Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Max factor lipfinity

Max factor lipfinity

Odločila sem se da kupim ta izdelek da sprobam če je res tako čudežen kot vsi pravijo.Zaenkrat ga še nisem sprobala,zanimajo pa me vaše izkušnje.A je to res da drži skoraj cel dan?Ker sem se šla dons pozanimat za ceno in me je na rit vrgl.Če kupiš šminko z lip glosom,moraš kupiti tudi oljni odstranjevalec ker je baje zlepa ne odstraniš pa naj se še tako trudiš.Vse skupaj bi zneslo približno 4000 sit.Zanimajo me mnenja vseh ki ste lipfinity že preizkusile.

Thanks!

Ne vem kdo ti je natvezil, da vse skupaj znese 4000, no jaz sem za sminko in utrjevalec le te dala okoli 2800sit in vsak tolar je vreden, ker res drzi cel dan.Odstranim jo zvecer, res gre bolj tezko, nanesem na debelo kremo navadno na ustnice in obrisem-zdrgnem z vato, kar gre gre, porem pa pod tus in itak umijem obraz-problemov nimam

Noben mi ni natvezil!Poglej-šminka res stane okoli 2800,zraven pa morš vzet še odstranjevalec ki stane še dodatnih 1350 sit!!!Da se ne bi matrala z odstranjevanjem…

Ja sej mas prou, res stane toliko..sminka pa se tist da blisc naredi…
no jaz imam tudi to in ti moram rect, da nisem kej pretirano zadovoljna…cist prevec suhe ustnice mi naredi…in to pol ful grdo zgleda..se raj petkrat nadan namazem z eno jade sminko, kot pa da mam suhe ustnice..men ni vsec..ni vredno denarja sploh.,.

Se strinjam s Tyro. Prve pol ure je vse cool, potem se pa ustnice izsusijo in sminka se zazre v zareze ustnic.

Jaz pa moram rečt, da sem s to šminko zelo zadovoljna. Seveda moraš imeti pri sebi ves čas taprozoren “utrjevalec”, čeprav to ni utrjevalec ampak je v bistvu vlažilen gloss. Če tega ne mažeš gor, res rata vse skupi zlo suho. Pa tud ne sveti se več. Drugače pa ima sama šminka not utrjevalec, tko da je obstojna tudi brez “utrjevalca”, ki ga dobiš zraven. Glede odstranjevanja. Uporabiš lepo navaden odstranjevalec za make up in gre vse brez problemov dol. Men pomaga čist navadno čistilno mleko. Tko da se ne v stroške dajat glede odstranjevalca, ker ni potrebe.

Tudi meni zelo izsuši ustnice. Tistega glosa pa zmanjka precej hitreje, kot šminke. Prijateljice pravijo podobno.

…. in ko ratajo suhe, moraš spet namazati z glosom. Tako ponoviš parkrat na dan in je o.k. Svetlejše barve tudi zvečer ni treba dol spravljati, ker že skoraj izgine in se le še umiješ, temnejše pa. Jaz imam že tretjo in sem zadovoljna, vsaj na skodelicah ne puščam več svojih odtisov, otroke in moža lahko poljubim, ko odhajam, ne da bi bila družina pobarvana in počutim se urejeno.

Ce se moras veckrat mazat z glosom je isti k…. kot ce bi kupila sminko pol ceneje in bi se veckrat na dan z njo namazala…
urejeno se pa jaz pocutim zarad drugih stvari….

Jap jst tut slišala sodelovke, ki so zadevo spluvale. Izredno suho je… izsuši ustnice… res pa da prime pa orng… ena izmed njih je še tri dni ni spravla iz ustnic…

Glos se da kupit tud posebej tko da ni blema.Sem pa dons to kupila,sprobala in res je cool!Lahko sem ves dan urejena ne glede na to kar počnem.Smo mel med pavzo v službi malco pa sem jedla,pila…pa so me sodelavke samo čudno gledale kako to da mi ni šla niti malenkost dol šminka,medtem ko so vse ostale skupaj z žemljico jedle svojo šminko!

