Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjažkove kvalifikacije

Matjažkove kvalifikacije

Še kr ni šov spat. Pa tok enih obveznosti ga čakajo danes 😀

Jaz to dobro razumem, ti se vedno zatakneš z eno “globoko” analizo, ki je vedno pravilna že na prvo žogo kajne.
Večina replih je kratkih, jedrnatih, dokler se ti ne userješ priti ene trditve postavljat. Včasi se kdo žrtvuje, da ti pove ker bedak si.

Se prav kultura je, da človeka žališ, da je neumen 🙂 Se tebi zdi kulturno, da skoraj vse na tem forumu obsodiš na podlagi enega stavka ? Meni osebno je vseeno, samo en ti mora povedat kar ti gre, ker si daleč od kulture, niti podprašanja ne zastaviš nikomur, na prvi post mu usekaš kaj je z njem narobe, naprej pa ne znaš zagovarjat, itak.

Kdo se oglaša, jaz dobro poznam to o čemer se ti trudiš govoriti, zato mi je smešno, k se siliš nekaj “strokovno” analizirat, pa mi zgledaš kot ugani kdo. Nič ni nerobo, da si preprost, po domače poveš, je pa smešno-patetično, če se trudiš izpasti strokovnjak, kar je jasno da nisi, ne po smeri, niti po stopnji izobrazbe.

Pa še če uporabim tvojo pribljubljeno ad-hominem. Kako si to tvojo kratko lajtungo unovčil, zakaj za… ne gre na faks, naredil bi ga za šalo, če jih dolgolajtungarji nabirajo kot borovnice, zakaj ne bi ti to naredil za hobby, bi malo profesorje podučil ? Resno me zanima.

KULTURA:
Matjašček ti sploh veš koliko (pod)vprašanj in vsega je treba, da si nek usposobljen…. sploh upa namigniti na kakšno situacijo k je morda pripeljala do določenega stanja ? Ti pa vsak ta drug post (ne glede na to kdo ga napiše, nov, star, m/) tukaj prebereš in takoj ustreliš “diagnozo” in to tako, da bi takoj zgubil licenco, kulturno ? Delaš se pa kot modrec foruma. Si zelo nevzgojen, koncepta kultura pa še spoznal nisi, uporabljaš ga spet, ko ti paše, da je tebi ugodno, lahko tudi ostali pričakujemo kulturni dialog ?

Matjažko bo še kaj ? Lahko bi se lovila kot dve miški matjažki, s temi smajlili, sarkastići ipd, samo sem mislil, da boš po vsem tem času sposoben en argument speljaljati do konca, tako kot treba, z repom in glavo, na tvoj željeni način, sem ti dal veliko opcij, nobene nisi izbral. Le skakal kot znaš, enkrat je bil razum, drugič čustva, vse ad-hominem seveda, strokovno ne znaš, poljudno si pozabil vire, osebnih izkušenj nimaš, tujih ne moreš dajati za preveliko referenco, drugega nimaš, na koncu smo bili pa pri kulturi, področju na katerem si največji aberveznik tukaj na forumu. Takoj ustreliš, a sploh prebereš za sabo, ti misliš, da vsak multinick je ista oseba ? Maš mal paranoje ? Pride en, nekaj napiše, mu kulturno namečeš obsodbe dejanj prejšnjih oseb ? No bo še kaj ?

Matjažko je kot tisti, k karkoli se mu zgodi, pravi ONI so bili, no on ima keksiča, povsod ga vidi. Majažko danes si veliko opletal, povedal nisi nič, ene teze nisi zagovoril, le malo si razmetaval igrače, na koncu pa odšel ajat, bo mamica za tabo pospravla. Lepo pančkaj, zjutraj ti bo mamica čokolešnik in kakavček pripravila.

