Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Matura-angleščina

Matura-angleščina

Kako je slo danes vasim maturantom pri pisanju anglescine? Moja hci je totalno na tleh. V vseh letih ni nikoli pisala anglescine slabse od 3. Vecinoma 4. Danes pa pravi, da je bilo zelo tezko in nerazumno. Izgubila je vso voljo. V glavi si ze dela scenarije, ce nebo naredila mature. Tako sem zalostna, ne vem vec kako jo naj motiviram. Pravi, da ce je ze danes bilo tako slabo, kako bo sele v ponedeljek na slovenscini in potem naprej. Pisala pa je splosno maturo

Naš je zadovoljen. Je rekel, nič posebnega.

To so taki, ki za vsak test pravijo “joooj, nisem imel pojma”, “pisal bom cvek”, “joooj kolk je blo težko”…

Pol pridejo pa rezultati pišejo pa 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Nismo po župi priplavali, v vseh generacijah je isto. ;))

Ti jo potolaži, da če je bilo težko, bodo vsi slabo pisali, se bo nižal kriterij… Ocene so na koncu podobne ali pa višje kot v šoli. Jeziki je prednost, da snov nadgrajuješ, osnovo imaš, tako da ni nekega hudega učenja (beri piflanja).

Tudi moja zelo dobra v angleščini in je komentirala, da bo prvo polo slabo pisala, ker sploh ni razumela teksta. Drugo in tretjo polo je znala.

Naš je že itak slab v angleščini, stalno med 2 in 3, pa še trema ga je od začetka zdelovala,..tako da.., še tistega, kar bi v umirjenem stanju razumel, ni štekal. Sploh, ker je bilo takoj jasno, da gre za zelo zahteven tekst.
Drugo in tretju polo je menda znal. Bomo videli. Če uspe narediti maturo (danes po angleščini se že take grozote pogovarjamo), gre na FMF.

Naš je tudi rekel, da je bila prva pola težka in je rabil veliko časa, da je razumel…drugače pa ok.

pa eni pravijo, da je bila tako težka zato, ker so kao dijaki imeli med korono dovolj časa in so tam na ricu kao lahko nardil zdej maturo težjo, ker so se imel dovolj časa pripravljati …

Enako. In ni bila edina. Menda so opisovali neko bolezen na slušnem delu, pa se sploh ni slišalo in je odgovarjala nekaj na pamet. Je razočarana.

FMF je zakon. Dobra izbira. Samo nekaj malega angleščine pa je tudi potrebno znati.
Srečno.
🍀

New Report

Close