Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MAZAIK PLOŠČICE ZA V KUHINJO

MAZAIK PLOŠČICE ZA V KUHINJO

A je kdo gledal kakšne mozaik ploščice za v kuhinjo. Zanima me namreč cena za kvadrat, ker sem danes v eni trgovini našla super mozaik, s tremi barvnimi odtenki za super ceno: 150 eur za kvadratni meter!!!!!!!!!!!
Ja prav vidite! Ste vi kje videli kakšne cenejše???

Moja sestra jih je kupila 14 dni nazaj v trgovini Granit na Tržaški cesti (LJ ), stale so cca 7.000,00 (SIT) m2

Moj kolega jih je kupil blizu Trsta in sicer za 35€ m2.

Mi smo kupili mozaik ploščice od Ragno v Mercator center tehnike v Črnučah po takratnih 3.500 sit/m2. Bilo je novembra lani.
LP, Nataša

priporočam italijo, ni treba daleč preko meje, trgovin s keramiko miljon, izbira velika, cene pa nižje kot pi nas.

Kupiš več barvnih ploščic in jih razbiješ. Imaš mozaik, unikaten in za moj okus veliko lepši kot tej kupljeni.
🙂
Jaz sem tako naredila v kopalnici in je ful lepo. V drugo bo pa še lepše, ker smo se marsikaj naučili glede samega polaganja.

Sicer je pa res v Italiji več izbire in cenejše. Če potrebuješ malo dobiš tudi kakšne ugodne akcije.

Pozdravljena, tale tvoja ideja me je pa navdušila. Imaš mogoče kakšno sliko.

lep dan

Joj kriza 🙂 Jaz nisem doma in če gre vse po planih še par mesecev ne bom.

Imam pri sebi samo eno mini fotko ene poličke. To ti lahko pošljem čeprav ti ne bo kaj dosti pomagalo.

Bom držala pesti, da boš tam kjer si po planu ;),
Hvala vseeno. Aja, je to tvoja ideja ali si našla na netu.

lp

Na internetu najdeš precej idej za mozaike.
Drugače pa jaz veliko delam sama, v kuhinji sem si recimo ploščice naredila sama iz gline. Za kopalnico bi bilo to preveč dela in sem si tako malo pomagala, da ni vse enoliko.

Samo je res zelo zelo enostavno. V bistvu se lahko tega loti čisto vsak.
Če imaš malo žilice narediš prav vzorec, če ne pa samo barve pomešaš.

Hočem kar ploščice, pa še to rabim samo 2 kvadrata…zato grem v akcijo po ljubljanskih salonih keramike. Hvala za vse ideje!

New Report

Close