THEY

Matjažko, dal sem ti priliko, poglej koliko sem ti namenil (nobenemu tukaj se s stabo ne da ukvarjati več kot nekaj postov), da en izbran/poljubni argument zagovarjaš, EN, na kakršnokoli način, amaterski, osebni, profesionalni, kakor čš (tud ad-hominem kar se ne dela, pa ajde, če bi želel tako, bifejkso, bi šla pa tako…), nič, si preskočil na drug bregec in na drug in na drug… Tako vedno delaš, nekaj zdrmaš kot ta velk, da zgleda PRO, če je pa treba kaj globlje pa “mami…”. Skos sem ti govoril isto, da bi vsaj ENO stvar skušal pojasnit, pa si se pokakal, vmes šum metal, ki ga dolgolajtungar ni videl kajne. Nikakor se ne da iz tebe nič pametnega dobiti. Vse se ujema pri tebi, tok k si moški samo navidez, površinsko, tok močno so tvoji argumenti, kot piškav zob, sveder kar pade notri. Kot rečeno, cilj je bil, da publika vidi, da si en analfabet, imel si priliko, da me sesuješ na enem argumentu, pa nič, jasno, na koncu si uporabil KULTURO (še prej template, “bele jopiče”), da se če tega ni, se tega ne boš šel kajne. A zanimivo je, da na najbolj nekulturne poste med prvimi odgovoriš, kako to, če ti je KULTURA predpogoj, da se sploh dialog vzpostavi ? Aja ne, ti če vidiš nekulturo, prvi tvoj post/citat je “ta pravi” potem se pa samo še z igračami obmetava, čeprav se “sogovorniku” to zdi neumno in te želi opozoriti, da bi se rad sedaj normalno pogovarjal ali nič, ti še kar naprej mečeš igrače in se smejiš kako dolgo lajtungo ma, ker ti prigovarja, da se umiri, da bi se kaj resnega pomenila, ampak da ne vidi, da nisi (sposoben) dialoga, bi se rad le obmetaval kajne. Ene misli ne znaš speljati do konca, zakaj se sploh siliš pol ? Bod tih, preskoči nekulturne poste in je, enkrat eno drugič drugo, zato tudi v življenju nič ne dokončaš, si Tinko Polovinko, edino palačinke z marmelado, od mamice sebeda, vedno do konca poješ, ostalo pa vse napol.

Eh ni nobenega odmeva, že pozna ura, sedaj tudi jaz grem, sem še čakal, da me ne bo obsodi, da sem spizdil 🙂
No ja, nič drugega ni bilo za pričakovati od našega otročka, peter pana, kako mu je udobno v tej naši družbi, kdor nima pamet ma pa srečo, bedaki so dokazano srečnejši in imajo občutek, da ogromno vejo. Sedaj vem zakaj se nobenmu ni dalo z njem ukvarjat. Človek si dejansko osebno laska, če se nekdo z njem ukvarja, namesto da bi to cenil, to smatra kot svoj vpliv nad drugimi. A pri vsej tej pameti oz ultrakratki lajtungi, ni dojel, če bi hotel njemu kaj (do)povedati (misija nemogoče), bi mu pisal zasebno sporočilo, to mu pri vsej pameti ni padlo… Poizkusiti ni bil greh, še en dokaz več pač. No to je to 🙂

molimo za te tri, ki se na tej strani prepucavajo:
Oče naš, ki si v nebesih

Sveta Marija milosti polna, gospod je s teboj
….

Večjih žalitev, ko si jih ti pisal jih ni še nihče na tem forumu, zato si bil tudi ob Sadni račun.
Vsako pisanje razumeš kot hvalisanje (to se vidi tudi iz citiranega) , ker tudi sam drugega ne pišeš kot samohvalo, zato se počutiš skrajno prizadetega, če še kdo drug karkoli napiše. Takrat zasiješ v “polnem sijaju” svoje neotesanosti in se nisi več sposoben kontrolirat.

