Maxi scooter za v službo
Na primorski AC so zastoji postali že kar stalnica. Tako se pot iz Logatca v LJ ali nazaj zdlo rada zavleče… tudi v več kot 1 uro. Z Maxi scooterjem mi uspe na cilj priti v 25 – 35 minutah.
Hvala bogu, mi ni treba v LJ vsak dan. Me pa firbec daje, koliko se vas je odločilo za kako tako alternativo, da se na neke krajše razdalje, ram do 50 km odpravi v službo ali po opravkih kar z dvokolesnikom?
msolivija, 02.06.2023 ob 10:14
Iščem en simpatični skuter za po mestu. Ampak ne tako močnega kot ga voziš ti. Čisto navadnega:) Tole z avti je too much.
Tale skutercek je tudi simpaticen, ravno pravi za po mestu:
idesi, 02.06.2023 ob 09:08
Na primorski AC so zastoji postali že kar stalnica. Tako se pot iz Logatca v LJ ali nazaj zdlo rada zavleče… tudi v več kot 1 uro. Z Maxi scooterjem mi uspe na cilj priti v 25 – 35 minutah.
Hvala bogu, mi ni treba v LJ vsak dan. Me pa firbec daje, koliko se vas je odločilo za kako tako alternativo, da se na neke krajše razdalje, ram do 50 km odpravi v službo ali po opravkih kar z dvokolesnikom?
Čas je mogoče prihraniti, vendar to pride tudi z ceno.
-Potrebna maximalna in stalna koncentracija za slalomiranje.
-Verjetno 10x večja verjetnost za nesrečo z smrtnim izidom
Precej boljše je živeti v Ljubljani ali pa v njeni neposredni okolici z dobro javno povezavo do Ljubljane.
campari, 02.06.2023 ob 19:52
kaj boš pa v dežju.
Zadnjič me je opralo ravno nekaj tednov nazaj… nekje od Žalca do kaj pa vem… Domžal. Imel sem čisto navaden “windstopper”. Me ni premočilo. Ne vem, kakor kdo, sicer… a na krajših razdaljah dež (meni) res nikoli ni bil nek problem.