MAVRIČNI MI GRE NA ŽIVCE!
Meni gre že od nekdaj na živce, pa mi še na misel ni prišlo, da bi ga preganjala s kateregakoli foruma (čeprav je res malo čudno, da se toliko ravno tukaj zadržuje, ja, verjetno zato, ker je tu pač največja frekventnost! :)), ampak lepo enostavno preskočim njegove teme in kot da jih ni! Zakaj bi si človek paral dragocene živce še s tem?? :)))
Še vedno bolje to, kot pa tisti Razočarani od nevemkdaj že, ki je svoje nadležne in neokusne teme vedno zaključil s še bolj nadležnim hihhhiiihhh, ta pa je paral živce, ja… :)))
PU MI GRE NA ŽIVCE
Zakaj ne gre na kakšen drug forum? Naj kje drugje svoje neumnosti širi in z drugih forumov odganja ljudi stran!
Torej dragi forumovci:
Da ne bi šli slučajno na forum:
– nosečnost, če niste noseči
– velike družine, če nimate vsaj 8 otrok
– ljubezenski nasveti, če nimate srčnih težav
…. itd…
kajti na teh forumih nimate kaj iskati!!!!
Pa še to:
Če ste na enem forumu, morate vse poste obvezno prebrati, tudi od tistih ljudji, ki že v naprej veste, da se z njihovimi besedami ne strinjate. Preberite vse, potem pa se jezite, kako vam gredo nekateri na živce.
No, sedaj veste, kako to gre na teh forumih.
LP,
Lojza – forumovka, ki vedno vse prav napiše in ne gre nikomur na živce, zato imam pravico določat, kdo kam sme in kdo lahko kaj piše.
Pokec, MV celo Primožu gre na živce, ga je že večkrat opozoril! Zakaj? Ker že več let nonstop posiljuje z enimi in istimi temami, nezanimivimi in nepomembnimi, skuša zbujat usmiljenje, teži, pisari iste zadeve v različnih, vseh mogočih forumih, ki tja pač ne spadajo (ok, saj ne rabi biti zdaj razporeditev tem v forumih tako stroga, a kar je preveč, je pač vseeno preveč), skratka, z vsem tem niža nivo foruma, saj z njegovim navalom drastično pade povprečje umestnosti/zanimivosti tem – npr. če bi bila povprečna ocena zanimivosti nekega foruma 8, je potem, ko nekdo naštanca vanjo 100 “MV”-tem, povprečna ocena le še npr. 5-6, tako da s tem vedenjem precej niža povprečje foruma. Evo, to bi bila ena objektivna opredelitev, zakaj gre na živce, poleg tega da zaradi take invazije tudi pada preglednost.
Ampak dobro, sama sem osebno kljub tej svoji argumentaciji še vedno (liberalnega) mnenja, da pač ne klikajmo tisti, ki nas moti, pa je problem (relativno) rešen. Pojasnila sem le, zakaj bi komu utegnil iti na živce. 🙂