Matjažkove kvalifikacije
Matjažko, kaj se ne moreš klopa znebit? :))
Doktorsko disertacijo piše z naslovom Matjažko, novodobni fenomen učenjaka in modreca, ki fascinira, navdušuje in zdravi. Zraven pa me “ignorira”, kot sam pravi, s tem, da z očitno razdraženostjo odpira verižne teme v mojo čast in vsako uro skozi cel dan z izrazito kompulzivno obsedenostjo in očitno osebnostno neuravnovešenostjo vsakič odpre po en esej, posvečen zgolj meni, ter vleče citate iz moje celotne forumske historije, ki jo z očitnim veseljem prečita (ni 2x za reči,da se še zraven ne dotika ‘tam spodaj’ ob vsem tem vznemirjenju, namesto da bi kako punco božal z rokami, ker besedičenje mu ne bo pomagalo, razen če si jo z medom namaže, ker o tem je že tudi sam pisal, da je jezik pri njem edina mišica, ki mu najboljše leti, brez dvoma, možgani to zagotovo ne morejo biti, saj ti nadzorujejo to mišico, ki je pri njem v praznem teku.:D. )
Zdaj vsaj približno razumem in sočustvujem s filmskimi zvezdami, če imajo zalezovalce in zasledovalce, ki so obsedeni z njimi. Ampak dobro, če gre samo za enega forumskega pavliho, še nekako gre, ker me osebno ne pozna, da bi mi prišel trkat na vrata in težit. 🙂 Je pa zabaven s cirkuškimi predstavami na področju dramatike iz mehiških nanizank, to mu pa je treba priznati, tako da bi ga moral Primož nagraditi z usnjeno medaljo sredi čela, ker dviga obiskanost, saj klovni znajo pritegniti pozornost. 😀
Matjazko je umski bolnik, ki ni, niti kdaj bo, seksal, še manj se šel partnerstva, imel otroke, itd. Sramoto si dela, ko se pretvarja z masko. V zemljo bi se pogreznil, ko bi ga videli brez. Brez izobrazbe. Brez denarja. Brez izkušenj. Z zunanjosti primerljivo gnilo notranjostjo.
Priti do teh zaključkov ni nobena umetnost. Dokazni materijal je sam podal. Stran od njega, je edini nasvet, ki ga lahko podam.
Klovn si ti, matjazko. Le zavedaš se ne. Se pa drugi.
Ti pa si pravi KEKEC
Operiraš na podoben način kot on oziroma ti vidiš še več, se mi zdi. :))
Operiraš na podoben način kot on oziroma ti vidiš še več, se mi zdi. :))[/quote]
So razlike. Matjazko sve to zaključi na osnovi enega prispevka. Kdo drug pa rabi leto dni. Ne zato, ker je manj sposoben.
Operiraš na podoben način kot on oziroma ti vidiš še več, se mi zdi. :))[/quote]
So razlike. Matjazko sve to zaključi na osnovi enega prispevka. Kdo drug pa rabi leto dni. Ne zato, ker je manj sposoben.[/quote]
Človek s časom pač postane expert oziroma si lahko le domišlja, da je. Če nekaj analiziraš, pač potrebuješ neke rezultate, ki analizo potrdijo za pravilno. Te povratne informacije pa na forumu običajno ni oziroma ne moremo vedet ali je resnična. 🙂
Matjažko (pa še kdo) je tako poseben … kot, da bi takšno šolo delal 3x dlje kot drugi
To pomeni, da bi se bolj poglobil v čtivo. :))
Daj no. Poročen je, ima odlično plačo in veleposestvo. In ja, na tvoje mnenje se požvižga kot pravi aristokrat.
Pri sklepu? :))
Daj no. Poročen je, ima odlično plačo in veleposestvo. In ja, na tvoje mnenje se požvižga kot pravi aristokrat.[/quote]
Jst se pa na take pravljice požvižgam.
Ženske imajo rade izključno denar in stabilnost. Jebe se jim za žrebce z dolgimi. Mogoče za ponucat’ potem pa ciao!
Če niso kokoši, nikoli k istemu.
Ti si kar domišljaj, da si imel prvorazredno robo.
Zakaj imam občutek, da ima Sadni oz. Nekulturni oz….. spet nov nik?
🙂
Saj si glavni, saj si.
Nisem. Opažam pa da se ti tudiš izpast neki več. Povedu sm ti čist na simple. Če znaš žensko zadovoljit, se bo še z veseljem vračala nazaj. Pa ni to nobena kura. Kure so tiste, ki seksajo z nekvalitetnimi tipi, takimi kot si ti, ker si niso sposobne dobit boljšega. Kaj ima tu zvestoba veze ? Šteje samo kaj ji lahko ponudiš.
Seveda se vračajo, sploh če se jim zalomi, potem zaprašen seznam pogledajo kje si so še pustile odprta vrata (z dvoumnimi besedami/dejanji) in potem začnejo peti https://www.youtube.com/watch?v=NTyWHSVIs8E.
Forum je zaprt za komentiranje.