Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Mazda 3 ali Golf 5?

Mazda 3 ali Golf 5?

Vsakdo ma pravico do svojega mnenja. Čas je že pokazal svoje … in še bo

Poglejte še malo čez plot,

Peugeot 307 😉

Italljane, Špance in Francoze ne bi komentiral- pod nivojem. Sem vozil že vse firme razen porsche in ferrari pa kake eksote kot so Aston Martin ipd.
Zame obstajajo le Nemci, Japonci in Američani. Tud splošno se proda na svetu največ GM,Toyot in nato so že Audi&VW. Mazda na svetovnem trgu ne pomeni nič. Pač so jo v Slo spromoviral to pa še ne pomen da je dobr avto .Tudi Cliotov se veliko proda pa ?? Zame je mazda 3 pač en papirnat izdelek- leteča truga , sem jo vozu in poskakuje na cest kot prazna konzerva. Golf je pać nekaj drugega še sploh če vzameš 2.0 tdi mašino. Ista priomerjava je med passatom in mazdo 6- enih 300 kg razlike v teži??

Drgač pa vsak naj sam proba!

Kar se Adacovih testov o kvarljivosti in zadovoljnosti kupcev tiče pa tole: VW -jev se proda 10 krat toliko kot mazd. Če je okvar ravno toliko v procentih pomen to da je pri vw 10 krat več kupcev razočaranih . Pa še to so bolj petični kupci in največ jih je ravnop nemcev . In seveda večja masa ljudi pač nardi večjo galamo- če je kdo opazil je mercedes še dosti nižje na lestvici ampak tko pač je pri avtu za 10.mio sit pač popizdiš zaradi najmanjše malenkosti…..( poznane so mi primeri da se je zaradi malo več rje na podvozju menjalo celo podvozje ML-a .. v vrednosti 16.000 eur- na vse to je opozoril mehanik pri servisu – 50.000 km- ki se mu je zdelo da je pri teh kilometrih malo preveč rje na nekaterih delih podvozja)- in seveda to gre v statistiko reklamacij. Ali bi tudi na mazdinem servisu kdo to reklamiral??

ce je v igri diesel motor potem definitivno golf. ce pa je v igri bencinski motor potem pa………. so ljudje ki prisegajo na nemce in japonce niti ne povohajo. in so ljudje, ki imajo celo zivljenje japonca in po njihovem imajo najboljsi avto, kar se ga da kupiti za denar.

jaz sem imel dilemo med golfIV diesel in mazda6 diesel. pa bo golf zmagal.

New Report

Close