Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek maxi cosi….cybex….recaro ??

maxi cosi….cybex….recaro ??

Kupujem avtosedež jahač z naslonjalom (18-36kg) in se odločam med temi tremi.

Vem da so vsi trije dokaj dobro ocenjeni na testih…ampak bi želela slišati še kakše osebne izkušnje…npr. kako se perejo,se otroci potijo, jim je neugodno …??
Mogoče priporočate kak drug avtosedež?

Mi imamo maxija. Smo zadovolni. Pere se fajn-ga kar pogosto drgnem, ker je svetlo moder (žal ko smo kupovali ni bilo drugega). Otrok se ni pritoževal do zdaj, ko je že precej velik in širok (moti ga da mu je v ramah ozko)-je pa star 6 let in v tem sedežu sedi že 3 leta.

Lp

Imamo nekaj let starega Romerja in smo zadovoljni z njim-prevleka pralna,lahko snemljiva in zelo lepa se po štirih letih.Zato smo se tudi za drugega otroka odločili isto in pred parimi dnevi kupili Romer-Isofix…
Sem pa ugotovila,da se splača kupiti na sonček.si,kjer je 20E cenejsi od Baby centra…samo v vednost:) Lp,Čaja

Kupi Recaro sedež. Verjemi, da je to sedež, ki je najboljši ta trenutek na trgu. Pa ga sami ne uporabljamo, ker so otroci močno prestari, da ne bo katera mislila, da hvalim zato. Poznam te stvari, ker sem v takem poklicu.

Ja, mi imamo Recaro, je super. Ima vdelane tudi zvočnike, tako da otrok lahko gleda risanko ali posluša dvd, ti pa poslušaš svoj radio. Stališče varnosti je pa itak ok. Imamo če Cybexa in je tudi ok.

New Report

Close