Glede na tvoje opisane “seksualne uspehe” me sploh čudi, da imaš še čas tule pisarit ob vseh mogočih urah. Spotikaš se ob vse in vsakogar in kar ne veš kam bi sam s sabo. Brenčiš tule kot vešča okoli luči v vedno istih krogih….[/quote]
In dobil sem nazaj račun, zdaj imam pa še možnost, da postanem vaš nov moderator. Čudno kako mi Primož zaupa tok odgovorno delo, če je vse kar si zgoraj naštel o meni res ;)[/quote]

če si že zamenjal nick, še nis dobil mojega privoljenja v moderatorstvo, obstaja še en korak, za katerega veš, ampak tuidi skozi to boš moral iti. Ni pa nujno, da boš šel skozi test, tako pač to gre v življenju.

Dokler ne narediš vseh testov, ne moreš v naslednjo stopnjo.

Mi je pa všeč,d a se ljudje vsaj trudijo.

ptimož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Grem stavit, da bi bil boljši moderator od Robija…

Fatal error ! Brain not found !
01:19 – a hard disk drive malfunctions
01:25 – a hard disk drive malfunctions
01:32 – a hard disk drive malfunctions
01:35 – a hard disk drive malfunctions
01:35 -a hard disk drive malfunctions
01:51 – a hard disk drive malfunctions
02:22 – a hard disk drive malfunctions

Keksić, a to ti je spet koleščka kaj prijelo s temi samopogovori, in so se tam po pol tretji uri zjutraj spet začela vrteti, ko si šel spat? Ti je verjetno že mama rekla, da ko spiš, si najbolj posrečen, danes malo poskusi s hladnimi obkladki, ter morda za razliko s česanjem v desno na vse zgodaj, ker se očitno vedno v levo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, da ne boš rekel, da sem nesramno šel oz. te moril sredi noči. Ti dam še zadnjo možnost, da si izbereš en argument, zagovarjaj ga na en poljubni način, kakorkoli želiš, si želiš ? Ali se boš fokusiral na slovnico, kulturo, sarkazem ? No daj, izberi si en argument in ga zagovarjaj, bi rad strokovno/amatersko ali ad-hominem ? Imaš svojo temo, daj tukaj nekaj resnega napiši in zagovarjaš, imaš odlično priliko ali bi se rad še naprej obmetaval z igračami ?

Avtor: matjazko
Error: Fatal error ! Brain not found !

Saj nam je jasno kakšno razmerje imaš z mamo, ni treba biti tako očiten no 🙂 Kaj ti je danes pripravila za zajtrk ? Si jedel dobro, tako kot včasih ? Nobena ne ve bolje kot mama, kajne ? Saj poskrbi, da si dobro naspan, zjutraj počesan, umit, zrihtan, oblečen in skrbno nahranjen, kaj bi brez mame 🙂

Daj matjažko pohiti no, samo zaradi spoštovanja in kulture sem še prišel pogledat, če imaš kakšen (en) argument za zagovarjat oz. kakšno vprašanje, da se ne posloviva tako, da enga sploh ni na drugi strani “dialoga” 🙂 Bo šlo ? Argument ? Ali bi se raje o slovnici, kulturi pogovarjal ? Bi se morda osebnostno meril? Te zanima kakšen moj oseben pogled, morda splošno opažanje, strokovni argument, poljudno sporočilo ? Morda moja osebna izkušnja oz. situacija, kar vprašaj. Eno stvar si izberi, pa tisto predelamo in končamo. Te zanima, če živim z mamo ? Te zanima kdaj sem nazadnje seksal ? Ali te zanima kako vem, da nimaš nobene fakultetne izobrazbe, da se ne boš še naprej motil ? 🙂 No ti samo izberi, pa samo eno stvar, ker je že preveč odprtih tem/vprašanj ostalo, na katere si “odgovoril” z zastranitvami oz. preusmeritvijo, da si se izognil odgovoru. No kaj bo zadnja tema ? Karkoli si boš izbral, bom na tistem gradil, v isti temi, slogu odgovoril No kaj bo ? Kratko in jedrnato, daj, eno stvar. Ali boš ostal v brlogu, se le nasmehnil in zaspal ?

