Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjažkove kvalifikacije

Matjažkove kvalifikacije

No sej, tisto vprašanje je bilo potem čist nepotrebno. Si boš že sama odgovorila…

Lep poizkus 🙂 Človek želi tako izpasti ja, je pa vse prej kar piše zgoraj.

Luzerji se med sabo podpirajo. Samo to je.

Nastavi dupe in to bo to!

In s tem če enga najdeš se še drug sam najde 🙂 Namreč napisal je take stvari, da je vsakemu, ki ima vsaj nekaj zgoraj omenjenega a napačno njemu pripisanega, jasno, da človek nima nič od tega. Samo ga ne smemo popravljat (kje se je izdal), zakaj bi mu umivali čevlje, če pa se tako veselo izdaja iz kje prihaja in imajo zanamci manj dela, ker lahko bleferja takoj prepoznajo.

Zanimivo je, ker ko se eden od nas samskih pohvali, nam Robi in kompanija prec očitajo, da smo samovšečni, narcisi, nesamozavestni. Medtem, ko oni pa se lahko hvalijo z zvezo, otroci, izobrazbo, plačo, ročnimi spretnostmi,…

In Matjažko je v tem eden najhujših.

Kaj se zgodi, če še jaz začnem iste pisat ? Napisali bi mi “dobro blago se samo hvali”. Nasveti, ki se jih sami ne držijo, jih pa z veseljem podturavajo drugim.

Ne če se ti pohvališ, ti bodo rekli, da imaš nizko samopodobo, da iščeš potrditev na anonimnem forumu oz. da če bi bil tako zadovoljen sam s sabo, ne bi čutil da o napišeš oz. ne bi odgovarjal na provokacije itd…

Če kogarkoli kurcaš pa spet isto, imaš zamero. Če kurcaš “moškega” tukaj, si mu nevoščljiv, imaš zamero do očeta oz. si prikriti homoseksualec. Če kurcaš žensko si razočaran samec, spet prikriti homoseksualec, imaš mehkega tiča, so te vse zavrnile in nobena te noče.

Če se oni pohvalijo si s tem še dvignejo avtorireto, ugled, kredibilnost. Samozavestno se uprejo provokaciji in jo zatrejo, sploh če se tip na to več ne odzove, so prepričani, da so ga sesuli, da se je zavil v molk. Če še kaj pisne nazaj so mu pa stopili na rep. No sej dobro si dojel logiko, za vse sta dve razlagi, pri sebi izberejo najboljšo, pri drugi najslabšo, nesposobni tretjega zornega kota jasno 🙂 Aja, če pa napišeš, da greš (še predno kaj pametnega spet odgovoriji), ravno zato, da ne bodo mislili, da so te utišali z močnim argumentom, se pa spet delaš pomembnega. V glavne, boj z bedaki je vnaprej izgubljen, je kot prepir z norcom, ki vedno “zmaga” s smehom oz. močnim režanjem v prepričanju kako je nadmožganil vse 🙂 Pol gre pa še napisat, da ima izobrazbo…

Najbolj jih seveda vrže iz tira, ko se vsake toliko kak samski opogumi in nam tu pa tam servira kakšno zanimivo prigodo iz svojga sex lajfa. Tega najbolj ne presenejo, zmeša se jim. Takrat bo največji naval vezanih resnežev in tip se lahko kr v naprej pripravi na najbolj nespodobne žalitve in označbe, ki jih ta forum premore.

