življenje, pa njegovo ženo tudi. Ima univerzo, še en faks in dobro službo. Je dečko in pol, zato mu kar prisluhnite.
Ej kulturnez! nice avatar 😀
Ej kulturnez! nice avatar :D[/quote]
Ne draži ga, ne vidiš, da danes ni nikogar, s komer bi se prepiral.
Potem boš mogoče tudi ti dobra za prepir, če že nima nikogar drugega pri roki, 😉
Daj še mene malo pohvali, ker naslovna tema nosi moje ime.
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? 😀
Matjasko je študent medicine in tukaj se uvaja delati z ljudmi.
Ej kulturnez! nice avatar :D[/quote]
Potem boš mogoče tudi ti dobra za prepir, če že nima nikogar drugega pri roki, 😉
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? :D[/quote]
Drgac mislim resno ves.Obozujem Toma 🙂
Ok naj ti bo..
Matjazko ti si eno cudovito bitje in so teli k te tuki pluvajo samo llubosumni nate.vsaka bi bila srecna ce bi te imela.evo se grem prijavit pa lahko nadaljujeva ce zelis,bi me zelo osrecilo..;))
Ok sm pretiravala ampak men si drgac cist ok 🙂
Reci, da sem super ali kaj podobnega!? Ali pa misliš, da nisem kvalificiran za enkratnost? :D[/quote]
Drgac mislim resno ves.Obozujem Toma 🙂
Ok naj ti bo..
Matjazko ti si eno cudovito bitje in so teli k te tuki pluvajo samo llubosumni nate.vsaka bi bila srecna ce bi te imela.evo se grem prijavit pa lahko nadaljujeva ce zelis,bi me zelo osrecilo..;))
Ok sm pretiravala ampak men si drgac cist ok :)[/quote]
Kje se dobiva, pri meni ali pri tebi? Upam, da ustrezaš starostnim kvalifikacijam, ker moram upoštevati moje oboževalce, ki so meni osebno v čast posvetili temo, in si mlada, torej ne več kot 50? 😀
Matjažko se samo heca, jaz sem pa čudak, ker ne poštekam, zakaj bi srečno vezani iskal na forumu »odprte« ženske, pripravljene se z njim »hudomušno špikat«, kot on temu rad pravi. Ta nesramen večkrat žaljiv humor, ki ga razume samo peščica uporabnic, pa še te so vse nad 50 let stare.
Potem je tudi tvoja mati v nevarnosti pred mojim šarmom. Dobro, da je ni tu gor, da bi ti ušesa navijala, ker se obnašaš kot 15-letnik. 🙂
Svoj stan prilagodim želji žensk.
Ne vem, zakaj tebe toliko zanimajo moški, razen če ne prikrivaš kaj … 😉
Lahko sem samski, razvezan, tudi poročen, ker za nekatere je to bolj vzburljivo. 🙂
Pa kaj te briga kaj si kdo misli!? Vcasih je treba dat ljudem kar si zelijo ti pa tko ves zase ane? Je pa tuki precej vec cudakov kot si ti,no zame pravzaprav niti nisi cudak ampak ok kdo sm jst..sicer sm se precej sveza tuki gor in se se ucim,mi je pa kaj tut ze jasno.
In zato tud nima smisla razlagat.[/quote]
Pravzaprav ni niti potrebno ker mi pa ni toliko pomembno,da bi rabila kake razlage.sicer pa rada nastudiram stvari sama ce ze..
Forum je zaprt za komentiranje.