Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MB-srečanje (punce, ku, ku…)

MB-srečanje (punce, ku, ku…)

Pozdravček vsem, sem že nazaj!
Kako ste se zmenile? Velja jutri kavica v EU? Vremenska napoved je nič kaj obetajoča, pa bi kljub temu rada šla malo med ljudi z našim malim, na en čvek!?
No, kakorkoli, midva bova v Mb že dopoldan (okrog 12.ure), če se nama bo katera pridružila, bova zelo vesela.
Vabljene ste tudi ostale mamice in nosečke, ki se še ne poznamo!
Javite se, napišite katera ura vam ustreza in se vidimo jutri!
Lep dan vam želim vsem in že komaj čakam, da se vidimo!

Ola !

Kaj drugih ne sprejmete zraven ? Mislim na tiste, ki nimajo otrok in bi prav tako rade čvekale.

Lp, Maja

Majuška, se opravičujem, res sem malo nerodno napisala! Seveda ste dobrodošle tudi takšne čvekačice brez otrok (če vas le naši otročki ne bodo preveč motili).
Potem se vidimo jutri, lahko računamo nate?
Lp

Jaz bi prišla, pa moram na Ptuj, na firmo…škoda!
Saj se boste še kaj dobile do konca leta , a ne?

MOjca pozdrav tudi tebi!
Sem upala, da se boš oglasila, da se spoznamo”v živo.” Zelo rada berem tvoje poste in mislim, da si zelo fajn punca!
Škoda, da te jutri ne bo!!! Punce se večkrat srečujemo, tako da boš pač naslednjič prišla!
Lepo se imej in upam, da se čimprej vidimo!

…Veš, da zdaj tuhtam, da bi rekla , da ne morem na Ptuj… raje bi šla z vami na kavo, kot pa tiste službene frise gledat… hi hi

Evo, krtkovi pridemo. Morda tocno (hi,hi), bolj verjetno pa pet minut kasneje.

Lp, Krtica

Ola !

Jutri zjutraj bom vedla, če bom lahko prišla.

Lp ,Maja

Ja krtek,kje pa ti tak dolgo???Si pobegnila dol s foruma?

Jaz bi se vam tudi pridružila,ampak zraven mojih dveh indijančkov,ne bi nič bilo s kavo in čvekom,škoda,mogoče kdaj drugič.
Lepo se imejte.

MOjca, če si boš res premislila, te bomo zelo veseli, prav tako Majuške in seveda mojega krtka!
Potem velja jutri v EU ob 12 uri pri McDonaldsu!
Se že zelo veselim srečanja z vami punce, če pa bo še katera prišla, pa bo toliko bolj veselo!
Pa, pa, se vidimo!

Razgrajaca, koliko pa sta stara tvoja otročka? Saj smo lahko blizu McDonaldsovih igral, če misliš da se bosta zaigrala in malo zamotila?
Jaz bi tvegala in kljub temu prišla.
Upam, da se klub temu srečamo. Pa lep pozdrav!

Bi se vam z veseljem pridružila tudi sama, a dopoldan sem v službi, moja fanta v šoli, popoldan pa kup drugih obveznosti. Morda pa kdaj drugič, ko bo več časa.

Lepo se imejte in lep pozdrav!

Virena

Sorry, maria del carmen, a se poznava?

Veselo kofetkanje vam želim in javite kdaj bo naslednje srečanje se vam pridružim, jutri nimam časa. Lahko pa nam napišete kako je bilo, zanimivo za tiste, ki jim udeležba odpade.

Lep pozdrav

New Report

Close