Normalen človek bi se vprašal, zakaj bi bil srečno vezan moški obremenjen s spolnim življenjem drugih, če pa ima doma tok perfektno ženo, postavno, ki mu z veseljem tudi večkrat nastavi ? In noben od nas samskih “nesamozavestnežev” ne dela tok enga cirkusa iz tega, zgražajo se samo “srečno” vezani 😉

matjaži je napisa:
Capo Primož, za vse, ki se pritožujejo, predlagam zastonjski izlet na morje in betonska obuvala. :)”
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10512199,10518828#msg-10518828
Ta tip je zelo nevaren, dolgo igra otročka, ima zelo veliko plasti, polne smeškov, navidezne “dobre volje”, če bo pa kdo dovolj olupil tega sociopatka, zna biti zelo nevarno, saj se mu lahko sname. V omenjeni temi ga je nekaj tako zafrustriralo, da se mu je že zbudila ostudna želja, seveda je dodal nasmešek, za vsak primer. To kar je napisal namreč pomeni, da nekoga umoriš, [img]http://lowres.cartoonstock.com/entertainment-subuteo-subbutteo-football-gangster-hitmen-mwi0001_low.jpg[/img]zaliješ mu noge v beton in vržeš zvezanega v vodo, tako dela oz je delala mafija nad katero se tihi matjažko tudi zelo navdušuje, saj se sam ne zna postaviti niti za kos kruha. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=concrete+shoes

Večjih žalitev, ko si jih ti pisal jih ni še nihče na tem forumu, zato si bil tudi ob Sadni račun.
Vsako pisanje razumeš kot hvalisanje (to se vidi tudi iz citiranega) , ker tudi sam drugega ne pišeš kot samohvalo, zato se počutiš skrajno prizadetega, če še kdo drug karkoli napiše. Takrat zasiješ v “polnem sijaju” svoje neotesanosti in se nisi več sposoben kontrolirat.

Glede na tvoje opisane “seksualne uspehe” me sploh čudi, da imaš še čas tule pisarit ob vseh mogočih urah. Spotikaš se ob vse in vsakogar in kar ne veš kam bi sam s sabo. Brenčiš tule kot vešča okoli luči v vedno istih krogih….

matjaži je napisa:
Capo Primož, za vse, ki se pritožujejo, predlagam zastonjski izlet na morje in betonska obuvala. :)”
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10512199,10518828#msg-10518828
Ta tip je zelo nevaren, dolgo igra otročka, ima zelo veliko plasti, polne smeškov, navidezne “dobre volje”, če bo pa kdo dovolj olupil tega sociopatka, zna biti zelo nevarno, saj se mu lahko sname. V omenjeni temi ga je nekaj tako zafrustriralo, da se mu je že zbudila ostudna želja, seveda je dodal nasmešek, za vsak primer. To kar je napisal namreč pomeni, da nekoga umoriš, [img]http://lowres.cartoonstock.com/entertainment-subuteo-subbutteo-football-gangster-hitmen-mwi0001_low.jpg[/img]zaliješ mu noge v beton in vržeš zvezanega v vodo, tako dela oz je delala mafija nad katero se tihi matjažko tudi zelo navdušuje, saj se sam ne zna postaviti niti za kos kruha. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=concrete+shoes%5B/quote%5D

Ja, nevaren, to, mafijozo, hočem, da se me ljudje bojijo, da lahko uveljavljam svojo voljo in vršim neomejeno moč nad njimi! Pa mi vendarle uspeva. 😀 Samo trenutek, sem pospravil nož, nisem več nevaren, brez skrbi lahko naprej pišeš….

Ah, ne, če bolje pomislim, sem še vedno nevaren, ampak samo ženskam s svojim prikupnim ubijalskim šarmom. Če ne verjameš, pa kar vprašaj Senzo, Ano, Lepolasko ali pa Skelo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nene ti nisi nevaren, kot bi rad bil. Ljudje se te ne bojijo, niti te ne spoštujejo, ne novi, ne stari. Si samo pasivno agresiven revček, k ne veš kako bi prišel do uveljavitve. Tukaj na forumu to poizkušaš s selektivnim laskanjem določenim profilom žensk, pač odvisno katere so na sporedu/preostale. In pa tvojo kvazi analizo k je prav patetično smešna, morda bi kdo diplomiral iz tvojega lika, ker stvari k pišeš so na trenutke tako komične, da je za posrat, čeprav naj bi izgledalo učeno.