Če ga spoštuješ, potem na njegov odgovor počakaj, ne pa da tečnariš za njim vsakih 10 minut. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dober psiholog, bi sestavil odgovor v manj kot petih minutkah. Tale “strokovnjak” pa očitno rabi za to več ur.

Mogoče ravno zdaj bere Mikijev zabavnik. Ali nekdo, ki bere Mikijev zabavnik, ne more bit dober psiholog? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma sledi on vsemu kar pišemo zdej, nč se bat. Ko pride nazaj ve vsak moj komentar na pamet, še za tri tedne nazaj, če je treba.

Hehe, govori, da nimam kvalifikacij in ne izobrazbe za psihiatra, pa se kljub temu vedno obrača name za pomoč s stoterimi verižnimi posti in ob vseh mogočih in nemogočih urah, kjer apelira na moje strokovne odgovore. 😀 Ampak se ne zaveda, da tudi psihiatri še niso iznašli zdravila za prismuknjenost. 🙂 Jaz bi mu priporočal hladne obkladke na senčne strani glave, pa metin čajček proti vznemirjenosti. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Told you 🙂

Mogoče ima samo dober spomin. 🙂

Hehe, govori, da nimam kvalifikacij in ne izobrazbe za psihiatra, pa se kljub temu vedno obrača name za pomoč s stoterimi verižnimi posti in ob vseh mogočih in nemogočih urah, kjer apelira na moje strokovne odgovore. 😀 Ampak se ne zaveda, da tudi psihiatri še niso iznašli zdravila za prismuknjenost. 🙂 Jaz bi mu priporočal hladne obkladke na senčne strani glave, pa metin čajček proti vznemirjenosti. :D[/quote]

No tak “argument” oz slog si si (posredno) izbral za zadnjič, prav. Kulturnež ima prav, vedel sem, da bereš, zato sem napisal, da ne čakam. No kot obljubljeno. Si imel dovolj časa, za vsak primer, smatraj to kot moj zadnji odgovor, čeprav verjamem, da me boš še vedno povsod iskal, kogarkoli že povsod vidiš/iščeš 🙂

Ne samo, da nimaš najmanjših kvalifikacij (čeprav si želiš, da bi se tako zdelo), sploh ne veš kaj je to psihiater, kaj rabi, ne ločiš med psihiatrom, psihoterapevtom in psihologom. Že potrebne izobrazbe za posamezni poklic ne znaš pravilno napisati, kaj šele kaj več. Pravzaprav nimaš niti podobne stopnje izobrazbe, katerekoli! Če bi si za zadnje izbral, da ti pokažem, kaj si narobe citiral in s tem jasno pokazal kok veš/maš (o) tem/tega, bi ti, pa si nisi, čeprav sem ti še posebej ponudil. Odgovarjal si v poznih urah, zato sem ti tudi sam takrat namenil čas, dokler nisi šel pančkat, saj ne vem kaj so tebi normalne/mogoče/nemogoče ure, sem se ti zavoljo zaključka zadeve, podredil, upal, da predelamo na mestu, tudi sedaj sem ti dal podaljšek, pa nič. Si smuknil na drug pol “pogovora”, polno vprašanj si jasno pustil odprtih, tvoj kontra argument je bil “kolešček, lajtunga, priskumknjenost”, rešilne bilke pa sarkazem, smeškoti in sklicevanje na (ne)kulturo, ko ti je pasalo, prej ko si upal da boš nekaj povedal/zadel, te ni to nič motilo. Nisi pa nič posebej izpostavil, citata, argumenta, le nasploh, saj je tako najlažje kajne. Zato sem ti dal možnost, da si izbereš eno stvar, karkoli, pa ni šlo, ker ne bi mogel skakati. Spet si na začetku, če se nekdo s tabo želi ukvarjati je z njem nekaj narobe, v zadnjem postu si si za razlog izbral vznemirjneost, poleg prismuknjenosti. Oziroma si razlagaš, kot da se obračam nate za pomoč (oziroma morda si se pa spet pohecal, odvisno ali si zadel ali ne kajne ) 🙂 Še zadnjič, poanta je bila za ostale, če ne bi ti pisal zasebno kajne, da vidijo kakšen blefer, aberveznik in analfabet si. Karkoli se trudiš zagovarjat se ti slej ko prej podere kot hišica iz kart, že znotraj iste teme ali celo posta, tudi povedi. Enkrat si strokovnjak, drugič se ljudi ne da matematično zmodelirati, potem si kulturno surov z obsojanji/zaključki, če nekdo gradi na tej osnovi, ti proba znotraj tvoje drekaste debate, k jo sam začneš, dokazati, da se ti že lastne predpostavke ne izidejo, praviš, da se drekanja ne boš šel… Ni zmage s tabo, vajen mamičinega kakava, razumevanja in brezpogojne ljubezni, vedno ti prikimava in te občuduje, forum ti je le podaljšek tega, vendar sem pa tja se najde kakšen, k proba ostalim pokazati, da si neveden šarlatan, k hoče izpasti vse kar ni. Še za bonus sem ti ponudil tvoj priljubljen ad-hominem, pa tudi to nisi bil sposoben. Nič ne spelješ do konca, Tinko Polovinko.
No lepo bodi, še zame pomoči piškotek v kakav, ko ti ga bo mamica prinesla naslednjič, za danes si to že obkljukal, sedaj bo kmalu kosilce, to bo vesel trebušček, vse tri potrebe boš zapolnil danes, za četrto pa se ti morda nasmehne upanje na forumu, saj si brez kriterijev a še vedno ni nič, še take bežijo od tebe, kriviš pa jih, da imajo preveč indeksov in paragrafov. Take k bi tudi ti vzel imajo samo eno zahtevo, da moški ni kot ti, ti pa to prevedeš, da so preveč zahtevne 🙂

