Najdi forum

mazolji

kaj delate proti mazoljem ?

lp

vsak da dan si obraz umijem z gelom clerasil, ker je zelo vredu!!!

Kaj slučajno katera ve ali je tonik po čiščenju obraza res tako nujno priporočljiv pa zakaj sploh pomaga? Meni se zdi, da sem po njem prej grozna kot pa ok…

Baje je nujen ker ozi pore, medtem ko jih gel za umivanje obraza odpre.

kupila sem si novi skinstar set proti mozoljem, ki mi je res fajn očistil kožo, probaj

lp, maja

Mozolji so, da te popravim.

-čiščenje: gel vitaskin – antiacne, dvakrat do trikrat tedensko piling in maska za problematično, nečisto kožo..
nega: Skinoren – dobiš na recept – meni je pomagalo, res pa je, da nekaj časa draži kožo, imam tudi kremo vitaskin – Antiacne – aktivno

ja to je uglavnem to

Jaz ti svetujem kozmeticarko-kvalitetno seveda, pa veliko tekocine, poztivnih misli in cim manj pretiravanja z izdelki za akne

Ja, res čim manj izdelkov proti mozoljem, ker so pri meni čisto izsušili povrhnjico, tako da imam kožo po umivanju z navadno vodo še vedno čisto luskasto.

Prej se mi zdi nujna kakšna kvalitetna krema (Ella Bache, L’Occitane), ki dobro navlaži povrhnjico, vendar ne zmasti. Pa seveda čiščenje, vendar uporabljaj gel brez mila, tonik pa brez alkohola in s hamamelisom. Ella Bache ima krasno kozmetiko za mastno in problematično kožo. Svetujem ti, da se javiš v njihovi trgovini, kjer te bodo tudi bogato založili s testerčki, da jih boš lahko preizkusila na svoji koži.

Pa brez stiskanja! Čeprav to tudi meni ne uspeva …

Lep pozdrav,
Martina

Demie, js sem slišala da je res priporočljiv ja… js si očistim obraz zjutri in zvečer s tonikom TEE BAUM pa tud kremo imam isto in mi odgovarja.

Drugače pa, nimam nič drugega proti mozoljem… tonik, krema, hm… ne, nič drugega.

LP, Anita

kje pa je ta trgovina E. Bache?

Veš kje je Svet knjige v Ljubljani? No, zraven je bankomat in tam vmes je en podhod. Za tem podhodom je en atrij in trgovinica je na levi strani. Ne vem, kako se točno imenuje. V bistvu je to uvoznik. Nekaj krem imajo tudi v Muellerju, vendar so cene malenkost višje.

LP,
Martina

Ojla!

Kje pa je ta trgovina? Je to prav od Ella Bache?

Veš kje je Svet knjige v Ljubljani? No, zraven je bankomat in tam vmes je en podhod. Za tem podhodom je en atrij in trgovinica je na levi strani. Ne vem, kako se točno imenuje. V bistvu je to uvoznik. Nekaj krem imajo tudi v Muellerju, vendar so cene malenkost višje.

LP,
Martina

New Report

Close