Ti si tisti potlačen sociopatek, k tukaj preko foruma išče kaj neki je s tabo narobe, zato imaš močno potrebo, da vsakega preanaliziraš, s tem upaš, da boš ugotovil tudi vzrok svojega stanja, katerega se trudiš nenehno potlačevati in si natikati masko veselega matjažkota a znotraj ti kar vre nepredelanih travm in zamer. Sem pa tja pa te kaj tako špikne da prodre do tipkovnice in potem prebiramo tvoje spolne frustracije. Se zlo verjetno ne boš nikoli tako razhudil, da bi karkoli naredil, samo pravim, če bi imel ti možnost, bi vse te frustracije krvavo “sprostil”, samo na srečo je nimaš 🙂

Večjih žalitev, ko si jih ti pisal jih ni še nihče na tem forumu, zato si bil tudi ob Sadni račun.
Vsako pisanje razumeš kot hvalisanje (to se vidi tudi iz citiranega) , ker tudi sam drugega ne pišeš kot samohvalo, zato se počutiš skrajno prizadetega, če še kdo drug karkoli napiše. Takrat zasiješ v “polnem sijaju” svoje neotesanosti in se nisi več sposoben kontrolirat.

Glede na tvoje opisane “seksualne uspehe” me sploh čudi, da imaš še čas tule pisarit ob vseh mogočih urah. Spotikaš se ob vse in vsakogar in kar ne veš kam bi sam s sabo. Brenčiš tule kot vešča okoli luči v vedno istih krogih….[/quote]
In dobil sem nazaj račun, zdaj imam pa še možnost, da postanem vaš nov moderator. Čudno kako mi Primož zaupa tok odgovorno delo, če je vse kar si zgoraj naštel o meni res 😉

Da nisi ti res mislil, da mislim kok si BAD BOY 🙂 Ma vem da si lulček, samo fantaziraš kako bi bil bad boy. Prikazal sem tvoje skrite (morilske) fantazije, sploh ko se nekdo pipne ob tvoj napleten ščit. Nevaren si samo v smislu, da če se bo nekomu dalo s tabo ukvarjat in ti bo pokazal ker lulček si, (sedaj si se ogradil s pomočjo lažnega razumevanja človeške psihe, tako da te lastni obrambni mehanizmi varujejo pred tem, da se ti sname), da se ti bo snelo in ga boš hotel kar ubiti v zamaknjenem stanju oz razcepljeni osebnosti, v tem stanju/osebnosti nisi sposoben niti tega. Sedaj živiš v lažnem superiornem stanju. Kako ti je vse jasno, kako vse veš, potrditve pa iščeš tudi tukaj na forumu preko prisilnih enosmernih analiz/zaključkov. Vsi so zgube, ti si zmagovalec kajne. Je pa zanimivo kako si ob 0 rezultatih na vseh področjih dejansko lahko zamisliš tako zmagovalno sliko o sebi. Nore so sposobnosti človeškega uma, priznam.

Šolski primer kontradikcije oz. nekonsistentnost izjav še neodkritega literarnega “vele uma” 🙂

Keksić

Upam, da sem naredil vtis na ženske, ko sem s tem prefinjenim slogom odpisoval Keksiću, kjer vsak moj stavek skorajda poezija. Da jim bom še bolj simpatičen, kakor jim že sem, če sem jim sploh lahko še bolj? Mater, kak sem jaz pameten, preveč za pogovor s Keksićem. :)))

Upam, da sem naredil vtis na ženske, ko sem s tem prefinjenim slogom odpisoval Keksiću, kjer vsak moj stavek skorajda poezija. Da jim bom še bolj simpatičen, kakor jim že sem, če sem jim sploh lahko še bolj? Mater, kak sem jaz pameten, preveč za pogovor s Keksićem. :)))[/quote]

Ti ne razumeš koncepta več dimenzij ene trditve. Še enkrat, jebemti kdo me plača za to, da se z otroki ukvarjam ? Pa ajde rečmo, da sem od tega foruma tud kdaj kaj zanimivega potegnil, pa malo vrnem v sistem 🙂

