Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maximarket okuzba – je res tako hudo?

Maximarket okuzba – je res tako hudo?

Pa kaj res imate tako hude okužbe? Še kar niste v redu?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izgubil-sem-tri-kilograme-zena-dva-ta-bolezen-ni-nedolzna.html

Resno me zanima, ne smetite zdej z Zokijem in poslanci.

Tisti, ki ste se okužili – je res možno, da traja več dni?

Prosim preberi vse naslove na teh blesavih 24ur. Ene lepe novice ne zmorejo skupaj spacati. Pa tak lep dan je bil, no!

malo poguglaj, kako hude so lahko te okužbe!   Starejši in otroci lahko zelo hitro umrejo, pa kakšni malo bolj švoh tudi.

Ruparja je tako odprlo, da ni utegnil slikat s telefonom, je moral sliko iz reddita objavit.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen15748292, 20.04.2025 ob 22:55

Ruparja je tako odprlo, da ni utegnil slikat s telefonom, je moral sliko iz reddita objavit.

je pa tudi varianta, da se je pederajsal na zadnjih sedežih in mu je driska ušla, ko ga je ven iz luknje potegnil.

Vse je odvisno od tega, kaj je bilo v vodi. Lahko dobis drisko, ki traja nekaj dni, lahko hepatitis A, lahko kolero in se druge bolezni. Fekalna onesnazenost sama po sebi ne pove drugega to, kot da je v vodovod prisla fekalna voda, ne pove pa, kaj v fekalni vodi je povzrocilo bolezen. Lahko da sploh ne bodo povedali, kaj zastruplja ljudi.

Bo s celo Lj, ko Zoki potegne drekovod čez vodovod. Bi se morali vsi Lj na cesti z drekom v vrečkah pred njegovo pisarno zbrat

Seveda je hudo. Mnoge Lblanske driske si bodo podaljšale praznike. Pol bodo pa se odškodnine zahteval. Kolk so dejansko sral in dripal tako ne bo nihče preverjal.😁 Danes ljudje komaj čakajo, da lahko kaj pograbijo in izkoristijo.

Če že, recimo da je do dveh kilometrov. Driskala sem drugi dan. Isti vodovod, malo naprej.

Neɓom z odškidnino. Bo država dvignila oporečno malco. 😅☺️☺️☺️☺️☺️

New Report

Close