Dal sem mu nešteto možnosti, da kakšne argument spelje do konca, zagovarja, samo to jasno ne zna. Na koncu sem mu ponudil tudi ad-hominem, ki ga obožuje (čeprav je to…), pa ni bil sposoben. Tako da moja poanta je, da je Matjažko brezveznik, analfabet, k se trudi izpasti učeno, se pravi je hujši od bifejskih modrecev, tam saj veš zakaj se gre, ne hodijo v belih haljah v bife, no kaj veš, sedaj sem mu pa dal idejo… Vsaka bitka z norcem je vnaprej izgubljena, ker si bo vse razlagal sebi v prid. Se ukvarjaš z njem, rabiš pomoč, maš kompleks. Ga ignoriraš, te je utišal. Daš argument, ti vrže ad-hominem, mu daš ad-hominem možnost, se kaj novega zmisli, da mu ni potrebno odgovarjat. V glavnem otroček. Produkt vemo koga/česa… Škoda, mord bi v drugačnem okolju odrastel. Tako pa je ostal na tej stopnji, samo ima tudi prednosti, norcem se bolje godi, saj se ne zavedajo 🙂 Lp.

molimo za uboge na duhu MON_a

Pravi badboy 🙂

Iz teme Moškost: http://med.over.net/forum5/read.php?124,10276358,10300754#msg-10300754

Tipu se zmeša, še smeškote pozabi, smrtno resen.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10276358,10300791#msg-10300791

Ženska intuicija:)

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10276358,10300798#msg-10300798

Nauk: ženske ne ga dražiti, niti v hecu 🙂

V tej temi so ga zelo dobro prebrali, še posebno Matkič, ki je takrat tudi dojel, da se z njem ne splača ukvarjat, tako da ga sedaj v vsej temah, tudi v tej, raje ignorira 🙂 Don’t feed the Troll pa to.

Zmagovalni citat:

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10276358,10299250#msg-10299250

Tako da o njem je že vse napisano, le poiskati se mora. Ta pametni so že odnehali. Ta novi se pa lahko v tisti temi dovolj naučijo, ni potrebno nove odpirat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close