No pa dajmo še enkrat…

Pogojno si nevaren in to zelo. Samo ko si to prebral se ti je tako fajn zdelo, da nisi prebral poante. Ti si tipičen potlačenko, k boš imel celo življenje to globoko zakopano in boš srečen v (nevednem) raju. S tabo se zelo verjetno noben v življenju ne bo ukvarjal, ker si nezanimiv, požeščen, večno napol resen, napol nasmejan, vedno imaš ta izhod, da si se le hecal, saj se ne upaš/znaš postaviti za nobeno stališče, v resnosti, tako se zaščitiš pred morebitnimi batinami/konflikti oz. odkopovanjem globoko pokopanega. Tako, da boš zelo verjetno celo življenje en ubogi matjažko (papcal, pupal), navidez dobre volje, izogibal se boš konfiktnim situacijam. Na faks ne boš šel, sploh pa ne na filo oz med, ker tam bi ti lahko dokazali ker bebček si pri teh analizah oz bi morda spoznal svoje bistvo, kar si jasno ne želiš, tako boš raje živel v prepričanju koliko veš in znaš in boš srečen. Verjetno bo za tebe celo življenje skrbela druga (ženska) oseba oz. družba in boš lepo večni peter pan.

Vendar, če se bo nekomu dalo ukvarjat oz. mu boš dost stopil na žulj, mu bo morda interes, da ti razbije te tvoje obrambne mehanizme, ti pokaže kaj si v resnici in če boš prišel do tega spoznanja, k je sedaj zavito z neštetimi obrambami, k so dokaj preproste, vendar se nobenmu ne da s tabo ukvarjat, se ti zna utrgati, pa ne tako kot bad boyom, mafijcem ipd, ampak tistim, k gre v kino oz na maraton, tisti revčki, k so jih celo življenje poniževali, notri jim je pa vrelo. No tam tem forumu se kdaj pa kdaj kdo dotakne tvojega bistva in nam nehote, kao v zajebanciji, smeški, hihi, hehe, :)))))) skrite sobe tvojega mračnega uma. No tok sem se še trudil pojastnit (ostalim), ti si itak izgubljen. Zamudil si vlak za odraslost, sedaj boš otroček do smrti, če se bo komu dalo ti pa zna pokazati kaj si, samo bi bilo treba v uživo, posvetiti čas, tukaj po forumu se vedno izmotavaš nekaj.

Keksić, dobro, da to ne boli, če manjka kak kolešček, a ne? Tudi Kulturnežu dobro uspeva. 😉

Pi*da si ga dobr naštudiru, vsaka ti čast.

Pa sta me, marička.. 😉

P.S. Glej na te tvoje fore odgovarjat (k ji povsod umestiš), komentirat… Ti to seveda razlagaš, da kao ne opazim, da se ti kao norčuješ oz te kao “sarkastične” pišeš a v resnici so žalostinke. Samo ti vedno pišeš oboje hkrati, po en strani si želiš nekaj dejansko zagovarjat, argumentirat in to objektivno oz. nepristransko analizirat, zraven malo smeškotov namečeš, malo čustvenih “(pod)analiz”, zapečeš še z raznim debilnim besednjakom in imaš polno vrat iz katere lahko pobegneš k mamici. Veš zakaj se s sploh s tabo ukvarjam ? Oz sem se ? Zato ker ta tvoj šmorn analiz/”zajebancije” vsiljuješ/posiljuješ povsod, cel forum te je poln, pa že tako ga ni nič zato se mi smešno zdi, da sploh rabi moderatorja, za teh 5 uporabnikov 🙂 Več kelarnejv kot gostov. S tabo se noben ne ukvarja, jaz sem se žrtvoval, samo vidiš kako gre, nisi sposoben bit ne eno ne drugo, samo vrtavka.

