Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maxi scooter za v službo

Maxi scooter za v službo

Na primorski AC so zastoji postali že kar stalnica. Tako se pot iz Logatca v LJ ali nazaj zdlo rada zavleče… tudi v več kot 1 uro. Z Maxi scooterjem mi uspe na cilj priti v 25 – 35 minutah.

Hvala bogu, mi ni treba v LJ vsak dan. Me pa firbec daje, koliko se vas je odločilo za kako tako alternativo, da se na neke krajše razdalje, ram do 50 km odpravi v službo ali po opravkih kar z dvokolesnikom?

Iščem en simpatični skuter za po mestu. Ampak ne tako močnega kot ga voziš ti. Čisto navadnega:) Tole z avti je too much.

Jaz imam Yamaho Majesty 400. Sicer staro kot svet, a luštno ohranjeno in z res malo kilometri.

Izredno udoben moped, ravno pravšnji za vijuganje po mestu in za “skoke do obale”. Sicer ne vem, če bi ravno prodajal… morda pa res. 🤔

nič ne prodajaj, super motorček imaš, tudi meni je večkrat ta varianta prav prišla.

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 02.06.2023 ob 10:14

Iščem en simpatični skuter za po mestu. Ampak ne tako močnega kot ga voziš ti. Čisto navadnega:) Tole z avti je too much.

Tale skutercek je tudi simpaticen, ravno pravi za po mestu:

PCX125 ABS+TCS

kaj boš pa v dežju.

Ne išče 125 cm3

idesi, 02.06.2023 ob 09:08

Na primorski AC so zastoji postali že kar stalnica. Tako se pot iz Logatca v LJ ali nazaj zdlo rada zavleče… tudi v več kot 1 uro. Z Maxi scooterjem mi uspe na cilj priti v 25 – 35 minutah.

Hvala bogu, mi ni treba v LJ vsak dan. Me pa firbec daje, koliko se vas je odločilo za kako tako alternativo, da se na neke krajše razdalje, ram do 50 km odpravi v službo ali po opravkih kar z dvokolesnikom?

Čas je mogoče prihraniti, vendar to pride tudi z ceno.

-Potrebna maximalna in stalna koncentracija za slalomiranje.

-Verjetno 10x večja verjetnost za nesrečo z smrtnim izidom

Precej boljše je živeti v Ljubljani ali pa v njeni neposredni okolici z dobro javno povezavo do Ljubljane.

Čak mal, a nisi ti v Nemčiji ?

campari, 02.06.2023 ob 19:52

kaj boš pa v dežju.

Zadnjič me je opralo ravno nekaj tednov nazaj… nekje od Žalca do kaj pa vem… Domžal. Imel sem čisto navaden “windstopper”. Me ni premočilo. Ne vem, kakor kdo, sicer… a na krajših razdaljah dež (meni) res nikoli ni bil nek problem.

Anonimno808, 02.06.2023 ob 20:11

Čak mal, a nisi ti v Nemčiji ?

Živim počitnice. Sem malo tu in malo tam. Trenutno sem bolj v odnosu z Italijani, kot z Nemci. Rad imam nove izzive.

idesi, 03.06.2023 ob 11:34

Živim počitnice. Sem malo tu in malo tam. Trenutno sem bolj v odnosu z Italijani, kot z Nemci. Rad imam nove izzive.

Torej sedaj živiš pri svojih starših?

Orange273, 03.06.2023 ob 12:15

Torej sedaj živiš pri svojih starših?

Da.

New Report

Close