Tyra, sorry, sam nesramna ni treba bit. Kar se tiče urejenosti menda vse tukaj vemo, kaj spada zraven. Isti k… pa ni namazati se z vazelinom ali šminko. Za vazelin pač potrebuješ pet sekund (vzameš ga iz žepa in se pač namažeš) , pri šminki moraš pa imeti ogledalce, črtalo (če se želiš namazati lepo) in šminko, za kar porabiš nekaj časa več.
Sicer pa imaš lahko svoje mnenje. Dovoli pa, da ga imamo tudi drugi….

Ravno danes zjutraj so mi servirali kavico v skodelici iz katere je pila dama z zelo “kakovostno” šminko.

Lepo da si pokomentirala, meni se ni dalo-kapo dol!!

Jaz sama sem ugotovila, da mi najbolje ustreza, ce nanesem le sminko, vazalina pa sploh ne, res pa je da sminke ne dam pol kile, ker potem se res lusci, sicer katero sminko pa nanasamo na debelo?

Groza. Ustnice ratajo tako suhe in barva se nabira samo na nekaterih mestih. NIkdar več. Niti paleta barv ni kdove kaj.

Se kar strinjam s Tyro.Ocitno imamo razlicne izkusnje…pa vendar, sama se v minutki namazem s sminko in zgledam fantasticno…nekatere pac potrebujete vec casa:)))
Sicer pa tole zelo izsusi ustnice.
Glede urejenosti, jaz se pocutim urejeno tudi brez sminke, brez make upa in v navadnih kavbojkah in majci…sminko uporabljam, kadar zelim eksperimentirati in glej za zlomka, ne rabim cele vecnosti da se namazem. sicer pa za 3 jurje pa pol, tudi ce bi porabila veliko cajta, se splaca…
vsi dopuscamo drugim ljudem mnenja…in pac imam izkusnje s to sminko in se mi zdi zanic. sem nesramna? ne! povedala sem svoje mnenje!

Zaradi katerih stvari pa?:) maskare?:))))

jaooooooooooooooooooooooooooooo

pred casom mi je o Lip Finityju kozmeticarka rekla: “ce bi se z njo sminkala vsak dan,bi mela take ustnice,da jih nebi prepoznala” no,sej to sem tudi sama ugotovila – ze ob prvem nanosu mi je izsusilo ustnice tako zelo,da sem samo cakala,kdaj bom dala tole dol.Jaz se rajsi namazem veckrat,pa da me nic ne “zateguje” na ustnicah in tko,ker je poleg “namazanega” tipa videza,pomembno tudi,kako izgleda “naravni” tip videza in ce prides potem tam ves z razbrazdanimi ustnicami,ne bos dajala kaksnega velikega vtisa urejenosti.Zal.Ker za urejenost moras skrbeti tudi ko si nenamazana.
Glede Lip Finityja pa tole: je res,da so nekatere potrebovale tako sminko,ki bo zdrzala dolgo in se dlje – vse ok in prav,uporabljajte jo,ampak zatem poskrbite se za svoje ustnice in jih primerno negujte.Aja,pa ne uporabljat tega vsak dan :))

Jaz sama uporabljam lipfinity tri mesece pa nimam popolnoma nic razpokanih ustnic, res pa je da poskrbim za prekrvavitev njih, saj zvecer ko sminko odstranim uporabim malo mehko krtacko za zobke in si pomasiram ustnice ter nanesem vazalin.
Vsak po svoje!

Kolikor denarja toliko muzike-to je v svetu zakon.Če pa vas zanima vrhunska kvaliteta v srednjem cenovnem razredu in nakupi kozmetike po 35% nižjih cenah pojdite na stran (http://www.si.vebso.com/ )v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav Nada&Aeš!

Pa daj ze mir s tem bolanim oglasevanjem.

To pa nisem bil jaz,me je nekdo kopiral!

New Report

Close