In moram reči, če se fokusiram le na moški del tega (pod)foruma, da si eden najbolj nevednih bebčkov, v smislu da se ne zavedaš kaj si, kaj ne, kam spadaš, kaj ne. Imaš najbol popačeno sliko od sebi na tem podforumu, to lahko rečem. Velika večina, če ne vsi, napiše marsikaj, včasih zares, včasih za hec, utrinke. Priznajo tudi napake oz. da so se utegnili zmotiti, sploh npr. Matkič. Spider ima sicer svoja stališča, vendar jih zagovarja, ve in tudi pove, da ni nujno, da ima vedno prav. Potem Robi je sedaj užaljeno odšel, ker ja “odstopil”. Primož se ne bo nekaj preveč osebno spuščal, saj mora paziti na vsaj delno profesionalnost. Nekulturni pač pove kot je, kratko, jedrnato, vemo kaj je, kaj ni, kar ve tudi sam. Pol kdo je še tukaj. Razni multinicki, to pustimo, ker niti spola ne vemo.

Potem si pa tukaj ti. Vedno imaš “prav”, če te kdo najde, se izmuzneš s preusmeritvijo pozornosti, smeškom, vicom, daleč najbolj priljubljen antiargument ti je seveda ad-hominem, skušaš analizirati avorja posta, prvo seveda zamorjena mati, odcoten oče, impotenca (le to pač poznaš, verjetno osebno), potem njegove (ne)izkušnje, čustva, probaš zaliti s tebi sarkastičnimi izjavami, vse da se izmuzneš iz kakšne debate, kjer bi se bognedaj dokazalo, da nisi imel prav. Še najbolj smešno je ko v isti temi zagovarjaš eno plat, ko morda na tisti popušiš, skočiš na drugo, kot vrtavka, zraven se pa bebavo smehljaš a to je samo navidez, znotraj te žre žalost zapuščenega/nezažljenega bitja (probal si vse recepte pri ženskah a noben ne dela:), saj te razumem, zato sem ti napisal, da poišči pomoč, sedaj ti morda še utegnejo pomagati 🙂 No za povrh se pa močno trudiš, da bi izpadel kot srečno poročen moški oz. Don Juan oz visokoizobražen, pa ne veš kako patetično vse izpade. Podobno kot piflar, k ni bil nikol zunaj, samo na TV je gleda, potem pa se poskusa obnašati frajersko. Tko če bi bil kar je, bi bilo pač njemu primerno, a hoče izpasti COOL, to je pa patetično, da bolj ne more bit. No daj če boš pohitel lahko napišeš še kaj resnega, lohk zahec, lohk kej konkretnega. Al kaj bi rad, osebno ? Razum, čustva, želje ? Vsega po malo in enkrat tko enkrat drugač ? A je črno al belo ? DA. Črno/belo. Sem rekel! 😀 TO je tvoj stil.

Kok te šola tle, lol, kruto.

Tako je. Kdo bi ti lahko oporekal, lahko samo pritrdilno napišem, ko bom pa imel 1 uro časa, pa še preberem tvoj pamflet, ki kaže nesposobnost strniti stavke v bistvo, jedro. Skratka, tvoje kvalifikacije zahtevajo sogovornika z doktorskim nazivom (te boš našel v posebnih ustanovah, z malo sreče tudi tak bel jopič, ki se zadaj zapenja 😀 ), zato ne vem, zakaj se obračaš na “forumske bebčke”, razen če še sam nisi večji, pa to brez narekovajev? Ker črta med “genijem” in norcem je zelo tanka, a ne? 😉

Če čš si vzemi čas sedaj, samo povej, če čakam, med tednom se ne mislim s tabo zajebavat, ti imaš to verjetno kot šiht 🙂 Če se tebi napiše na kratko, jedrnato, seveda ne razumeš in lahko kaj hitro rečeš, da je človek preprost, da kaj več od preprostih stavkov ne zna skupaj spravit, kot to očitate nekulturnemu tukaj 🙂 Če se ti pa bebčku posveti malo več časa, pa spet rečeš, da človek ni sposoben strniti stavke v bistvo, jedro. Šahmat kajne, je mamico zašil. Jah veš kako je, forum je dobra stvar, da vidiš kako ljudje razmišljajo, kaj razmišljajo, kaj jih moti. Forumi so dobri za utrinke, razen ti prideš potem to nekaj kvazi analizirat in tukaj se žrtvujem, da ljudem povem, da si blefer, da ne bo kdo dejansko mislil, da je nek strokovnjak na forumu. Treba je to poudariti. Vsaj svoje pove in je. Eni so super, tak kot ti pa takoj ad-hominem udaru na anoninem forumu, če ti potem da človek na izbiro, pa dajmo ad-hominem, ni spet nič. V glavnem skokec si, nič drugega. Aja še to, če bi rad jedrnate, strnjene stavke, le povej. Lahko ti vse samo s ključnimi besedami napišem/odgovorim, le povej že lelje, ne DA/NE, hihih, res, zahec, analiza :)))))))))… No povej, te čakam al ne ?

No ti dam malo brezplačenga znanja. Si falil zgoraj spet, si vse povedal kok maš šol. Ni nujen doktorski naziv 🙂 Ne razumeš/poznaš te preproste besedne zveze, do si že zadnjič dokazal, ti najdem vir kero glupost si zapisal že zadnjič ? Za zadnje darilo, že tako si me koštal lej kok časa=denarja. Razlika med genijem in norcem je 🙂 Kako naj vem, če si rekel, da sem bebček, to bi moral ti povedati, k se maš za genija, k seveda lahko sarkastični preklopi na norčka, tako se lahko prostovolno premika po skali, odvisno kaj mu ustreza, za zabavo in/ali učenje 🙂

Če čš si vzemi čas sedaj, samo povej, če čakam, med tednom se ne mislim s tabo zajebavat, ti imaš to verjetno kot šiht 🙂 Če se tebi napiše na kratko, jedrnato, seveda ne razumeš in lahko kaj hitro rečeš, da je človek preprost, da kaj več od preprostih stavkov ne zna skupaj spravit, kot to očitate nekulturnemu tukaj 🙂 Če se ti pa bebčku posveti malo več časa, pa spet rečeš, da človek ni sposoben strniti stavke v bistvo, jedro. Šahmat kajne, je mamico zašil. Jah veš kako je, forum je dobra stvar, da vidiš kako ljudje razmišljajo, kaj razmišljajo, kaj jih moti. Forumi so dobri za utrinke, razen ti prideš potem to nekaj kvazi analizirat in tukaj se žrtvujem, da ljudem povem, da si blefer, da ne bo kdo dejansko mislil, da je nek strokovnjak na forumu. Treba je to poudariti. Vsaj svoje pove in je. Eni so super, tak kot ti pa takoj ad-hominem udaru na anoninem forumu, če ti potem da človek na izbiro, pa dajmo ad-hominem, ni spet nič. V glavnem skokec si, nič drugega. Aja še to, če bi rad jedrnate, strnjene stavke, le povej. Lahko ti vse samo s ključnimi besedami napišem/odgovorim, le povej že lelje, ne DA/NE, hihih, res, zahec, analiza :)))))))))… No povej, te čakam al ne ?[/quote]

Hvala, ta je krajši. Namen forumskih replik je kratko-jedrnato, iskrivo, ne utrujanje. 😉 No, sedaj lahko utrujaš ob tej pozni uri, tako da če bo me kdaj nespečnost dajala, se bom spravil čitat zgornjega in spreobrnil post v kaj pozitivnega. 😉

Torej, kratko in jedrnato, ker imaš malce “daljšo lajtungo”, saj ti ne potegne, vidim, čeprav se trudim, da se ne boš vnemar trudil. Dialog terja osnovno kulturo oz. spoštovanje med sogovrnikoma, in če si ti rasel v držungli skupaj z Nekulturnežem, s katerim sta postala lijanska akrobata in velika prijatelja v ne-kulturi, ti verjetno noben pameten človek ne bo odgovarjal? Tako da vsaj 1x vklopi tisti nekaj (kulturnih) sivih celic in razmisli, zakaj ti nekdo ne odgovarja na vprašanja. Ker uporabljaš džungelski jezik, ki ga nihče ne razume… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close